מקווה שזה הפורום המתאים...

ori 15

New member
מקווה שזה הפורום המתאים...

שלום, אני לא יודע עם השאלה היא הכי מתאימה לפורום הזה...אז אם לא, הפנו אותי לאחר
אז ככה, יש לי תמונה שבה יש בן אדם ומאחוריו סתם רקע צבעוני, כלומר רקע גם של קיר וגם ספה בקיצור, כל מיני צבעים ואין צבע אחיד כלל וכלל.. אני רוצה שכל הרקע שמסביב יהפוך ללהבת אש פורצת קדימה..
מישהו יכול להדריך ולהסביר לי איך עושים דבר כזה? תודה, אורי

ori 15

New member
אממ.. ../images/Emo4.gif לא מצאתי. ../images/Emo26.gif

חיפשתי פורום בשם כזה...ואין
מהו מספר הפורום?

ori 15

New member
אי אפשר תושבה פה ? ../images/Emo12.gif

אשמח אם תענה לי על גבי הפורום הזה...

uriuma

New member
חסרים כמה פרטים שיכולם לעזור

א. האם התמונה היא תמונת סטילס? ב. האם התוצאה בסופו של דבר צריכה להיות תמונה/אנימציה/סרט ? ג. באיזה תוכנות אתה שלוט?

ori 15

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

א. כן, היא תמונת סטילס ב. התוצאה צריכה להיות לבסוף תמונה רגילה ג. אממ...אין לי שליטה מלאה בשום תוכנה...אבל יש לי טיפה ידע בפוטושופ..כלומר אם קצת ידריכו אותי..אז אדע לעשות בה את הדברםי הנכונים
מקוה שזה מספיק

uriuma

New member
טוב... אני אנסה להדריך אותך

1. תפתח את התמונה בפוטושופ 2. בצד שמאל ישנם כליי עבודה, תבחר את כלי הצריבה (נראה כמו עט נובע) 3. השלב הבה הוא לסמן בעזרת כלי הצריבה את הצורה של הדמות 4. לאחר שהדמות מסומנת עבור לחלון ה-paths שנמצא בדרך כלל בצד ימין סמוך לחלון של ה שכבות (leyers) 5. בחלון ה paths לחץ על האייקון המקווקב (ראה דוגמא) 6. כנס ל - select inverce ולחץ delete בשלב הזה הרקע אמור להעלם 7. חזור לחלון של ה layers , וצור שיכבה חדשה מתחת לשיכבה של הדמות. 8. בשיכבה החדשה אתה יכול לישטול איזה תמונה שאתה רוצה. זהוא אני מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מידי מצורף קובץ הדגמה! אם יש בעיות אתה מוזמן לשאול. חוץ מיזה תרשה לי להפנות אותך לפורום גראפיקה. יום טוב.

ori 15

New member
יש לי שאלה....

אחרי שמחקתי את הרקע (כלומר כאשר מסביב לדמות שסימנתי היה רקע לבן) אז רשמת
צור שכבה חדשה מתחת לשיכבה של הדמות..., אז שם לחצתי על create a new layer, ואז שם אני צריך להדביק את התמונה של האש
אז האם ככה צריך לעשות? עוד לא ניסתי להדביק רקע אחר, מכיוון שאין לי את התמונה של האש..אני מחפש ברשת תמונה כזאת, אבל אשמח אם תמצא לי תמונה של אש שפורצת קדימה
ותודה ענקית על העזרה שלך

ori 15

New member
טוב, ניסיתי להדביק...

ניסתי להדביק אפילו סתם תמונה במקום הרקע הלבן, אבל אני לא מצליח להדביק, הכוונה שאני לא ממש יודע אךי להדיבק.. ניסיתי בשיטחה פשוטה והיא לעשות "העתק" - "הדבק" אבל זה לא הולך.. תוכל להסביר לי ?

uriuma

New member
זאת השיטה

מסמנים את התמונה שרוצים להעתיק, ורק לאחר מיכן מעתיקים (Ctrl c) עוברים למיסמך של הדמות, מסמנים את ה layer הרצויי ו... (Ctrl v) מדביקים. תמונות אתה יכול למצא ב Google.co.il בהצלחה

ori 15

New member
כנראה שאני לא יוצר...

את ה-layer כראוי
אצלך בתמונה שצירפת היה רשום layer 0 ו- layer 1, אצלי רשום background ו- layer 1... ושאני מדביק אז זה סמתם מדביק ולא מתחשב בשכבות שיצרתי.. אשמח אם תסביר איך יוצרים בדיוק layer כראוי
תודה וסליחה על השאלות

uriuma

New member
ה יי

לחיצה כפולה על ה kayer פותחת חלון ובו אתה מגדיר את שם ה שיכבה, וגם מבטל את ה"background בהצלחה

ori 15

New member
הצלחתי רק את החלק של...

הצלחתי להפוך את ה-background ל-layer0, אז אחרי שיצרתי את הlayer הזה...יצרתי layer חדש, עם הכפתור שנמצא בתחתית החלון של ה-layers, אבל אז אני מדביק את התמונה ושוב זה מדביק בלי להתחשב בשכבות שיצרתי
אני כבר מתחיל להתייאש
מוכן להסביר לי שוב?

למעלה