בליינית שלי...כנסי לקרוא!
נתחיל מזה שאת בחיפה,ובכלל בישראל. והכל פה קומבינה. אז השליץ זה ערב אחד דאנס בר,ערב אחד פאב ואם תרצי הוא יעשה גם מסיבת האוס מטורפת - אם בא לך רק תשלמי. כמו כל מקום בחיפה. דבר שני בערב שישי לוקחים גם כסף בשליץ,ואני סך הכל אמרתי שכן,צריך לקחת כסף בכניסה בקצה - אבל לא בהתחלה!!! זה דבר בסיסי בכל עסק כזה בין אם הוא דאנס בר או פאב. פאבים בתל אביב בערב הפתיחה מחלקים בירה חינם,שלא נדבר על כניסה חינם. זה עסקים סך הכל וצריך למשוך את האנשים. דבר שני עצם העובדה שאמרתי שאני אחזור לשם זה אומר שאני כן נותן צ´אנס ומברך כל מקום שנפתח,ויש לי גם המון חברים בתחום וגם אני הייתי בו פעם עד שנמאס מהרוטינה. אבל סיפרו לי שהמקום יהיה טוב,הבאתי 20 איש והתאכזבו - זה אני לא אוהב ובגלל זה הכפשתי את המקום. ועוד דבר,יש פה יחצני"ם,בעלים,מקורבים וכו´ - חיפה היא ערי קטנה יחסית לגוש דן,המסרים כבר יגיעו אל הבעלים,בין אם מפה ובין אם לאו. ודבר אחרון,את עוד אחת מהחיפאים/ות שמחפשים ומחפשים אבל בעצם רק בלפנים! כולכם מתפלספים שאין כלום בחיפה ועד שיש משהו חדש לא ראית אותו,ולא נותנת לו צ´אנס,את רק שומעת מאחרים.אולי בעינייך זה ימצא חן? אבל לא את בשלך,שוב חורבה,שוב נירוונה שוב מועדונים שתמיד יהיו קיימים אבל אם לא תתני צ´אנס למקומות אחרים בסוף ימאס לך מהמועדונים,אבל לא יהיה שום מקום אחר. אה עוד משהו...בקשר לבנות. בנות יש בכל מקום - דאנס ברים,פאבים,בתי קפה,מועדונים וכו´. אפשר להכיר בחורה בים,ברחוב,בבנק,בבר במועדון וכו´. ודווקא,כן דווקא במועדונים לפי דעתי לא יותר קל להכיר מישהי מפאב/בר. עד כאן להיום...