מקווה שזה המקום לשאול..

מקווה שזה המקום לשאול..

אני דיי חדש בענייני האלכוהול, ורציתי לקבל המלצה על איזה משקה כדאי לי להביא מהדיוטי פרי אני יודע שצריך להיות קצת יותר ספציפי, אז אני חושב שאני מעדיף סוג של ליקר (לא מעוניין בוויסקי,וודקה,טקילה..) לדוגמא אני מאד אוהב פידג'לינג, ונהניתי גם מ-PASOA (ליקר פסיפלורה)..וממש לא אהבתי SOUTH&COMFORT ועוד שאלה- מישהו יודע איפה אפשר לקנות בקבוק של BELLINI? יש את זה בדיוטי פרי?? תודה לעונים!

maxfain

New member
המלצה

אם אתה אוהב דברים מתוקים וחזקים, תנסה את הבד אפל, שנאפס תפוחים מדהים בעל חוזק של 40% אלכוהול, שכמעט ולא מורגשים בגלל הטעם המעולה שלו.. או את הדרמבוי, ליקר דבש ע"ב וויסקי, פה אתה תרגיש את הטעם של האלכוהול אבל הטעם של הדבש בהחלט ייגבר על זה.. אם אתה אוהב דברים יותר חלשים אז פרנג'ליקו, לטעמי הוא אחד המעולים. ליקר אגוזי בר.. שמנתיים - אמרולה, דולי'ס, דרמבוי קרים או אייריש קרים, אחד מאלו גם יעשה את העבודה..

BUSHMILLS 1

New member
רק תיקון קטן אם אפשר?

זה SOUTHERN COMFORT ולא SOUTH&COMFORT לדעתי לא אהבת את זה פשוט בגלל שזה מכיל ויסקי..ואתה לא בחור של ויסקי כמו שאתה אומר...

kodkod24

New member
סאות'רן אינו מכיל וויסקי

לפחות לא הגרסה הפשוטה המגיעה לארץ, שהיא פשוט ליקר פרות (אפרסקים ועוד).

Symbolic

New member
אכן לא מכיל וויסקי

טעות נפוצה. הסאות'רן קומפורט הוא ליקר פירות המבוסס על אלכוהול נייטרלי. בעבר הסאות'רן קומפורט יוצר ע"ב וויסקי, אכן ב-20 שנה האחרונות (בערך) הדבר לא כך. ישנה גרסא של סאות'רן קומפורט (מעט יקרה יותר) שהיא כמחווה למשקה ה"ישן" אשר מבוסס על וויסקי ושמו סאות'רן קומפורט ריזרב.

למעלה