מקווה שיש רייטינג, חדר ריפוי בעיסוק

מקווה שיש רייטינג, חדר ריפוי בעיסוק

בוקר טוב, אני מוזמנת לגן שאמור לעבור שיפוץ ע"מ לייעץ איזה חלק בו לתחום עם קירות גבס לחדר רב"ע. מלבד חדר מרווח יחסית, עם חלון ומקום לתלייה יש דברים נוספים חשובים שיש לקחת בחשבון?

מזאלונה

New member
דברים שהייתי לוקחת בחשבון

אפשרות להחשיך את החדר - אם עובדים על גרייה חזותית למשל לחשוב כמה שיותר מראש על מיקום הארונות והדלתות, כדי שהשטח בחדר ינוצל כמה שיותר טוב לאיזה אוכלוסייה החדר מיועד? האם רוב הטיפולים הם קבוצתיים או פרטניים? האם הילדים ניידים או נעזרים בכסאות גלגלים?

לגבי הקירות גבס

אני עובדת בחדר כזה בגן לילדים הסובלים מפיגור, אין בידוד וזה מאד מפריע- יש ילדים שמוסחים מאד מהנעשה בגן. עוד דבר שאני ממליצה- לקחת בחשבון איפה יהיה הציוד הגדול (מדפים גבוהים או גומחה)לי מאד מפריע להזיז ממקום למקום את הציוד הכבד ונראה לי כדאי לחשוב על זה קודם, וגם בנקודות תליה- לראות שנדנדה רחבה כמו בולסטר או גליידר רחב לא יתנגשו בקיר או ארון... בהצלחה

Mנטה

New member
חדרים אידיאליים בעיני

הם חדרים שיש בהם כיור. חדרים שפינת הישיבה לא מפריעה לאזור התנועה (כלומר אני מעדיפה חדרים לא מלבניים אלא עם איזו זוית שבה אפשר לשים את השולחן, אלא אם כן הם מאוד גדולים). וחדרים לא גדולים מדי, לא ריקים מדי, כאלו שאפשר למצוא בהם כוכים ונישות בין הדברים.

אסתר86

New member
כדאי שהחדר יהיה שקט

ושלא ישמעו רעש מהילדים בגן. לא כדאי שהחלון יהיה לכיוון החצר כי אז הילדים בטיפול ישמעו וראו את הילדים בחצר.

למעלה