מקווה שלא עשינו טעות (שיש באמבטיה)

orlyh3

New member
מקווה שלא עשינו טעות (שיש באמבטיה)../images/Emo93.gif

למקלחת בחרנו שיש, גם ריצוף וגם על הקירות הפחד הוא שלא נחליק. מה דעתכם?

amonit

New member
לדעתי החשש שלך מוצדק

ואני בהחלט לא בעד שיש על הרצפה באמבטיה.....סורי.

orlyh3

New member
בתי מלון

לא זכור לי איך הריצוף בבתי מלון (לא משיש?)

gilk1111

New member
תירגע-יש חומר שמורחים והוא מונע

החלקה.תשאל קבלנים שמבצעים ליטוש קריסטלי.

ori34

New member
מי אמר לך ?

תחליט ליטוש אבן או הברקה קריסטלית . על כל פנים שתיהם אינם מונעים החלקה .

orlyh3

New member
יש פתרון לחסרון?

לאבנית בקומקום חשמלי אפשר להשתמש במלח לימון או בחומרים שמסירים אבן האם זה מתאים גם לגבי שיש? ואם כן באיזו תדירות כדאי להשתמש בזה כך שהשיש לא יפגע.

אז למה להשתמש במשהו משעבד?../images/Emo9.gif

ספק השיש שלי היה מספיק ישר להמליץ לי שבשרותים אשתמש במוצר שאפילו לא מחנותו. כמה זמן תתמידי בתהליכי הנקיון? האם תצליחי גם בפינות? השיש ישנה בהירותו וברקו עם הזמן, בכל מקרה. מינון חומרים?- אינני בקיא....

orlyh3

New member
טוב, את הטעות כבר עשיתי

מה שנשאר לי לברר זה את חומרי הנקיון שיועילו.

amonit

New member
אורלי-

תביני כל חומר המסיר אבנית, יסיר חלק מהשיש, שלא לדבר על החומרים לניקויי אסלות שאם יטפטפו אפילו טיפה יאכלו את הריצוף, תשמעי לעצתי גם כאמנית בשיש, וגם כאחת שמבינה בחומרים, אל תתקיני את השיש שקנית!!!! לא תצטערי אם תקני עוד ריצוף, ותשתמשי בשיש הנ"ל למטרה אחרת בבית, אני יכולה לעזור לך ברעיונות , אבל בשום פנים ואופן לא לרצף בשיש בשרותים ובאמבטיה -{ בקירות עוד מילא} מה הכמות שיועדה לריצוף? איזה שיש? ומה גודל האריחים? מה עוביים?

orlyh3

New member
עוד פעם ../images/Emo93.gif../images/Emo4.gif

תודה, זה כבר מאוחר כי ריצפנו את האמבטיה והשירותים, טעינו בזאת שלא התעניינו קודם לכן.לגבי השיש כל מה שידוע לי - 31/30 ועוביו - 1 ס"מ. אני מבינה מזה שאצטרך לשייף את השיש כשיאבד מיופיו.

תשכחי מזה !!!

אין ליטושי שיש באמצעים ידניים בבית הלקוח וכמו-כן, כיום השיש החדש מצופה פוליאסטר שגם אותו לא ניתן לחדש. לצערי, פשוט תצטרכי לשפץ שוב בטרם היית צריכה או רוצה.

ז ו ז ו

New member
ניסינו לחסוך אדריכל? מקווה שהחבר´ה

לא שכחו להגיד לכם שצריך להניח צינורות מתחת לריצוף. כן. כן, גם את אלו של המים החמים......

ro01

New member
מניעת החלקה

ניתן לצפות את השייש בחיפוי פוליאוריטני שקוף ולפזר קוורץ כדי למנוע החלקה.

איש אחד1

New member
בחרת טוב , יש לכל דבר פתרון

וגם אצל הסולטן היה שיש באמבטיה :) והוא מעולם לא נפל על הרצפה שם . ועכשיו לעניין --- יש חומרים של חברה בשם HG שזה הטופ של הטופ בכימיקלים האלו חפש את החומרים האלו ולהם יש פתרון לבעיה .

למעלה