מקום חדש נפתח - אמרו ביי ביי לקפקא

EyeSeeYou

New member
מקום חדש נפתח - אמרו ביי ביי לקפקא

כולי בוש ונכלם
מקום חדש לגייז
נפתח בתל אביב ואני שמעתי על זה מ...(חכו זה מפתיע
).......(נו עוד קצת, זה באמת מאוד מפתיע
!).....(מוכנים?)......(שניה יש לי טלפון
)....ספיינבאר
כן כן
אני יודע מה אתם חושבים- "מה??? אתה ICU שמחובר לכל אושיות הקהילה לא ידעת?"
"מה??? אתה ICU שמבלה כל לילה במקום אחר לא שמעת?"
"מה??? אתה ICU לא ידעת שמטגנים לביבות לחנוכה?"
לא ידעתי
ואני מודה, לאחרונה ובעיקר מאז שאני פורמלית "בן זוג"
, מאוד התרחקתי מעניינים קהילתיים. בקיצור אני מעביר את הכתר
לספיינבאר, האיש והבלונד
. בקיצקץ, הלכנו לנו הספיינבאר ואנוכי למקום החדש (נפתח ביום חמישי האחרון) הנקרא Carpe Diem שפירושו - "לחיות את הרגע"- לפי המלצר, "לחיות את היום" - לפי ספיינבאר ו"אכול ושתה כי מחר נמות" - לפי הפירוש המקובל. המקום נמצא בדיוק מול ה feel במונטיפיורי, כאשר כתובתו המדוייקת היא מונטיפיורי 17 - זה חשוב כי עדיין אין ממש שילוט עם שם המקום, ולא קשה לפספס את הכניסה - בקיצור בדיוק מול הכניסה לfeel. המקום עצמו, פשוט מקסים
- באמת סטנדרטים שלא הכרנו במקומות לגייז, וזה לא קשה במיוחד לטפס מאז ההישי והקפקא. התיאו, הריינבאו ולאחרונה העיצוב החדש של המינרווה בהחלט מסמנים מגמה חדשה ורצינית יותר, וחבל שרק הקפקא שלנו מדשדש מאחורה בביזיון שלו
. לכשתכנסו למקום, תופתעו לגלות בר ארוך ארוך עם כיסאות משני הצדדים (נחמד לזוג או לפיק אפ), לא מעט שולחנות ליד קיר עם תאורה
מקסימה ואינטימית ומלצרים חמודים (נו איך אפשר בלי..ואם ירצה השם בקרוב נציגות מהפורום
בצוות המלצרים, לא מגלה מי ולא מגלה מיייייייייייי) אבל ההפתעה האמיתית נמצאת בחוץ. לCarpe Diem יש חצר אחורית עם רצפת עץ ועליה שולחנות מוארים מבפנים בצבע אדום רומנטי
, כשביניהם ספות/מזרונים - סו קולד - "זולה" (ולא אל תצפו למזרון בדואי..זה מקום קלאסי כזה). בשלב מסוים כיבו את האור הלבן
והחצר הייתה אדמדמה ורומנטית - הספיינבאר ואני כמעט והרבצנו מזמוז עצבני
, אלמלא בן זוגי שיחיה שהחליט להגיע ומיד אחריו ילד המהפכה. ולאלה שבאמת מביני עניין, גם נושא השירותים נבדק
- ואפילו מספר פעמים, ויש ממצאים מעניינים: 1.אחלה שירותים, נקיים, מעוצבים ומרווחים - ולעומתם האסלה בקפקא נראית כמו "בול פגיעה"
בצבא. 2.המשתנה של הבנים מוצבת בין קירות, עם הגב לכניסה..וזה אכן נחמד להיכנס ולראות תחת של מישהו משתין
(איך אפשר להיכנס להשתין אחרי זה כשעומד לך?!) 3.המראות נמצאות בלובי של השירותים ולא בשירותים עצמם וחבל, קצת פאדיחה להתגנדר ולבדוק אם יש לי משהו בשיניים ליד אחרים ואחרות. 4.יש אפילו שירותי נכים מרווחים
ואני משוכנע שנכי הישראל הגאים היו שמחים להתגלגל
ולהשתמש בהם אלמלא הייתה מדרגה בדרך
, אבל כוונה יפה. 5.המלצר החמוד (ספיינבאר ואני כבר סימנו אותו, להחזיר ציפורניים למקום) הראה מגמה מדאיגה קצת, בעודו נמצא באזור השירותים בכל פעם שאנחנו היינו שם, פעם אחת איתי, פעם שניה עם ספיינבאר ופעם שלישית שוב איתי (שתיתי הרבה נו...) אוכל/שתיה: התפריט הזמני מגוון ומיוחד ואלה המנות שאנחנו ניסינו- 1.סאוטרן קומפורט
(?!) הספיינבאר קיבל אותו תחילה בכוס גבוהה, שאלא אם כן יש לך מקור כמו של "ניקנור" מפינוקיו, קצת קשה לשתות - העניין סודר בנימוס - ספיינבאר דיווח על הצלחה
. 2.שוקו חם
(שלוש פעמים) - בעלי וילד המהפכה דיווחי על ספל קטן מדי וטעם לא מסעיר, אני מצטרף חלקית לדעתם ודורש להכניס לתפריט (הזמני) שוקו קר. 3.שמפנייה
- ספארקלינג כמו שצריך, אבל משום מה חריפה מדי. 4.עוגת גבינה פירורים - שוס היסטרי!
5.קיבלנו טעימות של משקה שנקרא באצ´י או משהו כזה (תקן אותי ספיין), על בסיס שמנת- היה טעים. ספיינבאר הדהים בכישרון בלוטות הטעם שלו כשידע שהטעם של זה מזכיר לי בדיוק ארטיק בננה
. זה נחמד כטעימה, אבל בכוס שלמה זה יותר מדי. סך הכל - פוטנציאל מצויין, אוכלוסייה מעורבת אבל עדינה (כלומר לא אוחצ´ות מדי, לא בוצ´ות מדי ולא ילדים בני 14) - מומלץ בחום רב בטרם תהיה השתלטות עויינת
על המקום החמוד הזה. שעות פתיחה (לדברי אחת המנהלות) - ימי חול - 18:00-4:00 סופ"ש - 12:00-4:00
נסו ותהנו
הגיע הזמן לתת צ´אנס למי שבכל זאת מוכן להשקיע בנו קצת יותר משולחן מתנדנד וכסא פלסטיק...(מי אמר קפקא?!)

