מקווה שתוכלו לעזור לי

SEGSEG

New member
מקווה שתוכלו לעזור לי

חופשת הקיץ מתקרבת, וחשבתי שזה בדיוק זמן טוב להשכיל קצת רציתי לשאול אתכם, אם אתם מכירים מקום שמעביר קורסי קיץ לנוער בתחום המוסיקה מבחינת תאוריה כללית, תווים, קצב, סולמות, פיתוח שמיעה מוסיקלית וכד'. לצערי אני לא יודעת כלום במה שקשור לתאוריה מוסיקלית, ככה שאני צריכה להתחיל את הכל מ 0. אני רק מנגנת על גיטרה שנה, ושרה לעצמי כתחביב.. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקומות שמעבירים קורסים כאלה, שנמצאים באיזור ת"א תודה רבה, מחכה לתשובה. :)

אילת441

New member
מנסה

אוקי, תיקח בעירבון מוגבל את מה שאני עומדת להגיד: באוניברסיטת בר אילן בשנים האחרונות התקיימה מכינה בקיץ שנועדה להכין את הסטודנטים למבחני הכניסה למחלקה למוסיקה (לא חובה כמובן רק מי שרצה). אם הבנתי נכון המכינה היא לא ממש מטעם האוניברסיטה אלא מועברת ע"י מרצה מבחוץ, ולכן יש סיכוי שיתנו לך להצטרף, מה גם שבד"כ ממילא אין הרבה סטודנטים שמעוניינים (בקיץ שעבר היו במכינה רק חמישה סטודנטים). הבעיה היחידה היא שלא בטוח שהשנה גם תיפתח מכינה כי בעוד שבשנים הקודמות מועד א' של מבחני הכניסה היה ביוני ומועד ב' באוקטובר, השנה מועד א' כבר היה במרץ ומועד ב' הוא עוד שבועיים. בכל אופן שווה לך לברר במזכירות המחלקה למוזיקה אם זה אפשרי, ואם כן - לך על זה! הבנתי מחברים שלמדו במכינה שהיא ממש ממש מעולה, ולימדו אותם הכל מאפס ועד שהם היו מוכנים למבחנים (ואגב כל מי שהיה במכינה עבר את המבחן והתקבל). בהצלחה!

למעלה