מקווה שתוכלו לעזור לי...

ליאתגל

New member
מקווה שתוכלו לעזור לי...

אני מתכננת לקנות גיטרה.. עכשיו אני מתכננת ללמוד לנגן בגיטרה כך שאנ י מחפשת לקנות מהשו עד 450 שקל גג. אני לא מבינה בגיטרות אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא כי זה נורא חשוב לי... אני מחפשת גיטרה עם צליל עמוק וחד. יש לי עוד מלא שאלות בנוגע למוזיקה. זאת הראשונה מקווה שתוכלו להיות לי לעזר. תודה רבה! ליאת

handlessman

New member
אני יכול לענות לך...

אני עמרי, גיטריסט כבר מספר לא קטן של שנים... זהו פורום תיאוריה במוזיקה, שאלה מהסוג הזה את צריכה להפנות לפורום "כלי נגינה ונגנים", אבל אין לי בעיה לענות לך פה... אני מניח שאת מעוניינת בגיטרה קלאסית, אבל רק ליתר ביטחון... אולי את מעוניינת בגיטרה אקוסטית, אפשרות שפחות סבירה גם בגלל שאקוסטיות בין הפחות טובות רק מתחילות מהמחיר שציינת, ועל חשמליות אין מה לדבר בכלל. אז רק תעני לי שאני אהיה בטוח (ואם אפשר עוד פרטים קצת - עם/בלי CutAway - מקום לאצבעות בסריגים הגבוהים למשל, ועוד כל מיני...).

ליאתגל

New member
היי!

קודם כל תודה על העזרה... דבר שני כבר קניתי גיטרה קלאסית מקווה שהיא טובה- ימאהה C-75 to אם אני לא טועה.. היא אמורה לעלות משהו כמו 1000 וקניתי ב700 מה אתה אומר עלייה? ושוב לא ידעתי שקיים פורום כלי נגגנה.. תודה!

handlessman

New member
חיפשתי וחיפשתי...

רק את c-75 של Yamaha לא מצאתי. מה שכן, מצאתי את c-70 ואת c-80 (הקישורים לקוחים מהאתר של כלי זמר - קנית אותה במקרה בסניף של הרשת?) שתיהן גיטרות מעולות - די מקצועיות שמעולות גם למתקדמים, ולכן ודאי וודאי שגם למתחילים. את צריכה להיות מרוצה. אם בהמשך תרצי גיטרה באמת איכותית (אני, יש עוד זמן, אבל סתם בא לי) - תקני של Raimundu. גיטרות קלאסיות ספרדיות מהמשובחות שיש אם לא הכי (בעיני לפחות) שהאיכות שלהן מגמדת את המחירים שלהן - גם אם יקר, שווה כל שקל ואגורה - כמובן שלי יש אחת, די מקצועית, יש לי אותה כבר כמה שנים והיא באמת אחת הטובות שיש. מרום מוכרים קלאסיות של החברה הזאת...

ליאתגל

New member
כן זאת הגיטרה...

c-70. אני מקווה שאני אהנה ממנה.. למה היא לא ממש מכוונת ויש לה צליל קצת מוזר בהתחלה. טוב אולי בגלל שהיא חדשה. שוב תודה רבה!

handlessman

New member
זה טבעי...

זה קורה לכל גיטרה חדשה ואחרי כל החלפת מיתרים. פשוט צריך לנגן בה הרבה (אפילו לסתם לחרטט) ולכוון אותה שוב ושוב. אם אחרי הרבה זמן עדיין זה לא נפתר והמיתרים מזמזמים וכאלה, עדיף להחליף מיתרים (מכיוון שברוב הגיטרות המיתרים שבאים יחד עם הגיטרה הם לא באיכות הכי משהו...). כדאי שבפעם הראשונה תתני למורה שלך להחליף לך ושכבר יסביר / תסביר לך איך לעשות את זה, ולא סתם - איך לעשות את זה נכון. באותה הזדמנות כבר שיסביר / תסביר לך איך לכוון, ואת השיטות להיות בטוחים שהיא מכוונת אפילו לא בהבדלים של שמיניות-טון. יש גם מלא אתרים שמסבירים וגם נותנים שירותי טיונר לגיטרה. תתחדשי!

SHEX

New member
כמו שעמרי אמר../images/Emo95.gif

אני בטוח שיהיו הרבה יותר אנשים בפורום גלי נגינה ונגנים או בפורום גיטריסטים שיוכלו לעזור לך. בהצלחה בכל מקרה!

למעלה