מקווה שזה המקום הנכון לשאלותי:

עדגיל

Well-known member
מקווה שזה המקום הנכון לשאלותי:

א. הצטברו לי מלאן מילים שהחלטתי סוף סוף למחוק מהתיבה שלי בוואלה, אלא שאני לא מצליחה למחוק קבוצה שלמה במכה אחת אלא מצליחה למחוק אך ורק אם אני פותחת מייל מייל. מה עושים?

ב. בשורה התחתונה של צג המחשב (איפה שכל האייקונים של שעון, שפה וכו' בצד שמאל) הופיע סימן קריאה על AVG. מה קרה? רוצים שאני אשנה גירסה או שיש לי וירוסים במחשב?

תודה

היי עדגיל

על מנת למחוק קבוצה של מיילים, סמני את תיבת הסימון שלצד כל מייל ולאחר מכן על לחצן 'מחק'.
&nbsp
לגבי תוכנת ה- AVG, לחצי לחיצה ימנית על הסמל בשורת המשימות ולאחר מכן על Update now.
&nbsp
ליאור

עדגיל

Well-known member
תודה. לגבי המחיקה של המיילים, זה מה שעשיתי, אבל הם לא נמחקים

הם נמחקים רק כאשר אני פותחת אחד אחד ומוחקת. לגבי ה-AVG, קיבלתי את ההערה הבאה: YOUR COMPUTER SYSTEM TIME SEEMS TO BE INACCURATE. THIS MAY LEAD TO FALSE VIRUS DATABASE UP-TO-DATENESS REPORTING. PLEASE CORRECT YOUR SYSTEM TIME IF POSSIBLE. למה הם מתכוונים? השעון בסדר....

הם אכן מתכוונים לשעה והתאריך

נתקלתי כבר במקרים שהשעה היתה נכונה אך התאריך לא.... לא יודע למה, ככה.
לכן בדקי אם מעודכן אצלך בהגדרות שיתבצע סינכרון אוטומטי של השעה והתאריך.
&nbsp
לגבי מחיקת המיילים:
מה קורה כאשר את מסמנת אותם ומוחקת? הודעת שגיאה? הדף מתרענן והם לא נמחקים? לא קורה כלום? קצת יותר פרטים יעזרו. דרך אגב, יכול להיות שמאחר ואת מסמנת הרבה מיילים למחיקה לוקח קצת זמן לשרתי וואלה למחוק אותם לעומת כניסה אחד אחד.

עדגיל

Well-known member
אני אכן מסמנת הרבה מיילים למחיקה, והדף מתרענן וחוזר על עצמו

עם הסימונים כאילו כלום לא קורה. ואכן בדקתי עכשיו: השעה היתה נכונה, התאריך לא. תיקנתי ואבדוק ואדווח לגבי ה-AVG. תודה על כל פנים.

עדגיל

Well-known member
אסף ! תודה על ההדרכה והליווי. עשיתי בדיוק כל מה שאמרת והכל

חזר למקומו בשלום.

למעלה