Liroy25

New member
נשמע אחלה מקום!!

אני אתן לו בדיקה היום עם הבעל! יש מצטרפים?

campari

New member
אכן מקום מקסים, הקרפדה...

גם אני הייתי בשוק כשעוד לא הספקתי להכנס וכבר קפץ (
) עלי מבפנים (
) ספיינ (
) וגרם לי להרגיש... נו, כמו הצפרדע שהנסיך מנשק בסיפור ההוא (
) באתי עם חברים אז לא יכולתי להשתלב עם נציגי הפורום בזולה (-1 לקמפארי) אבל שמחתי להכיר את ICU וילד המהפכה (קראו לי מיושן אבל אני אוהב לדעת מי נמצא מאחורי כל הניקים בפורום). וגם נוכחתי שבאמת הרבה זמן לא כתבתי פה (-1) אבל עכשיו אני מתקן את זה (+1) השאלה הגדולה, לדעתי, היא מי יכבוש את הקרפדה: ההומואים או הלסביות? האם זה יהיה "מינרווה ב" או הגיי באר הכי שווה בצד הזה של הים התיכון? בקרוב נדע. חוצמזה הסתובב שם אפי מהשאדו (זוכרים? היה מקום כזה פעם) שעבר כבר למלתחת חורף (כרבולת בלונד) וחילק הזמנות VIP לכל מי שעבר בסביבה (+2 על ההשקעה אבל זה לא כזה VIP אם כוווווולם מקבלים את ההזמנות האלה) המלצרים חמודים, למי מכם שחובב קטינים (אני! +100) אבל בכל זאת קצת לא נעים להזמין קוסמו ממישהו שנראה כאילו יש לו בית ספר מחר
) המממ, עכשיו צריך לסכם את כל הניקוד של ההודעה הזאת, אבל אל תכעסו: לא בא לי. מצד שני, השבוע יש מסיבה בתאטרון, אז מי שרוצה להפגש בקרפדה לפני כן, זה נשמע לי כמו רעיון טוב (ההנהלה, לטיפולכם...) ועוד משהו: בזמן הורוד החדש יש מין מגדיר לסביות. אם תביאו אותו אתכם תוכלו לאפיין את הבנות בבאר. שעות של הנאה, בחיי)

ELP

New member
לדעתי...

