מקווה שתוכלו לעזור

frayed

New member
מקווה שתוכלו לעזור

איפה אני יכול למצוא טיסה זולה מבואנס איירס לתל אביב וחזרה? הדגש הוא מבואנס איירס לתל אביב וחזרה הטיסה היא לא עבורי אלא עבור ארגנטינית. דרך הארץ המחירים מגיעים ל2000 דולר בגלל שהיא לא ישראלית.

יש בכלל כזה דבר?

לא נתקלתי בטיסה ישירה, רק עם קונקשיין דרך אירופה או דרך מדינה דרום אמריקאית אחרת כמו צ'ילה למשל ..... איפה שמעת/קראת על טיסה ישירה מבואנוס איירס לת"א?

frayed

New member
לא ישירה

מצטער כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. מבחינתי שיהיו גם 2 עצירות ביניים,השאלה היא איפה אני יכול למצוא מחיר טוב לטיסה מבואנס לת"א וחזרה? להזמין דרך הארץ למישהו שהוא לא מהארץ זה מלא כסף.

אוקיי, עכשיו יותר הגיוני

ולמה שהוא לא יקנה לעצמו משם לפה? אני לא חושבת שיש כל כך הרבה הבדל במחירי הטיסות משם לכאן לפי דעתי זו אותה עלות +- אבל יכולה לברר לך יותר לעומק.

frayed

New member
לדעתי לא

אני טסתי לדרום אמריקה ב1100 דולר וחברים שלי טסו לבואנס איירס ב1200 דולר,שביררתי דרך איסתא ועוד חברות נסיעות הם רצו 2000 דולר! ששאלתי אותם למה המחיר המטורף הזה הם ציינו את העובדה שבגלל שהכרטיס לא בשביל ישראלי וזו טיסה מבואנס לפה וחזור ולא ההפך זה יותר יקר ועדיף להזמין משם. שהייתי בבואנס איירס לפני כמה חודשיים ראיתי טיסות לתל אביב ב1400 דולר. היא לא יכולה להזמין את הכרטיס כי אני זה שממן את הטיסה ולא היא,השאלה היא האם יש איזה סוכן בארץ שמתעסק עם זה? או כל רעיון אחר שאת יכולה לחשוב עליו תודה מראש.

ידידי,

אני לא יודעת מי אמר לך ככה , אבל אפילו מוסרית זה לא נשמע לי הגיוני!! למה שיקחו למישהו שהוא לא יהודי יותר כסף רק בגלל שהוא רוצה לבוא לביקור בישראל?? חבל שלא העלית את השאלה לפני שבועיים, משפחה שלי מפה טסה לביקור שם והיו מעבירים לה את הכסף בשביל הכרטיס, אבל מילא. אולי אתה יכול להשיג מישהו שיעביר לה את הכסף או לעשות לה העברה בנקאית שאפשר לעשות בבנק הדואר שעובד עם WESTERN UNION לשם העברת כסף לחו"ל (בוודאות בבמשפחה שלי העבירו כסף גם בצורה הזו) לגבי עלות הכרטיס, אמור לעלות בין $ 900-1400 , זה מאוד תלוי בעונה (כשפה חורף-יותר זול) לגבי סוכן נסיעות בבואנוס איירס, קרובים שלי שגרים שם נוסעים דרכו, אני יכולה לברר את שמו. אם זה עוזר, הוא יהודי וממוקם קרוב לקניון ABASTO אבל אני יכולה לברר יותר במדויק אם תרצה.

frayed

New member
RE

לא בגלל שהיא לא יהודיה אלא בגלל שהיא לא טסה מישראל לשם אלא ההפך,בכל מקרה יהיה לה דרכון רק בדצמבר ואז אני אחפש טיסה אני אדבר איתך באמצע דצמבר לפרטים על הסוכן, ממש תודה על העזרה. דרך אגב בדקתי בכמה מקומות וזה מה שאמרו לי,2000 דולר !

s f a r a d i t

New member
פתגם השבוע.......

OJOS QUE NO VEN CORAZON QUE NO SIENTE עיניים שלא רואות לב שלא מרגיש (זה תרגום מילולי) התירגום בעברית : רחוק מהעין רחוק מהלב SHABAT SHALOM PARA TODOS

למעלה