מקווה שיצליח.... הבובולינה שלי אומרת שלום ותודה לכולן:
נ נעמי פסי New member 16/10/07 #4 בובית 29 -../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif!!! וטפו טפו ליתר בטחון,,, מקסימה! נעמי.
בובית 29 -../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif!!! וטפו טפו ליתר בטחון,,, מקסימה! נעמי.
ק קשת 82 New member 16/10/07 #5 תראו את מלך היופי בבקשה להגדיל לצפייה מלאה עיניים כחולות שיער שטני מבנה גוף מלא מציאה אמיתית תראו כמה יפה בן שנה וחודשיים מחפש שידוך יפות בילבד!!!!
תראו את מלך היופי בבקשה להגדיל לצפייה מלאה עיניים כחולות שיער שטני מבנה גוף מלא מציאה אמיתית תראו כמה יפה בן שנה וחודשיים מחפש שידוך יפות בילבד!!!!
ק קשת 82 New member 16/10/07 #7 תודה מכל הלב תאמיני לי רק בישביל החיוך המתוק הזה והלחיים אך הלחיים.... שווה לקום בבוקר
מ מיכל 1976 New member 16/10/07 #12 יש אישור אם הבת שלי כמוני אז גם היא תילך על צעירים.... מקסים אמיתי המתוק שלך בלי עין רעה
ק קשת 82 New member 16/10/07 #13 איזה נסיכה קטנה ומיוחדת טפו טפו כמובן נכס אמיתי!!!!הוא בטוח יוהב נשים יותר מנוסות מי יודע.........
מ מיכל 1976 New member 16/10/07 #14 הלו הלוווווווווו אם התכוונת למנוסות בחכמת חיים אז זה בסדר אם לאאאאאא תיזהרי לך הבת שלי תיהיה צנועה וחסודה ורק אחרי החתונה....חחחחחחחח
הלו הלוווווווווו אם התכוונת למנוסות בחכמת חיים אז זה בסדר אם לאאאאאא תיזהרי לך הבת שלי תיהיה צנועה וחסודה ורק אחרי החתונה....חחחחחחחח
ק קשת 82 New member 17/10/07 #15 תיקון תיקון יקירה חחח התכונתי בוגרות יותר פשוט לא אומרים על אישה בוגרת אומרים מנוסה חחחח בכל אופן היא מקסימה שחבל"ז
תיקון תיקון יקירה חחח התכונתי בוגרות יותר פשוט לא אומרים על אישה בוגרת אומרים מנוסה חחחח בכל אופן היא מקסימה שחבל"ז