מקווה שטנטרה עוסקת בנושא הזה גם

cottoneyejoe

New member
מקווה שטנטרה עוסקת בנושא הזה גם

אני כל חיי מרגיש עצור, לא מקובל לא מתוקן, ומאוד לא "אאוטגואיג" כל חיי הרגשתי הרגשות שונות מצד החברה שלא תואמות את הרגשתי,עכשיו שאני חשבתי על זה שפשוט יש לי רצון לקבל לעצמי חזק מידי.....אני לא יודע..... אולי אני לא נותן מעצמי מספיק, יש בי חוסר סיפוק כל כך עמוק מכל מה שמתרחש....

cottoneyejoe

New member
המשך

בטוח שיש אמת אבסולוטית אך מרגיש לפעמים שאני לא מתחבר אליה שהיא כל כך לא מתבטאת בי

cottoneyejoe

New member
לפעמים בא לי לחבק אנשים ואני לא יכול

מרגיש שהתשוקה המינית בעולמנו תהרוס, או שהקונספציה של אנשים את המציאות הפנימית שלהם תמיד משהו הוא עדין הוא חייב להיות קשור לסקס, מרגיש שאי אפשר לחבק בכנות להביע מגע רגשי שלא כלול בו מין, אנחנו חברה כל כך דתית שזה מרגיש לי ככה יותר ויותר עם השנים, המין שבעולם מוצף בכל רגשות האשם שבעולם - סקס צריך להיות טהור, אבל מה זה טהור באמת? מה זה קבלה לעצמי ונתינה לאחר? איפה האני נגמר והאחר מתחיל? איך מרגישים שלמות בסיטואציה, המציאות כל כך נפרדת מהבורא שזה לא ברור מאיפה התענוג שלי מתחיל והתענוג של החבר נגמר - איפה האני באחר והאחר באני? מה היא קדמה אמיתית? אני חיי בנורמות בתוך עצמי חיי..... מה הגבול לנורמה שצריך אותה ומה הגבול לנורמה שלא צריך אותה איך יודעים דבר כזה? האם הרצון לקבל שלי תמיד צריך להיות בנורמה? איך יודעים לגדול? בא לי להתמזג עם האחר ולא "לכרות את איבר מינו"

cottoneyejoe

New member
רוצה להפתח לעולם

אבל לא יודע עד כמה, ומה יש בעולם הזה שאני כל כך עצור כאילו הולך על ביצים

cottoneyejoe

New member
חוכמה היא דרך הפשרה

אבל הכפיה "הדתית" שבתוכנו מתגברת בכולנו, במה אני כן יכול להיות, ובמה אני צריך לתת לאחר להיות, האם אין צורך בעולם קוד התנהגותי אחד? הוא תמיד יהיה מה ששנוא עליך על תעשה לחברך.

0 אור 0

New member
הטנטרה היא דרך

אולי הדרך שמתאימה לך ואולי לא, אבל יש לה מה להגיד על הרבה לבטים שאתה מעלה, ואולי מהכל, הדבר הכי חשוב שאני חשה בדבריך הוא שאצלך הראש כל הזמן עוצר - את הגוף, את רגשות, את האינסטינקטים. נותן למחשבות שמסתובבות כל הזמן לעכב את החיים האמיתיים. תנסה לתרגל תרגיל חשוב של הטנטרה - תרגיל של התמסרות. תנסה לקחת רגע מסוים (אחד כל פעם). לחוות את הרגע, לקבל מה שקורה ומה שאתה מרגיש. תנסה ללכת עם מה שאתה מרגיש. ום קצת קשה לבד (כי באמת קשה להשתנות לבד) - אז יש מנחים שיכולים לסייע ולכוון בדרך הזו.

טנטרה עוסקת בכל נושא. טנטרה היא דרך חיים.

טנטרה הינה דרך חיים ששמה במקום העליון את החופש וההתרחבות. דרך התבוננות מיוחדת במינה שנשענת על הרבה עומק, מבקשת ממך לחיות במודעות ומתוך שכך לחיות את החופש הפנימי האמיתי שלך. דהיינו, לשאוף להתנתק ממוסכמות חברתיות ונואמות, מתלות רגשית וקיבעון, דרך שמעניקה לגיטימציה מלאה לכל, בכלל זה לכל היבט של מיניותנו (כל עוד איננו פוגעים באחר), דרך שרואה קדושה בכל, כולל המיניות. ודאי שאם תתעמק, תקבל תשובות רבות. היופי בטנטרה הינו שטנטרה אינה דורשת ממך לעשות דברים אלא רק מציעה, מתוך שכך היא יכולה "להתלבש" כמעט על כל דרך חיים. המשך להתעמק. קרא, למד, חווה והתנסה והתשובות תגענה בזמנן הנכון.

למעלה