מקווה שזה יהיה מספיק עינייני

Nebelis

New member
מקווה שזה יהיה מספיק עינייני

אז ככה. רציתי לפתח אתכם איזשהו דיון ובכך גם לבקש עזרה. הספר פנטזיה הראשון שאי פעם קראתי היה ספר שנקרא Do It Yourself Magic של סופרת בשם רות צ´יו( Ruth Chew) השאלה שלי היא כזאת האם מישהו אי פעם שמע על הספר?/יודע איפה להשיג אותו? ובאותו נושא מה הספר הראשון שאתם זוכרים שקראתם?

hazgul

New member
הספר הפנטסטי

(מלשון פנטסיה) הראשון שקראתי היה אחד מסדרת עולם הדיסק של טרי פראצ´ט (אני כבר לא זוכר איזה) וזה לא היה כל כך מזמן (שנה וחצי - שנתיים). האזגול

הייזל

New member
האריה המכשפה וארון הבגדים

זה ספר הפנטסיה הראשון (אני לא כוללת אגדות ילדים למינהם) ן"אל המאה ה-21" של היינלין הוא ספר המד"ב הראשון.

shirkhan1

New member
גרדרובה ומכשפות

נרניה היתה הסדרה הראשונה שקראתי אך לצערי *שוב* לא קראתי אותם לפי הסדר הכרונולוגי שלהם. מסע בדורך השחר וכס הכסף היו האחרונים שקראתי כי הספרי השכונתית *שכחה* להזמינם והסתפקה בחמישה שיש. אם יש משהוא שמעצבן אותי קשות הוא סדרות לא גמורות. כי המחבר עלול "לדחוף את החרציות מלמטה" במקום לשבת ולסיים את מה שהתחיל. דרך אגב הסרט המצויר שעשו על הספר מדהים ביחוד הסצנה שבה מגלחים את ראשו של אסלן והוא נראה כמו חתול גדול חסר ישע ועצוב. *** חידה לאוהבי הסדרה*** מתי קבלו העכברים את קולם?

אודין

New member
המד"ב הראשון

היה "אנוכי הרובוט" של אסימוב לפני כמעט 4 שנים.

Tomji

New member
אח, הנוסטלגיה....

אני פצחתי ב"ההוביט" (הייתי בכתה ה´, ואמא אמרה "תקראי!")... והמשכתי ל"שר הטבעות" בשמחה רבה. לעולם המד"ב הספרותי נכנסתי בזכות "מחר כפול 9" האדיר של אסימוב.

מאושכן

New member
35 במאי

אולי לא ממש פנטזיה פר-סה אבל זה הראשון שלי. אני מעריך שקדמו לו ספרים כמו "מסע בתולעת ספרים" שמצאתי לאחרונה על מדף אצל איתמר או "גר אצלנו מלאך"

למעלה