מקווה שקשור לפה אני צריכה עצה

מקווה שקשור לפה אני צריכה עצה

אני מסובכת וצריכה עצה יש לי ארוע כלשהו ואין מצב שאני לא אלך אליו. הבעיה היא יש אדם מסוים שגם מוזמן לאירוע שהייתי מעדיפה לא "להתקל" בו יותר בחיים. אני לא יודעת מה לעשות ברור לי שאני לא אוכל להתעלם ממנו אך אם אתייחס זאת תהיה ממש צביעות ואני בעצמי לא סובלת צביעות. העניין שנראה לי שאותו אדם נפגע ממני למרות שלא התכוונתי ולא דיברתי איתו הרבה זמן ועכשיו הוא אולי ידרוש הסברים או ישאל אם אני נפגעתי ממנו וממש אין לי כוח לזה מצידי לא לראות אותו עד סוף חיי. מקווה שהבנתם יש עצות אולי איך להתנהג? תודה

שובטמה

New member
תשובה לצלילי הלב......

זה שאת חושבת שהוא נפגע זה מחשבה שלך וזה לא אומר שכך הוא מרגיש. אני הייתי הולך ואם נפגשים אזי אומר שלום יפה כאילו שום דבר לא קרה וממשיך הלאה החיים זה הרגע והמציאות היא מציאות של עובדות ולא מציאות של מחשבות.

מממ

אני יכולה להגיד שלום יפה כאילו שום דבר לא קרה ולהמשיך הלאה.. אבל אם הוא ירצה הסברים לא יהיה לי מה להגיד לו.. אני לא רק "חושבת" אני די בטוחה שהוא נפגע.. מקווה שלא או שהוא לא ישאל יותר מדי כי אין לי מושג מה להגיד אין לי ממש מה לומר תודה על התגובה.

ברוכה הבאה צלילי הלב (כינוי יפה)

את יכולה לנסות לחשוב על הסבר, מראש, ואז במקרה והבחור יבקש הסברים, תהיה לך תשובה. את יכולה להתמודד עם הרגע כשהוא יקרה, ולא לחשוב ולתכנן יותר מדי. יתכן שהבחור נפגע, אבל יכול להיות שהוא כבר התגבר והמשיך הלאה, ויסורי המצפון שנשארו הם רק שלך. בכל מקרה, חבל שתחמיצי את האירוע וההנאה. אם תפגשי אותו, סימן שהמעגל צריך להיסגר באותו יום. כך תוכלי להרגיש אח"כ יותר שלמה.

תודה להבה ירוקה

אני חושבת שלא אתכנן כי מנסיון קודם במצבים דומים אני יודעת שאני אכניס את עצמי לתסריטים וללחץ וזה ממש לא טוב.. חוץ מזה כמה שאני לא אתכנן תמיד יהיו עוד הפתעות אולי אני אתכנן טיפה אבל העיקר לא להתעסק בזה יותר מדי. אני מקווה באמת לסגור מעגל ולהשאיר מאחורה את העניין. תודה על התגובה תמיד יש לך את המילים הנכונות (אני קוראת פה לפעמים בשקט פורום מקסים)

אופיפה

New member
הרבה פעמים

במצבים כאלה יש נטייה "להפוך זבוב לפיל", מרוב שטוחנים את זה בלי סוף.... ובסוף כשמגיעים לסיטואציה האמיתית רואים שכל העיסוק הזה היה מיותר. אז ספרי לנו מה קרה בסוף. שיהיה אירוע נעים.

למעלה