מקום זול לישון בו בחיפה? יש המלצות להוסטלים זולים או משהו כזה? אשמח לשמוע. תודה.
S subatoi New member 22/11/14 #1 מקום זול לישון בו בחיפה? יש המלצות להוסטלים זולים או משהו כזה? אשמח לשמוע. תודה.
ש שרונהה New member 24/11/14 #2 המלצות אין כי אני ישנה בבית אבל נכנסתי לגוגל וכתבתי: "מקום זול לישון בחיפה" ומצאתי שם רשימה שאני מאמינה שתספק אותך,   נסה את גוגל, ושיהיה לך בהצלחה    
המלצות אין כי אני ישנה בבית אבל נכנסתי לגוגל וכתבתי: "מקום זול לישון בחיפה" ומצאתי שם רשימה שאני מאמינה שתספק אותך,   נסה את גוגל, ושיהיה לך בהצלחה    
צ צליליתה New member 24/11/14 #3 בית שלום, שד הנשיא בן דודי מארהב התארח שם כמה ימים, והיה מאוד מרוצה אולי לא ממש זול, אבל יחסית לבית מלון, זול מאוד
בית שלום, שד הנשיא בן דודי מארהב התארח שם כמה ימים, והיה מאוד מרוצה אולי לא ממש זול, אבל יחסית לבית מלון, זול מאוד
D Danit Kremmer New member 25/11/14 #4 יש המון מקומות זולים בעיר התחתית באזור המשופץ המקום אמור להיות לסטודנטים יותר אז זה גם יותר זול (להוריד ציפיות - לא מקבלים שם מלונות יוקרה) ויש גם בהדר למרות שאני לא ממליצה ובכרמל...קצת יותר יקר
יש המון מקומות זולים בעיר התחתית באזור המשופץ המקום אמור להיות לסטודנטים יותר אז זה גם יותר זול (להוריד ציפיות - לא מקבלים שם מלונות יוקרה) ויש גם בהדר למרות שאני לא ממליצה ובכרמל...קצת יותר יקר