מקווה שיהיה שבוע מהנה ושמח עם הרבה אהבה ודאגה כנה.
ג גדעון היחידי New member מנהל 1/3/18 #1 ברכה בעברית ושירי פורים .גידי שבוע נפלא במיוחד לילדי ישראל שהתחיל עם יום תכלת בהיר וחמים. ילדים מחופשים צוהלים ברחובות לקראת הפורים. מחר יש עדלוידע בפתח תקווה מזמין את כולכם בשם ראש העיר הנחמד שלנו איציק ברוורמן. תבואו, יהייה כייף חיים.. גידי מנהל הפרום
ברכה בעברית ושירי פורים .גידי שבוע נפלא במיוחד לילדי ישראל שהתחיל עם יום תכלת בהיר וחמים. ילדים מחופשים צוהלים ברחובות לקראת הפורים. מחר יש עדלוידע בפתח תקווה מזמין את כולכם בשם ראש העיר הנחמד שלנו איציק ברוורמן. תבואו, יהייה כייף חיים.. גידי מנהל הפרום
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 6/3/18 #3 שיהיה פורים שמח למה התחפשתם? לנו עשו מסיבה על הדשא עם רעיונות ומאכלים מהמזרח הרחוק, ובערב היה דיסקו על הדשא. צילמו אותי רוקד והייתי ממש טוב.  
שיהיה פורים שמח למה התחפשתם? לנו עשו מסיבה על הדשא עם רעיונות ומאכלים מהמזרח הרחוק, ובערב היה דיסקו על הדשא. צילמו אותי רוקד והייתי ממש טוב.  
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 7/3/18 #4 מקווה שיהיה חג מהנה ושמח ועוד מעט שתהיה שבת מנוחה נעימה. אני שוב לא מצליח להירדם אז שיהיה לכולנו ליל מנוחה נעימה עם חלומות יפים.    
מקווה שיהיה חג מהנה ושמח ועוד מעט שתהיה שבת מנוחה נעימה. אני שוב לא מצליח להירדם אז שיהיה לכולנו ליל מנוחה נעימה עם חלומות יפים.