מקום חדש בחיפה

• פותח הנושא oshy5
  • פורסם בתאריך

oshy5

New member
מקום חדש בחיפה../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif

חברה נפתח מקום חדש בחיפה דאנס בר קוראים לו הקצה הוא ליד הנמלה מקום סוף הדרך ימי חמישי סטודניטים ימי שישי חיילים (18 +) וימי שבת גייז מקום באמת ברמה תלכו לראות

אוקיי שמעתי על המקום.....

לצערי לא יצא לי להיות שם ולראות את זה במו עיני, ביום שישי כאשר רוב האנשים הלכו לשם אך לא שמעתי ביקורות (יותר מאחת) ממש מוצלחות על המקום. ואם נסתכל כמה הודעות קודומות נשים לב שמנהלנו היקר "פיקולו" רשם: "רק אתמול הייתי שם לראשונה מועדון "הקצה". על הפנים. זוועה. חרפה של ממש. ועוד בחוץ עשו רשימה של מוזמנים..." יש תגובות? LOVE ענת.

נכון. "הקצה" - על הפנים

קודם כל הוא נמצא ליד הנמלה שזה בכלל חיבור מזוויע של מקום כמו הנמלה שהוא מקום טוב ולשים לידו את "הקצה"... הכי קטע מצחיק וזה באמת נקרעתי מצחוק... נכון חותמים על היד שנכנסים למועדון? אז ב"הקצה" חתמו לי על היד עם חותמת של...סופרמרקט דוד... נשבע לכם!!!!

אוקיי בוא לא נסחף...

קודם כל בוא ניתן קצת צ´אנס ונסתכל מנקודת ראות שונה. המקום,הוא חדש,עדיין טרי נפתח לא מזמן. המיקום שלו יכול להיות לא הכי מוצלח מבחינתך אבל אפשר להגיע אל המקום. מקום נגיש ואנשים מכירים אז בוא נגיד ככה שהמיקום הגיאוגרפי של המקום הוא טוב. בגלל היותו מועדון חדש אתה לא מצפה שכבר יוציאו חותמות של המקום. קצת להתחשב בבעלים. (בתקציב המושקע). זה נורא קשה להשקיע בעסק,אתה משקיע במשהו בעיניים עצומות,אתה לא יכול לדעת אם העסק ישגשג או יקרוס בשלב כלשהו. לכן החותמת זה עניין שולי לגמרי עד שהמקום יתחיל לתפוס תאוצה ותראה שבמשך הזמן יחליפו גם חותמת ככה זה בכל מקום. חוץ מזה אתה לא אהבת את המקום זכותך. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני לא יכולה להגיד את דעתי על המקום עצמו כי לא הייתי שם אז לא יכולה לחלק חוות דעת אישית שלי! LOVE ענת.

חברה המקום פשוט זוועה-כנסו לקרוא

ולא רק בגלל המקום אלא בגלל כל מה שמסביב. קודם כל הוא מתערבב עם מועדון "הנמלה",מזה מתערבב נמצא בתחת שלו..."והנמלה" ידוע כמועדון לא איכותי,עם מוזיקה דיי גרועה ובעל מוניטין נמוך,אז אוטומטית בעיני אנשים "הקצה" הוא גם כזה. דבר שני אם מסתובב כאן אחד מבעלי "הקצה" היחצנו"ת שלכם על הפנים,וזה בלשון המעטה,יש לי מושג אחד או שניים בניהול עסק ואתם פשוט כושלים. בתור דאנס בר שנפתח זה עתה אתם לא צריכים לקחת כסף על כניסה אלא לקחת כסף רק על מה שקונים כמו בבית קפה...ולאחר מכן שהמקום יצליח תגבו כסף על כניסה(כמו בשליץ למשל). ודבר אחרון ענתי מתי היית? הייתי יום שישי והיה זוועה,פשוט זוועה. רק בנים,אבל ממש רק בנים,אפילו לא גברים...דיי ילדים. איפה אתן בנות?...תגיעו לקצה!!! אולי אז יהיה משהו מעניין כי פשוט חבל על המקום. ענתי אולי יום שישי או חמישי שוב ארד לתת למקום צ´אנס,יש סיכוי שתגיעי? אני לא יחצ"ן של המקום או משהו אבל בגלל שאני חיפאי גאה תומך במקומות שנפתחים והבאתי לשם יום שישי 5 מכוניות מלאות(בנים+בנות)!!! ושראיתי מה הולך שם חיש קט הדרתי רגליי מהמקום והלכתי לשליץ,מקום חמוד אבל כבר נמאס, אפילו ממנו.

תראה.....

