תגובה קולקטיבית לכולם
קודם כל תודה לכם על התשומת לב והכל... אני לא ממש בטוח בעצמי אם מדובר בהתמכרות כי עשיתי את זה שלוש פעמים בתקופה קצרה של כ שבוע וחצי שהייתי נתון בה במתח מאוד מאוד גדול. אז, בערך 3.5 שבועות שלא נגעתי באולר. החבר הכי טוב שלי שהיה ממש תומך כל הזמן ממש שמח וזה, ודי השתגע כשאחר כך סיפרתי לו שעוד פעם חתכתי. בפעמים הראשונות זה היה מתחושה של חוסר אונים לגבי סיטואציה זוגית [כמה שאני נדוש], והדבר היחיד שהרגשתי שיכולתי לעשות כדי לשחרר את המתח הוא לחתוך, הפעם הרביעית [האחרונה] אני אפילו לא בטוח למה עשיתי את זה... אני חושב שהייתי צריך איזושהי אחיזה, משהו שיזכיר לי 24 שעות את הקשר ויבטיח לי שהוא באמת היה.. הקטע זה שהייתי בטוח שאני לא אצטרך את זה יותר ואז הייתה הפעם האחרונה.. את האולר נתתי עכשיו לחברה טובה שתשמור [אני יודע שאצלה לא ישתמשו בו...], אבל אני לא יודע אם אני שוב ארגיש צורך לחתוך או לא... את הסיבה למתח שהרגשתי- הקשר ההוא- לא ממש פתרתי לחלוטין עם עצמי- זאת אומרת קיבלתי את התשובה וגם השלמתי עם הצד השני, אבל אני עדיין לא לגמרי מרגיש שזה מאחורי... בגלל זה אני לא ממש בטוח אם זו התמכרות או סתם משהו שעשיתי באופן נקודתי... אני תוהה מה עלי לעשות עכשיו.. דרך אגב, מישהו פה ראה את הסרט secret cutting ? מה אתם חושבים? אני חשבתי שהוא היה מעולה... שידרו אותו איזה ערב בטלוויזיה וחברה טובה שחתכה פעם ראשתה את זה גם [במקרה שנינו ראינו את זה] ויום אחרי זה דיברנו על זה... אה, ואגב, אני כבר עוסק בפעילות יצירתית, אז בעצה הזו אני לא כ"כ יודע מה לעשות..