מקווה שעם הלטיני הסוחף יהיה גם עוד איזה משהו סבבה מברזיל מוזיקה לוקה התוכנית מספר 1 בארץ
א אדריאנו1 New member 23/3/07 #1 מקווה שעם הלטיני הסוחף יהיה גם עוד איזה משהו סבבה מברזיל מוזיקה לוקה התוכנית מספר 1 בארץ
R radio101fm New member 23/3/07 #3 תודה אליטו , ושאלה- האם היית אתה זה שביקש לשמוע את לארי הארלואו? אם כן- אני מקווה ששמעת את פתח השעה...
תודה אליטו , ושאלה- האם היית אתה זה שביקש לשמוע את לארי הארלואו? אם כן- אני מקווה ששמעת את פתח השעה...
R radio101fm New member 23/3/07 #5 אחלה, משדרת פה בחג ראשון ושני, מצאתי לי נשא חדש לעבודת מחקר, ייחשף בפניך בהמשך.... ומה דעתך על אדריאנו , תגיד? שנבדוק האפשרות לצרף אותו למועדון?
אחלה, משדרת פה בחג ראשון ושני, מצאתי לי נשא חדש לעבודת מחקר, ייחשף בפניך בהמשך.... ומה דעתך על אדריאנו , תגיד? שנבדוק האפשרות לצרף אותו למועדון?
S shellyland New member 28/3/07 #10 כל חובבי המוזיקה הברזילאית מוזמנים להכנס לפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית בתפוז. (אודליה, אם את קוראת כאן - אז היי ונשיקה)
כל חובבי המוזיקה הברזילאית מוזמנים להכנס לפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית בתפוז. (אודליה, אם את קוראת כאן - אז היי ונשיקה)
E eliy10 New member 23/3/07 #8 ממש מסקרן.................. 1. הנושא החדש שבחרת. 2. להכיר את אדריאנו. הבנאדם מבין גדול.
ר רדיו הר הצופים New member 28/3/07 #9 מוזיקה ברזילאית אפשר לשמוע בכל יום ראשון בין 21:00 ל-22:00 ברדיו הר הצופים (106FM) בתכנית Canta Brasil.
מוזיקה ברזילאית אפשר לשמוע בכל יום ראשון בין 21:00 ל-22:00 ברדיו הר הצופים (106FM) בתכנית Canta Brasil.