מקווה שזה יעלה....

sorry זה כנראה לא עולה...

אני מתה להראות לכם קטע וידיאו מסוים ולא מצליחה להעביר את הקובץ לפה.... מישהו יודע איך לעזור?

shipper heart

New member
כדי להעלות קובץ וידאו נראה לי שאת

צכה להעלות אותו לשרת מסוים *נענע/וואלה/לייקוס* כל אלה ועוד מהסוג ואז לתת לינק...

איך בדיוק?

כי יש לי קובץ וידאו מדהים של דיויד , ואני רוצה שתראי אותו... אבל כבר פעמיים אני מנסה להעלות אותו ולא מצליחה.. איך אני מעלה אותו לשרת ואז נותנת לינק? הייתי נותת לך את הכתןבת של האתר שממנו הורדתי את הקטע אבל אני פשוט לא זוכרת מאיפה הוא... זה קטע וידאו שמורכב כולו מהארם ומאק בכל מיני מצבים בעיקר בטיסות שברקע מתנגן שיר של פרנק סינטרה (FLY ME TO THE MOON) את חייבת לראות את זה...

ניצול"ש../images/Emo70.gif מישהו יכול להעלות או לתת

קישור ללוגו של ג'אג
לא משנה אם הלוגו האמיתי או רק JAG גדול, אבל אם אפשר בבקשה הJAG הזהוב, ורצוי זה כמו בסדרה שנראה כמו תפירה :p, יש לי עבודה להגיש
. תודה

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הממ עוד בקשה ../images/Emo3.gif

נכון יש את הסמל הזה לעיל כשהוא מוקבף בכל מני תמונות בפתיחה של הסדרה
למישהו יש תמונה של זה
זה יהיה שער נפלא לעבודה.

כן יש את זה, אבל יש גם שהJAG

מוקף בתמונות
תוכלי לשים את התמונה של הכנפיים המוזהבות שמוקפוץ בתמונות (כמה שיותר גדול
)
ת-ו-ד-ה

shipper heart

New member
אני מצלמת לך מתוך הסרטון פתיחה של

911 שזה מה שיש לי כרגע לא על דיסק...מה זאת אומרת מוקף בתמונות? זה הכי טוב שיש לי או שאתה רוצה את זה על הלבן...כי גם את זה יש

נו יש קטע שכנפיים או JAG מוקף

בתמונות ומשמאל למעלה יש תמונה של ספינה
תודה על המאמץ

shipper heart

New member
סורי אולי בסרטונים אחרים....שכרגע

לא נמצאים בהישג יד...חחחחחח ואין לי כוח לקום....חח לא לפני המקלחת בכולופן....סורי

זה בסדר ../images/Emo13.gif יש לי להגיש את העבודה

בפברואר
הילדים בכיתה שלי ממש עצלנים, באמת יש גבול כמה אפשר לדחות עבודה של חמש שאלות
תודה שוב
.

אמיר72

New member
למה מהטלוויזיה ? קח מהמקור

מאתר הצי, הכנפיים מימין למעלה (Naval Aviator).

לא, פשוט בפתיחה של הסדרה יש קטע

של המון תמונות עם הכנפיים או הJAG בצורה כ"כ נחמדה שפשוט תראה נחמד על שער העבודה שלי.

אמיר72

New member
NFO , לא AFO

כל מי שהוא טייס (היינו מוסמך להיות מפקד המטוס) נושא כנפים כמו הארם, כנפי Naval Aviator. אסטרונאוט שהוא טייס נושא כנפים כאלה עם תוספת להיותו אסטרונאוט. איש צוות אוויר שאינו טייס (כמו נווט או מפעיל מערכות נשק) נושא כנפי קצין טייס - Naval Flight Officer או בקיצור NFO. אסטרונאוט שהוא NFO נושא כנפיים אסטרונאוט שהוא NFO. למשל, בפרק של אתמול - סקייטס, הנווטת לעתיד של הארם, ענדה כנפי NFO - היא צוות אוויר אך לא טייסת (איש הצוות האחורי בטומקט קרוי קצין יירוט ראדאר - RIO - Radar Intercept Officer).

cjharm

New member
אני חייבת לשאול.....

איזה עבודה את צריכה להגיש עם הסמל של JAG?

למעלה