קודם כל זה מצחיק שאתה פונה פה למישהו כאילו יש פה איזה יחצן של המקום או בעל המקום. אני פשוט הצגתי את העניין כעובדות בשטח. לא כל מקום על ההתחלה הולך כמו שצריך ובגישה הנכונה. אמרתי מקודם שאני לא הייתי במקום ככה שאני לא ממש יכולה להביע דעה על המקום עצמו,מה שהולך שם. יום שישי לא נראה לי שאני אהיה שם כי אני הולכת יותר בכיוון של החורבה או בנירוונה שנפתחות המסיבות שם בשישי הזה. הרושם שקיבלת על המקום יכול להיות די מוטעה בתור התחלה כי סה"כ זה באמת ההתחלה. אז כולם מתלהבים ואומרים שזה ל-18+ ואז באים כל הצוציקים וזה שהרוב היו בנים,בזה אי אפשר לשלוט. מחפש בנות? תצא למועדונים........
ומכיוון שזה דאנס באר כנהוג זה גם לקחת כסף בכניסה. השליץ זה פאב בפרוש ככה זה ההגדרה של המקום. פאב בדרך כלל כניסה חופשית ומשלם על השתייה. דאנס באר-משלם גם כניסה. שאלות? מענות? בקשות? המשך שבוע מקסים!
LOVE ענת.

בליינית שלי...כנסי לקרוא!

נתחיל מזה שאת בחיפה,ובכלל בישראל. והכל פה קומבינה. אז השליץ זה ערב אחד דאנס בר,ערב אחד פאב ואם תרצי הוא יעשה גם מסיבת האוס מטורפת - אם בא לך רק תשלמי. כמו כל מקום בחיפה. דבר שני בערב שישי לוקחים גם כסף בשליץ,ואני סך הכל אמרתי שכן,צריך לקחת כסף בכניסה בקצה - אבל לא בהתחלה!!! זה דבר בסיסי בכל עסק כזה בין אם הוא דאנס בר או פאב. פאבים בתל אביב בערב הפתיחה מחלקים בירה חינם,שלא נדבר על כניסה חינם. זה עסקים סך הכל וצריך למשוך את האנשים. דבר שני עצם העובדה שאמרתי שאני אחזור לשם זה אומר שאני כן נותן צ´אנס ומברך כל מקום שנפתח,ויש לי גם המון חברים בתחום וגם אני הייתי בו פעם עד שנמאס מהרוטינה. אבל סיפרו לי שהמקום יהיה טוב,הבאתי 20 איש והתאכזבו - זה אני לא אוהב ובגלל זה הכפשתי את המקום. ועוד דבר,יש פה יחצני"ם,בעלים,מקורבים וכו´ - חיפה היא ערי קטנה יחסית לגוש דן,המסרים כבר יגיעו אל הבעלים,בין אם מפה ובין אם לאו. ודבר אחרון,את עוד אחת מהחיפאים/ות שמחפשים ומחפשים אבל בעצם רק בלפנים! כולכם מתפלספים שאין כלום בחיפה ועד שיש משהו חדש לא ראית אותו,ולא נותנת לו צ´אנס,את רק שומעת מאחרים.אולי בעינייך זה ימצא חן? אבל לא את בשלך,שוב חורבה,שוב נירוונה שוב מועדונים שתמיד יהיו קיימים אבל אם לא תתני צ´אנס למקומות אחרים בסוף ימאס לך מהמועדונים,אבל לא יהיה שום מקום אחר. אה עוד משהו...בקשר לבנות. בנות יש בכל מקום - דאנס ברים,פאבים,בתי קפה,מועדונים וכו´. אפשר להכיר בחורה בים,ברחוב,בבנק,בבר במועדון וכו´. ודווקא,כן דווקא במועדונים לפי דעתי לא יותר קל להכיר מישהי מפאב/בר. עד כאן להיום...

בליין שלי.........

אז קודם כל אני מודעת לזה שאני בחיפה. וחיפה מתחילה לאט לאט להתפתח בתחום הבילויים,אטרקציות הבילוי שקיימות בה. אני חוזרת ואומרת שככה הדאנס בר "הקצה" בחר לעשות,לקחת כסף בכניסה אתה יכול להגיד שהשיטה שלו בתור התחלה למשוך לקוחות לא נכונה אבל ככה הוא בחר זה אומר שישר יש לשלול את המקום? ובגלל שהחברים שלך התאכזבו מהמקום אתה לא אוהב אותו? אתה טוען שאני בלפנית? וזה כי למה? כי בחרתי לא ללכת לשם? אלא ללכת למקומות המוכרים לי והאהובים עלי? אתה תבחר לי לאן ללכת? אתה בא אלי בכאלה תלונות כאילו אני אמרתי משהו רע על המקום ואני ציינתי זאת לא פעם ולא פעמיים שהדברים שנאמרו זה על סמך אנשים אחרים ולא על סמך מה שאני ראיתי זה לאו דוקא אומר שאני לא אתן צ´אנס למקום.הסיבה העיקרית שלא הייתי במקום היא ששמעתי עליו רק ביום למחרת. אז תשקול דבריך! אתה זה שהתלוננת על זה שלא היו בנות ולכן אני באתי בהצהרה ואמרתי לך איפה תמצא את רוב הבנות ביום שישי!!!!! ולדעתי יותר קל להתחיל עם בחורות,בנים,דוקא במועדון. אבל זה כבר נתון למחלוקת כפי שאתה רואה! עד כאן להיום......
take it easy! LOVE ענת.

