מקווה שתוכלו לעזור

מקווה שתוכלו לעזור

זה ממש חשוב לי (פירסמתי גם בפורום אדריכלות, אך אינני יודע היכן אוכל לקבל תשובה, מקווה לטוב)-

ברצוני להציע שירותים ייחודיים לבעלי מבנים רב קומתיים (בין אם זה למגורים ובין אם זה משרדים),
יש ברשותי רשימה של המבנים אליהם אני מעוניין להגיע,
הבעיה- למי אני פונה?
במשרדים-איך מבררים מי החברה שמנהלת/בעלים?
כמו כן לפעמים החברה שמנהלת (בד"כ רק נותנת שירותי אבטחה וניקיון ולאו דווקא בפועל מחליטה על הבניין).
בבניין מגורים-במידה ויש ועד אז הוא המחליט, במידה (בבנייני יוקרה) איך אני מגיע לבעלים/חברה מנהלת?

בתודה מראש,
איתי

תשובה

במגורים - הבעלים הם הדיירים ולא חברות כלשהן. גם במגדלי יוקרה בד"כ יש ועד דיירים ויש כמובן חברות אחזקה וניהול. מציע לך שתחפש לא ע"פ בניין כזה או אחר אלא ע"פ החברה המנהלת - תעשה פשוט חיפוש בגוגל.

משרדים - את הבעלות תוכל לברר ע"פ פרסומים באינטרנט/עיתונות, תשאול מתווכים או הגעה לשטח.

בהצלחה!

תודה רבה על תשובתך

בהחלט עזרת לי,
ולגבי בנייני משרדים אני מניח שזה יותר קל לברר.

אך לגבי מבני מגורים-
האם יש רעיון כיצד אוכל להיפגש עם ראש הוועד?
הרי גם אם אגיע בפועל לבניין יוקרה, לא רק שלא יכניסו אותי , לא אדע עם מי לדבר וכל מה שאוכל לעשות הוא לבקש את ראש הועד,
וזה לא יוביל לאנשהו.
אני מקווה שיש דרך לדעת מראש מי הוא ולהשיג את הטלפון שלו על מנת לקבוע פגישה.
(כמו כן, לא ברורה לי כוונתך ב'חברה מנהלת' -עשיתי חיפוש בגוגל אך לא מפורט לכל חברה מי הבניינים שהיא מנהלת ובטח שלא יצא לי למצוא את הבניינים שאני צריך).

מודה מראש על כל עזרה.

אין לך מה לחפש את הוועד

פנה ישירות לחברות הניהול. תתקשר אליהן, תציג את עצמך ואת השירות שאתה נותן, תשלח איזשהי מצגת יפה לבעלי התפקידים הרלוונטיים ותנסה לקבוע פגישה.

הנה למשל קישור לחברה שמנהלת את מגדלי יו ועוד כמה עשרות מגדלי מגורים ומשרדים:
http://www.arielgroup.co.il/

למעלה