מקוויקנדP:

m i c k e y 15

New member
מקוויקנדP:

אוקי..מכיוון שמאוחר XD ואמ הרבה בנות פה בלחץ מזה שהן רוצות כבר מקווינד [כמוני גם חכיתי לזה כל השבוע!] אז פתחתי אני
[לפני שאני הולכת לגמרי כי מעיפים אותי מהמחשב XD] אז עדי..פליססס סלחי לי על כך שגנבתי את הפינה שלך השבוע ואממ ואממ..סליחה D: [גם ניסיתי להשיג אותך במסן XD] אהה ולפני שאני שמה! אני אשים אח"כ את שלי..ואתן חייבות לקרוא את מה שאני אצרף בקובץ XDD חייבותת זה ממש קורע זה בשביל הציטוטים XD אז הנה המקוויקנד: שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקתה שבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
סורי נווו..לא ראיתי

טוב..שיענו על שלך XDD אני יעתיק את הדברים שלי לשם גם XD

m i c k e y 15

New member
תקראו מה שיש בקובץ!!!../images/Emo26.gif

אתן חייבות לקרוא את מה שיש בקובץ!!!!!!
שיר השבוע של מקפליי:
The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי:
TLC - No Scrubs Aly & AJ - The Potential Breakup Song הראל סקעת - כל הציפורים Kanye West- Stronger Kelis - Trick Me Chris Brown - Say Goodbye רונית ראסטה-הקיץ בא
Fightstar - We Apologize For Nothing
Ash - Clones
Tokyo Hotel - Monsoon Cobra Starship - Snakes On A Plane The Calling - Wherever You Will Go
להקת השבוע:
פייטסטאר,ASH
אלבום השבוע:
החדש של פייטסטאר- פלוודדדדדדד
קליפ השבוע:
אומג זה שילוב של השיר no scrubs ביחד עם השיר של באסטד שנה 3000 זה כל כך יפה עשו!! http://www.youtube.com/watch?v=LDza-Bjw4AE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אומג כל כך כל כך סקינססססססס אני לא מאמינה על הסוףףףףףף...טוני
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום חהחה
משהו ששימח:
חופששששש חופשששש
משהו שעיצב:
נממ לא משו מיוחד
ציטוט השבוע:
אומגגגג זאת שיחה כל כך שולטתתתתתתתתת אתן חייבות לקרוא את הכל!!! חייבות אבלללללל XDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
Green Day - Holiday
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
לא שמתי תקובץ..אבל הנה תקראו פה בהודעה!!

מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: יש לי משו לספר לך...עלי ועל דני מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: לא סיפרתי לך מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני ודני.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: ביומולדת האחרון של דאגי.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: היה לנו משו (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: מה?! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: ספרי לי ומיד?! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חחחחחח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: שכבנו.:$ (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: מה.....:( אבל..זה לא..אני..איך?
(8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: זהו..אני והוא גמרנו.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: פיניש. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: פינטו.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: קפוט מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: סורי.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: ושמעי, מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: נכנסתי להריון (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא אני לא רוצה לשמוע! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: וילדתי לו ילד (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: דישוק| מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: בשם קייל. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XY? מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: קייל ג'יימס ג'ונס. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: [חח] (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא..לא זה לא קורה.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא איתך שם?? דני אית? (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XD מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: הוא לא פה.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: XD מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: דני בא פעם בשבוע לראות את קייל (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אז רק שתדעי! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: שדאגי לא פה (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: נכון שהילד שיש לי..שהוא כבר בן שנתיים (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא הוא של דאגי..אני לא בטוחה אבל כנראה שכן.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: חכי מישו מתקשר אלי! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אמג זה דני. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: שניה!! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: XD (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא לאא (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: תגידי לו שאני לא רוצה לראות אותו יותר בחיים!! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: ודאגי מוסר לך שהוא..עוזב אותך עכשיו.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: עקב מה שהוא ראה בשיחה שלנו כרגע.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: מה?! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: איך דאגי ראה את זה?!@!! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: כן הוא פה! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חעחעחע מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: למה לא אמרת לי?!!!!!!!!!!!!! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: לא לא דאגי אל תעזוב אותי... (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: רציתי שתסבלי כמו שאני סבלתי עכשיו!

