ניקולימינל
New member
מקווה שזה הפורום המתאים
אמא שלי אתמול נפצעה ע"י אופנוע (ברוך השם חוץ מכחולים אין שום דבר רציני).בכל אופן,אישה כלשהי החליטה להזמין אמבונלס,וכשהוא הגיע,למעט כמה בדיקות שגרתיות כמו לחץ דם וכו',הוא לא לקח אותה לבית חולים וגם לא נתן כלום,אבל מה-צריך לשלם 600 שקל. עכשיו אני שואלת,למה לעזעזל 600 שקל?! אני מבינה שצריך לשלם על עלויות הנסיעה,ציוד והכל,אבל בטוח שלא 600 שקל,כי את הבדיקות האלה היא גם יכלה לעשות בקופת החולים ליד הבית בלי לשלם 600 שקל,בסה"כ הם באו בדקו והלכו
.יש אנשים שפשוט אין להם את הכסף הזה (לנו למשל),ואני לא רואה סיבה לקחת כ"כ הרבה, כי אפילו לאנשי מד"א לא משלמים כלום,הם בסה"כ מתנדבים! זה פשוט ניצול,כי ידוע שבזמן לחץ בתאונות וכדומה (בעיקר לאלה שלא רגילים לכל העניינים האלה) אנשים ישר מזמינים אמבולנס,ככה שבין אם קרה משהו רציני או לא אתה משלם 600 שקל. מה שעוד יותר מכעיס,זה שאמא שלי נפגעה בסיפור ולא האופנוען שפגע בה או האישה הזרה שהזמינה את האמבולנס על דעת עצמה,אז למה אמא שלי צריכה לשלם?!זה כ"כ מכעיס אותי.הבעיה היא שמרוב שהיא לא מבינה בדברים האלה,היא חזרה לעבודה כמו גדולה ישר אחרי זה (מדובר אולי בשעה-שעתיים,אולי אפילו דקות!),והבנתי שהביטוח משלם או משהו כזה אחרי שהולכים למשטרה,מצלמים את את הפגיעה וכו' וכו',אבל מכיוון שהיא לא נפגעה קשה וחזרה לעבודה,הבנתי שיכולים לעשות לה בעיות ולמשוך את זה. אפשר בבקשה הסבר משכנע לעניין והאם אפשר לפתור את זה בקלות בלי כ"כ הרבה גורמים וגרירות מפה לשם?
אמא שלי אתמול נפצעה ע"י אופנוע (ברוך השם חוץ מכחולים אין שום דבר רציני).בכל אופן,אישה כלשהי החליטה להזמין אמבונלס,וכשהוא הגיע,למעט כמה בדיקות שגרתיות כמו לחץ דם וכו',הוא לא לקח אותה לבית חולים וגם לא נתן כלום,אבל מה-צריך לשלם 600 שקל. עכשיו אני שואלת,למה לעזעזל 600 שקל?! אני מבינה שצריך לשלם על עלויות הנסיעה,ציוד והכל,אבל בטוח שלא 600 שקל,כי את הבדיקות האלה היא גם יכלה לעשות בקופת החולים ליד הבית בלי לשלם 600 שקל,בסה"כ הם באו בדקו והלכו