(מקווה שלא תתיחסו לזה כמו לשאר

(מקווה שלא תתיחסו לזה כמו לשאר

ההודעות) טוב אז אם שמתם |לב או לא אני לא כותבת פה הרבה כמו פעם. בכל מיקרה אני מרגישה מוזר. כאילו שמצד אחד יש את גלית היפה החכמה המוכשרת המעניינת שאוהבת את ההורים וחברה של כולם ואוהבת את החיים ונהנת וכייף לה וטוב לה ומצד שני יש את גלית שלא הורידה את הפיג´מה מהלילה שלא הסתקרה ושלא איכפת לה והיא לא עצובה ולא שמחה היא פשוט לא מרגישה והיא משועממת עד מוות ולא מתקשרת לחברים כי אין לה כאלה שהיא מרגישה איתם באמת באמת. גלית

יש משהו בסיגנון הכתיבה שלך.משהו

של ריחוק.הסתרה.בריחה ממשהו.כאילורע לך ואת לא רוצה שידעו.זה נכון?

אולי לרגע תפסיקילהיות שחורה ותשפכי

מעט אור על חייך כדי שאני(ואחרים)נוכל להבין יותר.לעזור במשהו.האיש

ואולי אני בעצמי לא יודעת מה לעזעזאל

מציק לי ואני סתם מנסה להוציא רגשות. עלה בדעתך? גלית

פייה מתוקה

ואוווו כל הרגשות שלך והמחשבות מוכרים לי, כי גם לי קורה לפעמיים ככה.. שיש צד כזה וצד כזה וזה קורה לפעמיים עוברים עלינו כל מיני דברים בחיים שמשפיעים עלינו כך או אחרת,, וגומריםלנו לכל מיני מחשבות לעיתים טובות יותר ולעיתים טובות פחות, וזה קורה וזה טבעי, הכי חשוב לנתב את הדברים למובן החיובי ולהשתדל לחשוב חיובי וגם אם רע, לנסות לשפר דברים שלך...ענת

Mushmushit

New member
וווואי כרגע ביטאת את מה שניסיתי ...

להסביר לעצמי ולאחרים במשך כל כךךךךךךך הרבה זמן. את פשוט אמרת את זה במילים כל כך מתאימות שמתארות ב-ד-י-ו-ק את המצב שלי!!! זה האמת די מפחיד פתאום... מושמושית (בהלם)

Mushmushit

New member
משהו כזה כן... חברים אמיתיים אני

יכולה להגיד שאין לי... אבל בכלל היא ממש תיארה את כל החיים שלי בחודשים האחרונים בכמה משפטים וזה ממש מדהים... אני עדיין בשוק... מושמושית.

למעלה