m i c k e y 15

New member
המשך../images/Emo122.gif

(8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא עוזב! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: ואנחנו בורחים לאוסטרליה מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: זה לא פייר אתה הכנסת את מיקי להריון (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לחיות חיים שקטיםם (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: זה היה לפני המון זמן (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא התכוונו..את יודעת קולג'...=\ (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: נו גם דני ואני היינו לפני המון זמן!1 (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא זה לא מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: הייתי שיכורה דאמיט!!!!! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: את משקרת
מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני לא משקרתתתת (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אז?? בכל שקר יש קצת אמת! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: לא הבנתי:0 (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חחח (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: גם אני לא אבל מה זה משנה! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: חח (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לקחת לי את דני..אז אני אקח את דאגי מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני לא רוצה את דני! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: הוא רק האבא של קייל (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: ואת מייקל הבן שלנו מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אין לנו שום קשר חוץ מידידים (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אבל בכל זאת..יש לכם ילד משותך (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: משותף* (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אני לא יכולה להתמודד עם זה.. מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: ואני יכלולה להתמודד שלך ולדאיג יש ילד משותף!? (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: דאגי מוסר שהוא מצטער..אבל הבן שלו יותר חשוב מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: :-O מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: דאגי מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני אישתך!! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: יש לנו ילדה ביחד!! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: מה ליבי תעשה!? מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: בלי אבא?! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: רק על הבן שלך אתה חושב, הא?!?!??! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אתה יודע מה, אני לא נונתנת לך זכות להתקרב לליבי יותר! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא מוסר שהמסמכים של הנישואים מזויפים (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא רצה שתפסיקי למהר עם החתונה אז עשה אותה מהר מהר ויצא שזה מזויף.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: זה לא אמיתי1 (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אנחנו חיות בעולם של שקרים! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: :-O מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: בוכיה (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: וכדי שנחזור למציאות! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אז בואי נפסיק עם השיחה ההזויה הזאת XDDDDDD מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: דאגי...אני ואתה...היינו יפים ביחד|דיכי| מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני רוצה אותך בחזרה!!!!!1111 (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא לא זה לא כמו עוד איזה שורה משיר של סאן אוף דורק שהם עשו קאברר (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אלה חיים אמיתיים מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחח (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חחחחח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: טוב נו, מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: קיצר, רציני יש לי ילד מדני.:p מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: קייל החמוד (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XDDD (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XY מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: דני מבקר אבל (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אני דורשת מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אבל הוא אוהב אותך1! מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אח צדאגי (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: יופי מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אל תדאגי** (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: לא דואגת אנימור
(8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: עכשיו סלחי לי..מייקל קורא מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: חחחח:פ מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אווו הנה דני בא, הוא מוסר ד"ש~!! (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: ד"ש בחזרה אהובי המושלם (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: מייקל מוסר שהוא רוצה לראות אותך במשחק שלו שבוע הבא (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: הוא בונה לגו חח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: דני אומר: yeah alright love. i miss you מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: במבטא בולטוני. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: hy upp! לאביו טוו (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: במבטא גם כן.. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חהחה מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: חעחע (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XDDD (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: אמא איזה הזויות אנחנו גאדדדדדד (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: חחחחחחחח מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: אני יודעת

חצמבוש

New member
חח איזה קרועות אתןXD

מה המסן שלך? אני לא מכירה פה אפחד חוץ מבריל ויובל בא לי להכיר עוד:) קיצר זה שלי תוסיפוD: [email protected]

kelly7i

New member
איזה קובץ?

ומיקייייי, מי זה החתיך הורס בתמונה שלך???

m i c k e y 15

New member
לא הוספתי XDD תקראי בהודעות האחרות

קווין זיגרס קוראים לו הוא שיחק בכמה סרטים.. כמו "שחר המתים" ועוד כמה "טראנסאמריקה" XD

rox love BSM

New member
איפה לענות?! אני מבולבלת!!!

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: או יש הרבה סורי'ז פליז פליז הארט נבר לייז והתאהבתי מחדש בסטאר גירל להקתה שבוע:מקפליייייי אלבום השבוע: וונדרלנד ומושן קליפ השבוע: אממ היטס פתוח אצלי 24/7 אז כל מה שיש שם תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן נקסט טופ מודל/קייל XY/האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ כלום
אהה בעצם זה שג'ימס (מבאסטד) מבזבז את הכישרון שלו,ולא עושה כלום עם עצמו,ומאכזב מלא מעריצים! ובמקום לחזור לאנגליה ולעבוד עם הלהקה שלו,הוא מתבטל בארה"ב וכותב שירים לחברה העילגת שלו!!!!! משהו ששימח:לא יודעת אני שמחה באופו כללי השבוע
משהו שעיצב:כלום... ציטוט השבוע:היה לי ואני לא זוכרת!!! מתנגן בראש / פלייליסט:שיר של ג'וג'ו שהיה עכשיו בהיטס ואין לי מושג איך קוראים לו
תמונת השבוע:

rox love BSM

New member
שכחתי תמונה!

והתבלבלו לי השירים. שיר השבוע לא של מקפליי הוא לאבלי ו היי דייר דליאלה

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: THE HEART NEVER LIES כמובן
שיר השבוע לא של מקפליי: נפוליאון=יוני בלוך HIT AND RUN- סקאזי WICH DOCTORE= לא זוכרת איך קוראים להם HAPPY TOGETHER- SIMPLE PLAN להקתה שבוע: נחשו....
(רמז- הם שווים חתיכים וסקסים) גיליתם? לא?... טוב נו MCFLY!!!
אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: חעחעחע THE HEART NEVER LIES=מקפליי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמלטים
,סקינס , ממלכת טארביטה או איך שלא קוראים לזה... משהו שהכעיס אתכם השבוע: נחשו
(בנים
) משהו ששימח: חברות שלי
אני מתה עליהם
והייתי אצל סבא וסבתא בסוף שבוע
משהו שעיצב: מממ.... לא יודעת סתם הרגשה חראית צפה לה מעלי כמו ענן של פיפי
ציטוט השבוע: אוייי שיחה קרועה במיוחד עם חברה שלי
אני- "אבל את לא מעירה אותי! , סתם...
אני בטח התעורר לבד XD" היא: "מהקוקוריקו? של הציפורים והתרנגולות?!" אני:" כן
, נו מה כל בוקר מעירה אותי התרנגולת הפרטית שלי XD " היא: "פחחחחחחחחחחחח טיפשה! התרנגול עושה קוקוריקו!" אני: "אהה אופס... , נו מה התרנגול עבר שינוי מין!" "מה התחלנו פה עם ההפליות!?, מה תרנגולים כבר לא יכולים לעשות שינויי מין ולהפוך לתרנגולות?! , יא מפלה!! את מפלה ואת מפלה!!!!!!, רגע ומה תרנגולות לא יכולות לעשות קוקוריקו?! איזה הפליות בין המינים!!!!..." (וזה ממשיך וממשיך והיא מגיבה אבל זה דפוק מדי בשביל לרשום את זה פה
) מתנגן בראש / פלייליסט: שכחתי..... אה.... BUBBLE WRAP אין אני אוהבת שהוא נתקע לי בראש
תמונת השבוע: 2 תמונות , 1 פקאצית במיוחד

למעלה