מקויקנד

Little Sapir

New member
וואוו

את יכולה לשלוח גם לי את השירים של כריס אלן?
כמה חיפשתי ולא מצאתי...

sweet shir

New member
חחחח אופ איתך, עכשיו גם לי בא סושי ומקדונלדס!

לה תחת חחחחחחחחחחח כפרעליו. 333>

Little Sapir

New member
מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי: דווקא שמעתי DGAO, Lies שיר השבוע לא של מקפליי: הרבה של The All American Rejects, David Archuleta, Calvin Goldspink ועוד. אומן/ית/להקת השבוע: --- אלבום השבוע: --- קליפ השבוע: --- תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פרוייקט מסלול, הישרדות, הטופ מודל הבאה. סרט השבוע: אפקט הפרפר 2, שוב בן 17, נער קריאה, אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות. עיצבן השבוע: --- העציב השבוע: --- שימח השבוע: עברתי טסט ראשון!!! שמעתי את הסאונד צ'אק של דפש מוד
ציטוט השבוע: --- מתנגן בראש/בפלייליסט: הישרדות... המלצת השבוע: --- התמונה הכי חמה: חה חה...

sweet shir

New member
סחטיין על הטסט!! D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די איך הוא נראה. XD

sweet shir

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif ממ כותרתת. D:

שיר השבוע של מקפליי: לא זוכרת מה שמעתי.. אבל שמעתי די הרבה חח שיר השבוע לא של מקפליי: La La Land - Demi Lovato I Do Not Hook Up - Kelly Clarkson Waking Up In Vegas - Katy Perry Please Be Mine - Jonas Brothers וכל מה שאדם עשה השבוע חח אומן/ית/להקת השבוע: אדם.
קליפ השבוע: The Wind Blows של ד'ה אול אמריקן ריג'קטס. טייסון כלכך יפה שם! *-* וגם La La Landשל דמי די מגניב. D: ו-ווייקינג אפ אין וגאס של קייטי פרי! קליפ ממש טוב! D: וכמובן פולינג אין לאב.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: אמריקן איידול, הבורר, בנות גילמור (יייאוו דין היה כלכך חתיךO:), הישרדות, על טבעי, גריק, 90210 (זה רק מדרדר מפרק לפרק.XD) וחשופים. סרט השבוע: לא חושבת שראיתי.. עיצבן השבוע: בית ספר. העציב השבוע: לא זוכרת. שימח השבוע: ציונים מעולים בהרבה מקצועות. :), ג'פאניקה, מסיבת הפתעה לחברה.. וזהו חח ציטוט השבוע: ליאן: "אני שונאת אנשים דפוקים!" אני: "ליאן, תפסיקי עם השנאה העצמית הזו!" ~בנות גילמור~
LORELAI: I think I'm dating Luke. RORY: What? LORELAI: I'm not sure. RORY: Luke can waltz?! LORELAI: Luke can waltz. RORY: Look how you just said, "Luke can waltz." LORELAI: What, I'm just saying, I'm surprised that Luke can waltz. RORY: That sounded more like, "I'm surprised I still have my clothes on."​
~מחשופים. לא יודעת למה זה ממש הצחיק אותי.
~ סמאדג': "תעני מהר לפני שאני דופקת לך כדור בראש בעצמי! יא אללה שלך! טוב, ביי, אוהבת אותך מתוקה." אסמס שחברה שלי כמעט שלחה למחנך שלנו בטעות: "אני מנסה להתכונן לתנ"ך וכל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה אתה ערום." אותה חברה: "אל תפיצו את זה." אני ~ברצינות~: "לא, מה פתאום, אני אפרסם את זה רק באינטרנט." ~פיק~
"I feel like I should mark my territory or something," Edward said, standing up from the bed. "Please don't pee on me."​
*naf Eileen אומר/ת (21:42): וואי אחותי נשרפה בפנים והכל התקלף לה אז חבר שלה אמר לה שהיא נראת כמו הפרסומת של אין לנו מים לבזבזXDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש/בפלייליסט: La La Land - Demi Lovato Please Be Mine - Jonas Brothers השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. התמונה הכי חמה: הפוסטר ה100מם שהכנו לחברה ליומולדתD:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי התמונה הזאתי.

ואז בהיתי בה שעה, והגעתי למסקנה שאפילו שהארי עושה פרצוף של 'ספק צריך לשירותים ספק מופתע שיש לו איבר מין', הוא עדיין ממש סקסי, וזו עובדה ממש מטרידה. XD

../images/Emo221.gif LOL מה שכתוב על השלט!!!

חח אחד הדברים המצחיקים. המכנסיים שלהם באמת ממש צמודים, לא צמודים כמו המכנסיים שאדם לבש השבוע בדואט עם אליסון (לא שאני מתלוננת), אבל צמודים.

sweet shir

New member
חחחחח זה היה ספק סקיני ספק טייץ המכנס הזהXD

אני ואמא שלי ממש נקרענו חחחחח אבל סחטיין לו על האומץ! :) למרות שהוא לבש דברים הרבה יותר נועזים חייו, אבל עדיין סחטיין מול כל האומה חחחחח

rox love BSM

New member
חחחחחחחחחח יואו האסאמס קורע

חח איזה מזל שהיא לא שלחה את זה איזה פיק זה של טוויליט?

rox love BSM

New member
חח קראתי מלא,חלקם ממש גרועים

אבל יש כמה טובים Wide Awake- http://www.fanfiction.net/s/4627414/1/Wide_Awake Good Bella, Bad Bella http://www.fanfiction.net/s/4546470/1/Good_Bella_Bad_Bella Experience All You Can, Cause It's Over To Soon http://www.fanfiction.net/s/4704078/1/Experience_All_You_Can_Cause_Its_Over_To_Soon Detention Isn't So Bad After All http://www.fanfiction.net/s/4655452/4/Detention_Isnt_So_Bad_After_All הכל זה M ואם נראה לי שגם AH

sweet shir

New member
למה לא מעדכנים את אקספריינס%#@%#@

אני חושבת שחלקם שמורים לי במועדפים. חחח יש לנו טעם דומה בפיקים. או שזה בגלל שיש לי איזה 50 פיקים שמורים במועדפים אז הסיכויים גבוהים..
יואו, אם היית יודעת איזה פיק נוראייייייייים קראתי. צ'ארלי פאקינג התאהב בבלה! XD קראת את Scotch Gin and The New Girl? הוא מושלם.

למעלה