מקום כבר יש ו...

• פותח הנושא Ajax
  • פורסם בתאריך

Ajax

New member
מקום כבר יש ו...

אז זהו, מקום כבר יש: הבאר של סבא וגם קייטרינג יש: פרי הארץ - מישהו מכיר??? היה מאד טעים בטעימות והחלטנו ללכת על זה. למישהו יש המלצות על צלם טוב ועל תקליטן טוב???

אינצה

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo6.gif

איזה יופי! אז התחלתם לסמן V-ים הה? יש תאריך? ובקשר לצלמים, אתם יכולים לנסות את שלנו. אנחנו אהבנו מאוד את הגישה והמקצועיות, אבל נהיה יותר חכמים אחרי החתונה. וידאו - תומריקו 9320480 - 03 915681 - 058 סטילס - ספי מגריזו 427585 - 052 6424163 -03 בהצלחה
שרון (וגיא
)

Ajax

New member
בקשר לחתונה

הי, עוד לא התחלנו כל כך לברר בקשר לצלמים, למרות שקיבלנו המלצה חמה על עושים צילום. ביום ראשון בערב סגרנו על תאריך: 11.3.01 - מקווים שתהיו בארץ. אני לא יודעת אם גיא אמר לך אבל אסף יהיה במילואים בתאריך חתונתכם כך שכנראה לא נוכל להגיע. די התבאסתי, אבל מישהו צריך לשמור על המדינה. סגרנו עם הבאר של סבא שזה מקום מדהים לדעתי ועם קייטרינג: פרי הארץ שכבר היינו אצלהם בטעימות. זהו, עכשיו נראה לי שהכל יהיה הרבה יותר רגוע. מי ה- d.j. שלכם? ואיפה עשית שמלת כלה? טוב, תכתבי לי עוד פרטים. ביי הדס

אינצה

New member
../images/Emo93.gif

גיא לא סיפר לי שאסף במילואים! ממש חבל, כי נראה לי שהולך להיות כיף
.מה, אין סיכוי שישחררו אותו באותו יום? בכל אופן, זה לא שאנחנו מחזירים לכם, אבל לצערי גם אנחנו לא נהיה בחתונה שלכם. פשוט אנחנו יוצאים בינואר לארבעה חודשים בדרום אמריקה. מה שבטוח נהיה שותפים להכנות וגם זה חשוב
אני עושה את השמלה בעמנואל, ברחוב דיזנגוף והDJ שלנו הוא אילן הניג מקליאנטה. אנחנו מאוד אוהבים את הגישה שלו וגם את העבודה שלו. השבוע היינו אצלו בפגישת מוסיקה וממש נהנינו. אני בטוחה שיהיה מעולה.

Ajax

New member
מעולה בטוח יהיה ../images/Emo59.gif

הי, טוב, הגברים ידועים בכך שלא את הכל הם זוכרים. הלוואי שאסף יוכל להשתחרר, אבל אנחנו לא רוצים לתקוע לכם ברז ואם לא ישחררו אותו. הוא יוצא לשמירות במצפה רמון וכעקרון צריכים לתת לו חופשה מתישהו, אבל מי יודע מתי ולכמה זמן. סגרנוהיום עם צלם: עושים צילום - שמעת עליהם? אומרים שהם מעולים וגם אחות של אסף שהתחתנה לפני 3 חודשים עשתה איתם דיל כך שאנחנו די שקטים בענין הזה. מחר אנחנו הולכים לפגישה עם dj וכך אנחנו מתקדמים. זהו לבינתיים הדס ואסף

Ajax

New member
בקשר לבחירה

הבחירה של המקום או של הקייטרינג היא בחירה טובה? היית בבאר של סבא שכשהגן היה מקורה או פתוח?

יעלי2

New member
ילגבי קייטרינג פרי ארץ ../images/Emo19.gif

מתי החתונה שלכם? אנחנו סוגרים איתם גם כן ומאוד מרוצים. לטעימות לקחנו את ההורים וליקקנו את אצבעות. יש לנו פגישת סגירה איתם אחרי סוכות ואני רוצה לבדוק מה הם נותנים מבחינת שירותי בר. אחרי הכל הקייטרינג הוא עיקר השקעה ופה נראה לי שהבחירה טובה. אבל שלא יתלהבו מהמחמאות. צ´יק צק המחיר יעלה, אקסטרות יוספו ויהיה יותר מאירוע באחד בערב! אז שיהיה לכם במזל, הבחירה שלכם מצויינת. מה התאריך שלכם?

Ajax

New member
לגבי הקייטרינג פרי הארץ ../images/Emo9.gif

באמת האוכל אצלהם היה טעים מאד וסגרנו איתם כבר תאריך. אנחנו מתחתנים ב- 11.3.02. אני לא יודעת מה הם מציעים מבחינת שירותי בר ומאד יעזור לי אם תעדכני אותי אחרי הפגישה שלכם איתם. אני יודעת שזה בד"כ אקסטרה במחיר בכל קייטרינג. לנו יש פגישה לסגירת חוזה ב- 24.10. אם הפגישה שלך לפני תעדכני אותי בבקשה. תודה

יעלי2

New member
ל AJAX לגבי הקייטרינג ../images/Emo21.gif

כמה עולה לכם מנה? אגב, החתונה שלכם יוצאת בשבוע של יום ההולדת שלי, זה מבטיח לכם מזל והרבה הצלחה!

צוקה

New member
הבאר של סבא הוא מקום ממש מקסים,

היינו בו בחורף בחתונה של חברים טובים שלנו. האירוע התקיים באולם הסגור והיה מאוד מרשים. הם לקחו את הקייטרינג "שישקו" שהיה מעולה. לגבי המלצות, אני יכולה רק להמליץ על הצוות שלנו, שלקחנו אותו בעקבות המלצות חמות חמות מחברים, אז ככה - תקליטן - בועז שמואל MIX (ג´וני בגים). היינו באירוע של חברים שהם בול בטעם שלנו מבחינת מוסיקה והיה מ-ד-ה-י-ם, מאז האירוע כל החברים שלהם לקחו את בועז. צלם - זום 18 - גם כן המלצה חמה מחברים טובים. מקצוענים אמיתיים והעבודות שלהם באיכות מרשימה. אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות.
צוקה

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif

אני ממליצה על: DJ - חנן דרוב המדרוב לדעתנו הוא פשוט מעולה. הטלפון שלו 1-800-214414 צילום - סיגל שגב, היא צלמת נהדרת ומאוד מקצועית.

שירי71

New member
וואו ועוד וואו!

יש לכם טעם מעולה (ומאד יקר). הבאר של דבא הוא מקום מדהים לדעתי. רק שלא יכולתי לעמדו במחיר שלהם. פרי הארץ עשו את האוכל בחתונה בה היינו אורחים והם מדהימים גם באיכות ובטעם גם בסידור של האוכל שיוצר תורים לא ארוכים מידי וגם מאד מאד בצורת ההגשה על המזנונים יש להם כלים משגעים. הם אחלה. והקינוחים שלהם כמעט גרמו לי להפסיק את הדיאטה שלי רק מלהסתכל עליהם ...

למעלה