מקווה שלא יהיה קל מי אני?
O oOBAGIRAOo New member 31/8/05 #3 אני חוששת ש......... we have a winer!!!!!! ועוד כ"כ מוקדם! לא שאלה אפילו שאלה אחת והיא יודעת! כמה חוכמה! not לא מצחיק
אני חוששת ש......... we have a winer!!!!!! ועוד כ"כ מוקדם! לא שאלה אפילו שאלה אחת והיא יודעת! כמה חוכמה! not לא מצחיק
S Sinner Girl New member 31/8/05 #4 ששששששששש את הפחת בי תקוות!! מה,זה כן מצחיק! תעשי לי ז'יל בן סימון
P purple rain2 New member 1/9/05 #8 ../images/Emo6.gif יש לך הפרעה קשה על הנהגים של דן עוד איכשהו הבלגתי, אבל ז'יל בן סימון?!?!?! בובי, אם את צריכה שנכיר לך בחורים אל תתביישי.
../images/Emo6.gif יש לך הפרעה קשה על הנהגים של דן עוד איכשהו הבלגתי, אבל ז'יל בן סימון?!?!?! בובי, אם את צריכה שנכיר לך בחורים אל תתביישי.
S Sinner Girl New member 1/9/05 #9 זה בסדר:] היום התחילו איתי שני נהגים של קו 49 אבל אחד מהם היה מאוד זקן ואחד מהם מאוד שחור[תימני] וזה לא היה נחמד;[. מה רע בז'ילז'יל שלי ?
זה בסדר:] היום התחילו איתי שני נהגים של קו 49 אבל אחד מהם היה מאוד זקן ואחד מהם מאוד שחור[תימני] וזה לא היה נחמד;[. מה רע בז'ילז'יל שלי ?
S Sinner Girl New member 1/9/05 #13 ../images/Emo7.gif פליז? בבקשה בבקשה בבקשה *אל תכריחי אותי לרדת על 4*