אנחנו צריכים להתנחל שם כמה שיותר, להקים מאחז, ולגרש כל לסבית בעזרת כפכף
בקרוב יהיה לי רכב אז אני בהחלט מתכוון להתנחל, למרות שבשבוע האחרון התחלתי להתנחל בריינבואו (פעמיים בשבוע).

ELP

New member
אפרופו ריינבואו

גיליתי שכל יום שני יש שם קריוקי
ובנוסף אתמול שהייתי שם היה חשפן מ-ה ז-ה כוסון

EyeSeeYou

New member
נו כן ושכחתי את קמפרי

הייתי מסטול מעייפות נו, נמרחתי על המזרון שם. בקיצור ספיינבאר השליך עלינו את קמפארי המסכן וברח, ולנו לקח עוד כמה דקות להבין מי מה מו. היה נעים להכיר
קבל ח"ח על "הקרפדה"
- החרמתי.

.m

New member
רעיון מצוין!

דבר איתי ונראה מה עושים
mai

EyeSeeYou

New member
די די מספיק...אמרתי שאני לא יודע נו

הידע שלי באלכוהול הוא בערך כמו הידע שלי בדברים הביולוגיים המוזרים שספיינבאר החליט לשתף אותי בהם. ספר להם ספיינבאר, איך "ממרקים" פרי הרבעה...

.m

New member
ושמת ../images/Emo23.gif

שיש לו נטיה להכנס לפרטים הגרפיים בדיוק כשמתחילים לאכול???
mai

xanadu

New member
אפרופו אלכוהול

אתם יודעים ששישה שוטים של וודקה נותנים לך חוויה נהדרת של חמרמורת בת שתיים עשרה שעות? הידעתם? אז תדעו. יש לי חלקים בראש, שלא ידעתי על קיומם בכלל, שהם כואבים. ילדים, מי יודע להגיד "בטי פורד"?

Liroy25

New member
בהחלט אחלה מקום!!

ישבנו שם היום בערב - קסאנדו והבח"ל, ס´, עודד ועוגי שדפקו איחור אופנתי, מאי והנסיך. חיפשתי משהו מתוק וקסנאדו המליץ על B52 מה שהתברר כזוועה בהתגלמותה! ועוד בכוס כל כך קטנה!! מאי התעקשה שצריכים להדליק לי את המשקה ורק אחר כך שותים אותו עם קשית, מבחינתי מה שלא עושים עם זה גועל נפש זה נשאר בכל מצב צבירה שלא יהיה! מקום בפנים לא מצאנו כך שנאלצנו לשבת בחוץ ולהיות נתונים לחסדו של מזג האויר. ("יורד גשם, לא יורד גשם, יורד גשם, לא יורד..") חוץ מזה המקום באמת מעוצב לתפארת מדינת ישראל, האוכלוסיה מגוונת, מושקעת וסטרייטית בחלקה (ישמור השם..). נושאי השיחה (עוגי??) היו מגוונים עד ביזארים, אבל היה כיף!!

Liroy25

New member
כי שכחתי...והייתי רטוב!

ובכלל לא ידעתי איפה אתה יושב!

Liroy25

New member
יאללה יאללה...

יכולת לשבת איתנו מלכתחילה. חוץ מזה יש לי תירוץ יותר טוב אבל זה לא המקום.

