מקווה שיש פה מקום גם בשבילי

Mדנדשה

New member
מקווה שיש פה מקום גם בשבילי

חלום חיי התגשם וגם אני הפכתי לאם עם הרבה שאלות, דאגות ובעיקר הרבה הרבה אהבה בלב כמעט שנה שלמה עברה מאז שיצא לי לכתוב והנה התגעגעתי אז באתי מזמינה אתכם לקרוא את סיפור ההריון והלידה של בני בכורי בפורום השכן, מקווה שיש פה מקום פה גם בשבילי Mדנדשה

כמובן שיש מקום. ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קראתי בהתלהבות את כל הסיפורים. מרגש ועם סוף טוב - כמו שצריך! ספרי קצת על הנסיך שלך. מה שמו? בן כמה הוא עכשיו? ותתפלאי, אבל אני דווקא זוכרת אותך עוד מפוריות.

Mדנדשה

New member
הנסיך שלי בן ארבעה חודשים

הוא נולד בדיוק ביום שבו נולדה שי הנסיכה של ריטה רק בבית חולים אחר. Mדנדשה

דנדשה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קראתי הכל בפורום השכן והתרגשתי נורא. שמחה לראות אותך כאן

ריטה1

New member
אין כמו פרי ביכורים של שבועות

הסיפורים שלנו דומים מאוד למעט שלושה פרטים: אני לא נאלצתי לעבור ברית (יש לי בת),בסוף 15 שעות הלידה שלי נאלצתי לעבור גם ניתוח בישביל הכיף, ולצערי אנחנו נשארנו עם המטרנה. אבל בסה"כ אני קוראת את הסיפור והוא ממש כאילו נכתב על ידי. גם אני נסעתי לבה"ח בערב שבועות עם ירידת מים..... ברוכה הבאה!!! זוכרת אותך משני הפורומים שבהם עברנו יחד,

Mדנדשה

New member
../images/Emo9.gif

אהלן ריטה, אני זוכרת שפרסמנו יחד את הבטא החיובית ומדהים ששתינו ילדנו בדיוק באותו היום. מהודעות הבודדות שהספקתי לקרוא בפורום אנחנו גם נתקלות באותן שאלות של "מה עושים עכשיו..." שיהיה בהצלחה Mדנדשה

ריטה1

New member
נכון אני זוכרת את ההודעות

ופתאום אני קולטת את הדרך הארוכה שעשינו עד ל
שזכינו לקבל.(3 פורומים), ואני עדיין מסתכלת על האוצר הקטן שלי ולא מאמינה שאני...אמא!!! והיא שלי לעד.

שלום לך....../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif, חיכיתי

חיכיתי שתצטרפי, כמעט איבדתי תקווה והנה את כאן, איזה כייף!!!!! בפעם הבאה את גם באה למפגשים!!!!! ובינתיים ברוכה הבאה, זה אחלה פורום, ואני מייד מנצלת את הזמן לקרוא את סיפור הלידה שלך!!!!!

אהלן וברוכה הבאה

לא אחזור על מה שאמרו לפני... אבל אני חייב להתייחס לכינוי כינוי מדליק ואלך תתפלאי אם יצרת מיני אופנה בשם הזה... כל עוד מקדונלדס לא יתערבו אז אחלה !! ברוכים הבאים שוב ליאור

Mדנדשה

New member
תודה על הקבלת פנים החמימה ../images/Emo140.gif

ועל המחמאות על הכינוי (גם אני מרוצה ממנו, בפרט כי הוא מתאים לי תרתי משמע) שמחתי לשמוע מענת שהוקם פורום להורים עם כל הח´ברה הישנים ושאתה בראשם אז הרבה בהצלחה בג´וב החדש אין לי ספק שהוא מתאים לך ד"ש לחנה ונשיקות לשיר Mדנדשה

Mדנדשה

New member
ניסוח חדש

ככה זה כשממהרים להקליד כי הזמן קצוב ואטוטו הנסיך מתעורר מתנצלת על הניסוח "ח´ברה ישנים" בקריאה שניה זה לא נשמע טוב למרות שאני מכלילה גם את עצמי שם בכל אופן התכוונתי שמשתתפים בפורום הזה גם חברים שאני מכירה Mדנדשה

אני דווקא קראתי את זה בנימה מאוד

חיובית. דבר ישן הוא דבר מוכר ונעים, בקונטנס שאת התכוונת אליו, ואני ראיתי זאת כמחמאה
.

ברוכים הבאים ../images/Emo65.gif אני זוכרת את

ההודעה שלך בפורום פוריות מהר מירון או משהו דומה (נכון?). זה היה לפני המון זמן, שמחה שהצטרפת אלינו עם עוללך.

למעלה