בליין שלי.........

אז קודם כל אני מודעת לזה שאני בחיפה. וחיפה מתחילה לאט לאט להתפתח בתחום הבילויים,אטרקציות הבילוי שקיימות בה. אני חוזרת ואומרת שככה הדאנס בר "הקצה" בחר לעשות,לקחת כסף בכניסה אתה יכול להגיד שהשיטה שלו בתור התחלה למשוך לקוחות לא נכונה אבל ככה הוא בחר זה אומר שישר יש לשלול את המקום? ובגלל שהחברים שלך התאכזבו מהמקום אתה לא אוהב אותו? אתה טוען שאני בלפנית? וזה כי למה? כי בחרתי לא ללכת לשם? אלא ללכת למקומות המוכרים לי והאהובים עלי? אתה תבחר לי לאן ללכת? אתה בא אלי בכאלה תלונות כאילו אני אמרתי משהו רע על המקום ואני ציינתי זאת לא פעם ולא פעמיים שהדברים שנאמרו זה על סמך אנשים אחרים ולא על סמך מה שאני ראיתי זה לאו דוקא אומר שאני לא אתן צ´אנס למקום.הסיבה העיקרית שלא הייתי במקום היא ששמעתי עליו רק ביום למחרת. אז תשקול דבריך! אתה זה שהתלוננת על זה שלא היו בנות ולכן אני באתי בהצהרה ואמרתי לך איפה תמצא את רוב הבנות ביום שישי!!!!! ולדעתי יותר קל להתחיל עם בחורות,בנים,דוקא במועדון. אבל זה כבר נתון למחלוקת כפי שאתה רואה! עד כאן להיום......
take it easy! LOVE ענת.

oshy5

New member
לפחות זה

תראו חיפה מתה אין מה לעשות וכל הכבוד לבעלים של הקצה שבתקופה כל כך קשה השקיע בעסק חדש. המקום רק נפתח ותנו לו צאנס נכון שלא היו שם אנשים כמעט ביום שישי אבל אני הייתי ביום חמישי והיה פשוט סוף הדרך מוסיקה טובה אנשים ברמה והיה פשוט כיף. זה שלא היו בנות זה בגלל שבקושי ופרסמו את דאנס בר אבל תבוא בעוד חודש ותראה מה יהיה אני מוכנה לעשות איתך עסק ואם יהיו יותר מ- 50 בנות הכניבה עלייך אם פחות הכניבה עליי? מתאים??? רק לידע כללי אני ממש לא יחצנית של המקום ואין לי כל קשר אעיתו פשוט הזמינו אותי לשם (עיתונאי אחד) והלכתי איתו אני גם ממש לא בקטע של סטודנטים אלא חוגרים ולכן אני יודעת על מה אני מדברת

גם אותי הזמינו...

או יותר נכון עשיתי טובה למישהו שיש לו קשר למקום. לא אמרתי שהמקום לא טוב אמרתי רק דברים נכונים,ולא רק בקשר למקום הזה. כל מי שפותח דאנס-בר,פאב,בר,בית קפה או מועדון חדש בחיפה שיתחשב שאנשים. שיתן כניסה חינם,אולי בירה או יביא איזה מישהו פיצוצי במחיר נמוך. שיהיה לאנשים על מה לדבר,שהיחצנו"ת תעבור מפה לאוזן - זו היחצנות הכי טובה ויש לי לא מעט נסיון בתחום. וחוץ מזה שייחצן וימיין - למה נגיד במועדונים יש בנים ובנות בצורה מספקת? הרי בחוץ יש יותר בנים מבנות,וזה בדוק! אבל במועדון ממיינים,נותנים עדיפות לבנות בכניסה וכך נוצר איזון. ואגב את שמחפשת חוגרים,הבאתי 20 יום שישי ,טוב היו גם בנות,ואולי אקפוץ לשם מחר ,אבל לא נראה לי שמעתי על כמה מקומות חדשים שאני הולך לבדוק. אם יהיה משהו מיוחד אעדכן אתכם חברי הפורום...עד אז צאו,תבלו,תהנו ושימרו על עצמכם ,זה הכי חשוב.

למעלה