מקווה שלא תזרקו עליי עגבניות, אך מכיוון שנראה

מקווה שלא תזרקו עליי עגבניות, אך מכיוון שנראה

לי שאני האבא היחידי שמשתתף בתחרות שמארגנת תפוז, אז נראה לי שהפורום הזה הוא הבסיס שלי. רוצה גם לרשום בהמשך את ההתרשמות שלי מהם כאן. בינתיים, אשמח אם תפרגנו לאבא היחידי שבתחרות ותלחצו פה או בקישור שבכתובות אינטרנט נלוות.

Master Stav

New member
פורום הבסיס שלך ?

משונה ....זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך פה .... לחילופין אתה מבקש שאצביע לך על בסיס שאתה אב ....כלומר אפליה מגדרית או אז יש לי חדשות בשבילך זו בדיוק האנטי טזה לפורום הזה .... בסיסי לא ?

מודה באשמה

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה כשחפשתי פורום מקצועי שלא קשור להורות. ישר הסתכרנתי ובאתי וכייף שיש מי שחשב על זה והקים את הפורום הזה. לא הבנתי, מה כ"כ רע באפליה מתקנת? רק לנשים מותר לקבל אפליה כזאת?

Master Stav

New member
על אפלייה מתקנת

זה שמשיהו מקבל אותה אינו עושה את הצורך למשיהו אחר לקבל אותה אני מתעב אפליה מכל סוג שהוא ואחת כמה וכמה מהסוג המתקן ... לאחרונה הייתי קורבן של אפלייה שכזו ויש בכוונתי לעשות הכול בכדי לבטלה ... אפליה לטובת נשים בצורה שפוגעת חד משמעית בגברים ובכל זאת בעיני אפליה מתקנת לכל כיוון מהותה רע לגבי הפורום ...אתה מוזמן כמובן להיות בו אנו שמחים על כול חבר/ה שמבין שהורות היא שוויונית ושאבות ( לפחות אלו שבפורום הזה ) הינם הורה מגדל ולא הורה מלווה

gils33

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים

מבחינתי זה בסדר גמור,אני אשמח מאוד אם תשאר איתנו ותגיב מידי פעם. לגבי החיתולים,צודק,חיתולים עולים 54 ש"ח לחבילה וזה כשיש מבצע,בזמנו כשהייתה קיימת רמדיה זכינו באוכל לשנה,תאמינו לי זה לא הולך ברגל בכלל,חסך לנו המון

אפליה מתקנת היא אף פעם לא משהו

ולכן - אף אחד לא קיבל את הקלקותיי במשחק הזה. עצוב לי לראות איך על כל תפוז השתלטו הודעות של הורים שמהללים את פמפרס תמורת אפס שקלים והסיכוי לקבל חיתולים חינם לשנה. כל השאר סתם מכלים את זמנם לריק (ובעיני לפחות, כשיש ילד, זמן אינטרנט זה דבר די חשוב). ואולי זה גם המקום להזכיר שהחיתולים האלו מכילים כל מיני חומרים שלא ממש בריאים לעור התינוק, וגם נוסו על בעלי חיים. כשאני כבר משתמשת בחיתולים, פמפרס הם הבחירה האחרונה שלי, פחות או יותר.

hag70

New member
חיתולים עולים לא מעט כסף

מה רע בנסיון פשוט, לא מזיק ובחינם לחסוך לא מעט כסף בשנה. הרי לרובנו לא צומח כסף על העצים וכן משתמשים בחיתולים. לא חושב שיש פה איזו אידיאולוגיה לגבי החברה המייצרת. זה המבצע, מנסים להשתתף בו. נראה לי בסדר גמור.

לא תזכי לראות ממני שום הילול מלאכותי

צריך לרשום חוו"ד עם קבלת החיתולים, דבר אשר אעשה לטוב או לרע. אני לא הולך להתחנף לאף אחד ולכן גם לא תראי אותי משתתף בכל השרשורים ההמוניים שמתקיימים בפורומים ההורות למיניהם בנושא זה.

../images/Emo41.gif את יותר ממוזמנת להכנס לקישור ולראות

האם הללתי את פמפרס. כפי שהבטחתי, רשמתי בדיוק את ההתרשמות שלי‬ לטוב ולרע. את מוזמנת לשפוט. . . . נו, זכיתי בהקלקה שלך?

hag70

New member
לדעתי העניינים יצאו פה קצת מפרופורציה

מישהו מנסה לעשות נפשות לתחרות שהוא רוצה לזכות. הצליח סבבה. לא הצליח. גם סבבה. (מבחינתי לפחות) אם בדרך הרווחנו גולש נוסף, אז ממש אחלה בחלה. שום דבר מעבר. מבחינתי זה שקול לנסיונות שכנוע על בסיס צבע החולצה באותו יום.

hag70

New member
תמיד שמח לעזור../images/Emo24.gif

כנראה לא מפה יבואו הריגושים. השאלה אם זה בסדר שאני מגיב להודעות שבפורום בלי לברר לפני כן אם הן עושות למישהו התרגשויות קטנות בבטן, או שאני צריך להתייעץ עם מועצת הפורום לפני שליחה..

Master Stav

New member
שוחד .....

אתה יכול לנסות ... אבל את היודע הבעיה בשוחד הוא שגם אם לא תקבל תמורה ... מיש אשם מלכתחילה זה אתה שהצעת
ולא לא הצבעתי בתחרות הזו .... אני לא מצביע בתחרויות שלא מעניינות אותי ויתרה מכך לעולם לא לכאלו שאני מכיר על בסיס היכרות וירטואלית או אישית אלא למהות ....של התחרות

liza26

New member
גם פה הצפות פמפרס??

זה פשוט מכה בכל הפורומים.... הארוע הזה יצא קצת מהפרופורציות. לכו תכתבו על זה בבלוג ומספיק להציף את הפורומים!

לנו אין זמן לשבת ולהיות כל היום בפורומים

כך שמן הסתם אין לחלקינו בלוגים. חוץ מזה, השארתי רק הודעה אחת על פמפרס והיא בפורום הזה שהוא פורום של אבות, כך שאני בכלל לא מבין מה את עושה כאן. בנוסף, אם זה מעצבן אותך, תדירי את רגלייך מההודעות האלו. לסיום, אני מבין שאת הקול שלך אני כבר לא אקבל, הא?....

Master Stav

New member
הפורום הזה הוא של אבות ?

מוזר .....מאיפה קיבלת את הרושם הזה ? תקרא את שכתבתי לך בתגובה אולי תבין .... יודע מה יותר גרוע משוביניסט ? פמניסטית עם ZZZZZZ והתכוונתי שהיא נוחרת

abbale2

New member
תראה

אני לא יודע כמה זמן אתה מסתובב בפורומים אבל... טקטיקה זה כנראה לא הצד החזק שלך.... אם אתה רוצה שיצביעו עבורך לא צריך להתנגח כאן עם אנשים יום טוב לך

למעלה