.m

New member
seize the day

פרולוג אחרי הסיפורים של ספיינ´ וההילולים של EyeSeeYou היה זה רק ענין של זמן (ולא הרבה מדי ממנו
) עד שאלך לבדוק את המקום בעצמי. אני לא יכולה לסבול את הקפקא! יש לי OD ממנו כבר די הרבה זמן (משנה תורן! ראיתי אותך!
), כך שפתיחה של מקום חדש (כל מקום חדש...) היא בשבילי סיבה למסיבה. על אחת כמה וכמה כשהשם שלו הוא אחד הביטויים החביבים עלי
אז הרמתי טלפון לתכשיט שלך הפורום, הלא הוא spainbar, והודעתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאני רוצה ללכת לראות את המקום בעצמי. 20 דק´ אח"כ החלק ההומופובי של ההנהלה (
מתה עליך!) התקשר לעדכן אותי שהולכים ל"נו המקום החדש, משהו עם קרפדה..." (יופי campari
). 10 ד´ אחרי זה xanadu מעדכן אותי שלא בטוח. ו-15 דק´ אחרי זה - זה כבר בטוח וסופי! העלילה ב- 21:30 ("למה כ"כ מוקדם?" שאל עודד א, ותשובה לא הייתה לי...) xanadu ו-Doctor A כבר חיכו לי בחוץ. קסנ´ נשאר להמתין ללירוי (אתה יכול להגיע בזמן פעם בחיים???), והד"ר ואני נכנסנו למצוא שולחן. לפני השולחן מצאנו את א´ ו-ד´ (של יניב
) המקסימים..., אח"כ החלטנו לשבת בחצר עם האווירה הסינית (מי אמר "פנסים אדומים"?). לירוי והקנס´ מצטרפים ואנחנו מתיישבים. ספיינ´ מגיע, ומביא איתו טפטוף קל (סתם, הוא לא באמת הביא גשם, אבל זה נשמע כ"כ יפה
), ולירוי השברירי החליט שחייבים לחפש שולחן בפנים. עכשיו בעיה: המקום מפוצץ. השולחנות קטנטנים, ואנחנו 8!!! מה עושים? המלצר מציע שנמתין על הבאר עד שיתפנה שולחן, ובליית ברירה אנחנו מסכימים, ומחליטים להזמין שתיה (הערה ללירוי: תמיד אתה עושה בעיות?! B-52 שותים עם קשית, ורק אחרי שמדליקים אותו. למה? כי הטעם משתנה!), והמלצר כמעט ושורף את הבאר כולו בנסיונות להדליק לקסנדו את האלכוהול.... טיפ: לא לשבת על הבאר!!! אין מקום לרגליים (ומי שמכיר את קומתי המניאטורית, רק יכול לדמיין מה עבר על הארוכים שבחבורה...). עוגי ועודד א מצטרפים. אנחנו עדיין ממתינים. בסופו של דבר עודד משכנע את עוגי, שמשכנע אותי, לשכנע את השאר לצאת החוצה - אנחנו יוצאים, מתיישבים, מזמינים ופוצחים בשיחה מגוונת. EyeSeeYou עושה גיחות קצרות לראות משלומנו (רטוב, תודה), וחוזר אל בן-זוגו המקסים (מקסים!) וילד המהפכה בפנים המקום, בעוד אנו נותרים חשופים לממטרים הקלים (עודד אשם!). ספיינבאר נוטש, ובמקומו מצטרף אלינו הנסיך בכל תפארתו, וקצת אחריו ר´ חברו של עודד (הזכור לטוב מה"תאטרון" ושאר סיפורים
). השיחה תופסת כיוונים ביזארים (לירוי, דארלינג, באמת - אבל באמת - שאין צורך להכנס לתיאורים הגרפיים של הוצאת עין מהמקום...). הגשם מתחזק, ואנו מחליטים להזיז את השולחן והמזרונים שלנו למקום מחסה. מאוחר מדי, כבר רטוב לנו...
לירוי והנסיך סוגרים את הערב, וגם עוגי, ר´ עודד ואני עוזבים את המקום - לא לפני פרידה מרגשת מEyeSeeYou ובן-זוגו, ילד המהפכה (נעים -סופסוף- להכיר), וד´ (
), והבטחה לראות את כולם ביום חמישי (דאאא). עכשיו מה? ובכן מכאן דברים הופכים מעורפלים משהו... אני זוכרת הצעה ללכת ל..."קפקא", זוכרת שהתנגדתי נחרצות, זוכרת שכבר נפרדתי מכולם לשלום - ובכל זאת מצאתי את עצמי ב.. כן, קפקא (משנה תורן! ראיתי את זה!
)... השיחה? תפסה כיוונים משעשעים
אפילוג קפקא אאוט! קרפ´ה דיאם אין! אני בהחלט אהבתי ואימצתי את המקום החדש.
mai

EyeSeeYou

New member
נרשמה הסמקה אצלי ואצל בן זוגי ../images/Emo13.gif

ואגב, הפעם לפחות לא הייתי עם ילד המהפכה, אלא עם אניגמה ושות´- נא ל dyke/דייק!

למעלה