מקווה שזה המקום.. חיתוך עצמי

נמרlר

New member
מקווה שזה המקום.. חיתוך עצמי

אמם לפני חודש וחצי הייתה לי פרידה מאוד קשה וכואבת. בזמן תהליך הפרידה חתכתי את עצמי שלוש פעמים. לאחר הפרידה חתכתי את עצמי עוד פעם אחת והרגשתי שלא נראה לי שאצטרך את זה יותר.. שלושה וחצי שבועות לא חתכתי עד שלשום, כששוב חתכתי. זה המקום? מישהו יכול לדבר איתי על זה? האם זו התמכרות? תודה, נמרlר

ForMyPain

New member
...

אני יכולה לדבר איתך על זה, אם תרצה. וכן, זו התמכרות..

N a r n i a

New member
יש בזה מן ההתמכרות

אם אתה לא יכול להפסיק למרות שאתה רוצה - מדובר בהתמכרות. פשוט ככה. אני רואה שהבנות כבר בירכו אותך לשלום, אני ממליצה לך לחפש את השיחה שלהן למטה ולראות מה עניתי להן, זה רלוונטי גם לגביך. בהצלחה...

פרולה

New member
../images/Emo184.gifלנמרור - חיתוך עצמי

נמרור, מקווה שלא טעיתי בשם.... חיתוך עצמי יכול להפוך להתמכרות, החיתוך מפעיל ומפריש את אותם הדברים שמופרשים בגוף כאדם צורך סמים....זה מה שאמרו לי... אני בעצמי גם לעיתים פוגעת בעצמי פיזית.... ולפעמים אני מרגישה שזה לא בשליטתי. האם היית חותך את עצמך או פוגע בעצמך גם לפני הפרידה (אוליי במצבים קשים)? מה אתה מרגיש כאשר אתה חותך את עצמך?

B o o o o M

New member
אני חתעתי את עצמי כשהייתה פרידה

קשה... אבל איכשהו לא התמכרתי לזה.. הבנתי שזה לא עוזר לי בכלום ורק מחמיר ... לא יודעת לא הייתה לי משיכה גדולה לזה יותר מידי, סתם פיתרון זמני שלא מצאתי בו תועלת... הסיגריות עזרו לי יותר חח
בכל אופן לנמרור ברוך הבא..

TֱAֱMֱIֱR

New member
פששש איזה אנשים פוגשים פה...

מה שלומך גלי...? ועם מזכירים חיתוכים..אז גם אני ניסתי משהו כזה כשישבתי בבידוד [בצבא] מיכוון שלא היה לי כלום בבידוד אילתרתי עם משהו והסבל היה נוראי כפול ומכופל. קיצר אחי גם אני כמוך עברתי פרידה קשה ביותר לא מיזמן... לחתוך זה לא הפיתרון. מקווה שתרים את עצמך שוב על הרגליים...!

B o o o o M

New member
ואללה מגעיל

אני בעיצומה של פרידה קשה נוספת חחח
אבל הינה אתה רואה הפסקתי לעשן וכו' אז לאט לאט אתה יודע החלטתי לקחת קצת אחריות על החיים שלי וכו' חחח מה איתך רוצה לשתף במשהו תמיר?

TֱAֱMֱIֱR

New member
ואללה כמוני כמוך מותק..

פרידה כואבת... [תמיד אמרתי לך שאנחנו צריכים להיות ביחד...במיוחד שעכשיו את חוקית לי...
] בקשר להיתמכרויות יש לי רק אחת וזה סקס... [אני בחור פשוט]...

B o o o o M

New member
חחחחח הצעות מגונות

איך התגעגעתי לזה
חחחחחחח סתם סתם ספר לי על הפרידה ועליה, מה קרה? רוצה לשתף ? חח

סלינוש

New member
התמכרות בהחלט.

כמו שכבר כתבו לך. זה בהחלט ממכר. אכן במישור הפיזי משתחרר בגוף איזה הורמון שמופרש בגוף בעת כאב. מעבר לכך - מבחינות פסיכולוגיות רבות זה ממכר... הייתי שם, תודה לאל שיצאתי משם. אם תרצה - אני כאן.. החזק מעמד, ונסה למצוא לך תחליפים לחיתוך. תחליפים שלא יהוו פגיעה בעצמך. (כתיבה, ציור, מוסיקה, שיחה עם מישהו....)

נמרlר

New member
תגובה קולקטיבית לכולם

קודם כל תודה לכם על התשומת לב והכל... אני לא ממש בטוח בעצמי אם מדובר בהתמכרות כי עשיתי את זה שלוש פעמים בתקופה קצרה של כ שבוע וחצי שהייתי נתון בה במתח מאוד מאוד גדול. אז, בערך 3.5 שבועות שלא נגעתי באולר. החבר הכי טוב שלי שהיה ממש תומך כל הזמן ממש שמח וזה, ודי השתגע כשאחר כך סיפרתי לו שעוד פעם חתכתי. בפעמים הראשונות זה היה מתחושה של חוסר אונים לגבי סיטואציה זוגית [כמה שאני נדוש], והדבר היחיד שהרגשתי שיכולתי לעשות כדי לשחרר את המתח הוא לחתוך, הפעם הרביעית [האחרונה] אני אפילו לא בטוח למה עשיתי את זה... אני חושב שהייתי צריך איזושהי אחיזה, משהו שיזכיר לי 24 שעות את הקשר ויבטיח לי שהוא באמת היה.. הקטע זה שהייתי בטוח שאני לא אצטרך את זה יותר ואז הייתה הפעם האחרונה.. את האולר נתתי עכשיו לחברה טובה שתשמור [אני יודע שאצלה לא ישתמשו בו...], אבל אני לא יודע אם אני שוב ארגיש צורך לחתוך או לא... את הסיבה למתח שהרגשתי- הקשר ההוא- לא ממש פתרתי לחלוטין עם עצמי- זאת אומרת קיבלתי את התשובה וגם השלמתי עם הצד השני, אבל אני עדיין לא לגמרי מרגיש שזה מאחורי... בגלל זה אני לא ממש בטוח אם זו התמכרות או סתם משהו שעשיתי באופן נקודתי... אני תוהה מה עלי לעשות עכשיו.. דרך אגב, מישהו פה ראה את הסרט secret cutting ? מה אתם חושבים? אני חשבתי שהוא היה מעולה... שידרו אותו איזה ערב בטלוויזיה וחברה טובה שחתכה פעם ראשתה את זה גם [במקרה שנינו ראינו את זה] ויום אחרי זה דיברנו על זה... אה, ואגב, אני כבר עוסק בפעילות יצירתית, אז בעצה הזו אני לא כ"כ יודע מה לעשות..

sh_pi

New member
התמכרות או לו מה זה משנה

אתה צריך עזרה מקצועית, אתה סובל. בהצלחה

למעלה