מקווה ש"התאונה" שלי רלוונטית לפורום

pantherit

New member
מקווה ש"התאונה" שלי רלוונטית לפורום

ושתוכלו לסייע.. אתמול הייתי אצל קוסמטקאית. שפתחה מקום חדש ומאד התגאתה במיכשור החדש שלה ובאופן מיוחד מהמכשיר אדים החדיש והמשוכלל שלה (למי שלא מכיר זה מכשיר שמוציא אדים כדי לסייע לניקוי הפנים בקלות...) בקיצור. אני שוכבת שם בנחת ורוגע (מוזיקה ואוירה) עם עיניים עצומות ורטיות על העיניים. שהמכשיר אדים מעל פניי... ופתאום אני מרגישה מיים רותחים נוזלים על פניי. קמתי בצרחה. הייתי צריכה לשכנע את הקומטקאית שלמכשיר אדים שלה יש נזילה. ותוך כדי שהיא לא מסרבת להאמין שוב "ירה לאויר" המכשיא אדים מים רותחים. הפעם הייתי רחוקה ממנו. היא הסתכלה ואמרה לי שזה כלום רק מעט אדום ושמה לי משחה מרגיעה .. אמרה שאני סתם לחוצה והכל בסדר ובטיחה שעד סוף הטיפול זה יעלם. ואני העדפתי לסמוך עלייה וסרבתי אפילו לדמיין שיש לי כוויה על הפנים. היא סיימה את הטיפול זריז. שמה לי מסכה קפואה להרגיע את המקום. והתנצלה ואמרה שזה לא קרה לה מעולם. לא הצלחתי לראות מה חומרת הכוייה כי האור היה מעומעם. שילמתי לה על הטיפול! הייתי ממש בטרואמה לא ממש עקלתי מה קרה בעיקר כי היא כל הזמו הרגיעה אותי שאני סתם לחוצה ואין לי כלום. רק טיפה אדום. ודי. עד שהגעתי הביתה כבר נהיו לי שלפחיות. על חצי אף. מלמטה ועד לעין. הלכתי לרופא הוא אבחן זאת ככוייה בדרגה 2 . קיבלתי טיפול ולא נותר לי אלא לקוות שלא ישאר סימן שכנראה הולך להשאר... האם אני צריכה לתבוע אותה? איך ? איפה? יש לה ביטוח על המקום. הבוקר עדכנתי אותה לגבי מצבי. והיא הבינה שלא נהגה נכון שאתמול שכנעה אותי שזה כלום כאילו שהיא מומחית לכוויות או רופאה. המון תודה אורית

רשלנות ומכשיר מסוכן

אורית שלום רב, על פי הנסיבות המתוארות בשאלתך, יש לך עילת תביעה של רשלנות כנגד הקוסמטיקאית, ובאם היא מבוטחת גם כנגד חברת הביטוח שלה. תביעת רשלנות היא מורכבת, ויש להוכיח אותה באמצעות ראיות, ובנוסף, הדבר נהיה הרבה יותר פשוט כאשר נתבע מבוטח בחברת ביטוח. אם הקוסמטיקאית לא מבוטחת, ואז כאמור, זה מאוד לא פשוט יהיה לקבל ממנה משהו, אם מגיע כזה, אני הייתי שוקלת לתבוע את יצרן המכשיר, בגין אחריות מוצר פגום, וכאן התביעה הרבה יותר פשוטה, כי ההוכחה שאת צריכה להוכיח הוא שהמוצר פגום ונגרם לך נזק גוף. אני ממליצה לפעול בהקדם, לקחת פרטים ממנה, אם יש לה ביטוח , וגם פרטי המכשיר והיצרן/היבואן שלו. בברכה,

pantherit

New member
תודה על התגובה. פרטים נוספים

הקוסמטקאית מבוטחת. זה קרה בדיוק לפני שבוע. מאז צלמתי את הכוויה שעל פניי. והלכתי לרופא משפחה, ולרופא עור מומחה ולרופא מומחה בתחום הכוויות - ממחלקת הפלסטיקה כירוגית. בנתיים לא ניתן לדעת מה הנזק ואני כמובן מקווה שלא ישאר סימן. הרופאים אומרים שכנראה ישאר סימנים קטנים ושאסור לי להחשף לשמש במשך שנה - אחרת יהיו הבדלי צבעים בולטים יותר. שאלה 1: האם אני יכולה לתבוע כבר עכשיו? או שאני אמורה להמתין שיעבור מספיק זמן כדי להוכיח מה הנזק שנותר לאחר ההחלמה? שאלה 2: (אם אני כן אמורה להמתין ..) בהנחה שהכוויה תחלים בצורה הטובה ביותר וכמעט לא יהיה לה זכר. האם אוכל לתבוע אתה על העוול שנעשה לי? על הכוויה עצמה, הטיפולים, המראה שלי עכשיו (שגורם לאנשים להביט בי במבטי חמלה..) ועל הנורא ביותר עבורי - על האיסור להחשף לשמש במשך שנה. שמעבר לחוסר נוחות הכללית. עבורי זה בעייתי אף יותר כי אני ספורטאית - ולרוץ אני אוכל להסתדר בערבים. אבל לרכב על אופניים יהיה ממש בעייתי עד בלתי אפשרי. המון המון תודה אורית

pantherit

New member
ההודעה לא קופצת

מנסה שוב .הקפצה הקפצה הקפצה ............................................................. אולי עכשיו?

פרטים נוספים

שלום שוב, 1. את יכולה להתחיל בהליך התביעה, למצוא עו"ד , להשיג את כל הפרטים ואז לתבוע, כל ההליך לוקח די הרבה זמן, אך קחי בחשבון שלסיים את התיק, לא יהיה אפשר וגם לא מומלץ לפני שהנזק יהיה סופי, אז לשיקולך. 2. גם בהנחה שלא יוותר כל נזק, יש עדיין רכיב שנקרא "כאב וסבל" שהוא סכום פיצוי בדיוק על הדברים שאת מדברת עליהם. בברכה,

למעלה