מקווה שתוכלו לסייע - שרירים תפוסים

מקווה שתוכלו לסייע - שרירים תפוסים

אחרי אימון גלישה מצאתי את עצמי עם שרירים תפוסים וכואבים מאוד. נראה שהפיתרון הוא עיסוי מקצועי, אבל מסתבר שלא כזה פשוט להגיע לאחד כזה - בקופ"ח דורשים ממני לעבור פרוצדורה שכוללת רופא ממיין עם אופציה לתור אחרי החג (וזה לא שהם מכסים חלק מהעלות). בדפי זהב וברחבי הרשת יש הרבה שמות אבל אני לא רוצה לעשות ניסויים על עצמי, והמלצות לא הצלחתי להשיג.

אני גרה בר"ג, מוכנה לנסוע קצת אם נדרש - העיקר למצוא מזור לשרירים התפוסים שלי...

סיכוי טוב שזה יעבור תוך כמה ימים בכל מקרה

לי עוזר לקחת תוסף מגנזיום לשרירים תפוסים, אבל האמת שזה עוזר לי יותר למניעה. מסאג' על שרירים תפוסים נשמע לי כואב מדי...

כבר עברו 3 ימים וזה רק מחמיר

מגנזיום אני לוקחת בקביעות, לא נראה שזה העניין.

כאבי שרירים מאוחרים

האופיניים לאחרי פעילות בעצימות החורגת מהרגיל אמורים לחלוף 48-72 שעות מזמן הופעתם (ולא מזמן הפעילות).
"שרירים תפוסים" זו אבחנה עממית ולא מובן לי על סמך מה החלטת שהפיתרון הוא עיסוי.
אם הכאב נמשך כדאי להיבדק על ידי בעל מקצוע (רופא או פיזיותרפיסט) ולקבל טיפול מתאים.

אם את מעונינת בטיפול פרטי את יכולה לפנות למדיקס שם יש רופאים, פיזיו' ומעסים תחת קורת גג אחת.

אני לא ספורטאית

אני פדלאה שעשתה טעות וניסתה לגלוש. היות שאני לא בכושר, נתפסו לי השרירים. לפי מה שידוע לי זו תופעה מוכרת, אבל אולי אני טועה.

המצב לא מאפשר לי לעבור פרוצדורה ממושכת, במיוחד כשאנחנו ממש לפני חג - אם פה זה לא המקום לקבל המלצות אני מתנצלת, אני פשוט סובלת מכאבים ומיואשת.

לתופעה המוכרת

קוראים כאבי שרירים מאוחרים (doms), היא אינה אופיינית לספורטאים אלא לכל מי שעושה פעילות החורגת בעצימותה מהרגיל, וכפי שכתבתי כאבים אלה אמורים לחלוף 48-72 שעות מהופעתם.
ביקשת הפניה למקום פרטי וזה מה שניסיתי לתת לך. גם שם לא מטפלים בספורטאים בלבד אלא בכל מי שזקוק.
זה בהחלט מקום לקבל המלצות וסליחה אם הובן אחרת.
חג שמח.

mazita

New member
בדר"כ באמת אמור לעבור תוך כמה ימים

תשדלי בזמן הזה לא למרוח קרמים חמים ודברים שיחממו את המקום כי זה עושה את הפעולה ההפוכה ולא טוב לשריר התפוס, תנסי גם לעשות מתיחות מדי פעם, למרות שזה בטח קצת יכאב זה מזרז את הריפוי של השריר. אני משתמשת בדר"כ במגנזיום צירטראט בתוספת D3, זה גם טוב למניעה וגם מצליח להקל על הכאבים אחרי האימון.

למעלה