מקווה שלא מםריע לכם ש

FreakOfNature

New member
מקווה שלא מםריע לכם ש../images/Emo26.gif

פתחתי שרשור... אני לא יודע מה הנהלים פה בפורום... בכל-אופן, רציתי לומר לכם שאני ממש אוהב את Laundry Service של שאקירה, וגם את שאר האלבומים שלה. הדבר שלשמו פתחתי את השרשור הוא לשאול אתכם אם ידוע לכם האם שאקירה תוציא עוד סינגל וקליפ מהאלבום הזה או שהיא כבר עובדת על דיסק חדש
אני יודע שיש קליפ (מזוויע) לשיר Te Dejo Madrid (השיר עצמו מ-ד-ה-י-ם), אבל קצת קיוויתי שגם Ready For The Goof Times יהיה סינגל... נו, אז הוא יהיה

Hurakano

New member
חחחחחחחחח.....

באיזה פורום בדיוק מעירים לבנאדם שפותח הודעה בנושא של הפורום ? חחחח אין יותר טבעי מזה חבר שאקירה הוציאה את LS, סיימה את סיבוב ההופעות שכלל את הסינגלים שלו, סתומרת שהדיסק מיצה את עצמו.... היא עכשיו נחה ומתכוננת לעבוד על אלבום חדש אבל אתה יודע... בחיים יש הפתעות, ומכיוון שאני לא סגור על זה... יכול מאוד להיות שאני טועה

../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

כמו שעומריק אמר שאקי נחה אחרי שסיימה את סיבוב ההופעות שלה, tour of the mongoose והיא תתחיל לעבוד על אלבום חדש
אז כנראה שלא יהיו עוד קליפים מLS

../images/Emo6.gif מה נחה מה חהנחהמנ מה?../images/Emo105.gif

מצעטרת הייתי חייבת חווחו

smgfan

New member
תודה! ../images/Emo13.gif וסתם משעמם לי.....

ונכנס לי קוץ ע-נ-ק-י לרגל!!!!!!
אהההההההווהןזוהגחףכלףשדךגכלךשלדג טאנטו דולור!!!!!!

perrinat

New member
../images/Emo140.gifהיי יגאל../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אם אתה אוהב את LS ואת שאר האלבומים- אז זה בדיוק המקום בשבילך
אני מוזמן להשתתף בפורום: בדיונים, במשחקים, לעשות סיבוב בגלריות, במאמרים, בקישורים, לענות על הסקר וכו'. ולשאלתך- לא, ככל הנראה שאקירה לא תכין קליפ לשיר Ready For The Goof Times. כמו שכבר אמרו, היא עובדת כרגע על האלבום הבא שלה.

לאה13

New member
אתה מפורום אנסטסיה אני מתה עליה

היא כוסיתתתת ואם רינת מרשה אני אשים תמונה שלה

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gif

היא באמת כוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה