מקום המצאו של המאסטר

Gixxer600®

New member
מקום המצאו של המאסטר

מכיון שיום הארוע מגיע ביקש ממני MZ לחשוף את מיקומו של המאסטר. ביום חמישי תתקיים מסיבת הפורום בפגיה בבלינסון, המאסטר מווזלן את הפגים לקראתנו. אסיים בברכת "חדירה קלה לפגית הבתולה"

el presidente

New member
לאחר מכן תתקיים צעדה לכיוון מחלקת

פלאסטיקה...שם כולנו נישתתף בסדנת איחוי אגנים של ילדות קטנות.

Gixxer600®

New member
נצל"ש

אם אתה נמצא עם בחורה מניצולות צ'רנוביל הפות שלה זוהר בחושך?

el presidente

New member
לאחר המסיבה..לכל המטיבי לכת..

מסע אלונקות זק"א עד לבית לוינשטיין...ושם התחלת מבצע.."אמץ צמח".. נא להביא קטטרים מהבית.

Gixxer600®

New member
מיד אח"כ

חוצים את הכביש למסיבה לוהטת בבית גיל הזהב כמו שאמרה לי פעם ידידה שמאופסנת שם "אמנם אין לי שיניים אבל אני יכולה למצוץ"

el presidente

New member
כמו כן...תיהיה פינת פעילות לילדים

-ניפוח אינפוזיות ויצירת דמויות של חיות. -החלפת הנוזל שבצינורות הדיאליזה בתרכיז פטל. -זהה את החוליה המרוסקת באגף משותקים. -פיסול במחלקת פלאסטיקה. -"של מי העובר הזה" חידון המחלקת יולדות. תבלו.

el presidente

New member
השתתפות לא חובה...

ד"א..אם כבר את מזכיר את "יד ושם" יש לי שאלה.. מילא אם היו רושמים לניצולי השואה את השם שלהם על היד..הייתי מבין.. אבל עד כמה שאני זוכר...רשמו להם מיספרים על היד..לא? אז למה המקום לא ניקרא "יד ומיספר" ?

Gixxer600®

New member
תחשוב יד ומיספר זה לא מכובד

כביכול אתר לסקס ביזארי יד כאילו פיסטינג מיספר 69 וכדומה יד ושם הכוונה היא בכלל נסתרת, במחקר היסטורי שערכתי מסתבר שהמספר נחרט גם באיבר המין ולכן יד ושם, כאשר שם מתייחס לאיברים המוצנעים.

Bennytt4

New member
איזה באסה איתכם!

והמשחק האהוב עליי "גלגל כפי יכולתך" לא יהיה במחלקת הנכים ?

el presidente

New member
../images/Emo124.gif יש לי עוד שאלונת קטנה

בהקשר לדיון שלנו על "יד ושם - הסודות"..... המיספרים שהיו ליהודים על היד..האם הם שימשו בתור כתובות IP ? או שלא היה מצב שפאנקל היה צועק מהחלון של הצריף שלו לחברו הצריף הסמוך "יהודה..מה מיספר ה IP שלך...אני מיתחבר..."

למעלה