מקום לדיונים פילוסופיים

מקום לדיונים פילוסופיים

שרשור זה נועד לוויכוחים נושנים בנוגע ללהקה, כגון: האם יוקו הייתה אשמה בפירוק להקה? האם פול חי? ושאר ירקות.

Another Girl

New member
עם כל הכבוד ליוזמה...

לא נראה לי שהשרשור יחזיק לנושא כל כך כללי,וכל פעם מישהו יפתח שרשור בנפרד... כמובן שאתה חופשי לנסות.

beatles247

New member
יש לי משהו :)

האם בשיר little child אנו רואים חששות בקשר לזהות המינית של הביטלס או אולי סימן לפדופיליזם? :)

beatles247

New member
חחח נו חפיף

כל ההודעה נכתבה בהומור... תפסיקו להיות כבדים!

tin ker bell

New member
יוקו אונו-אשמה? תגיבו...

כמובן,שכל אחד מאיתנו כבר חשב על זה פעם-אבל אף פעם לא תוכלו למצוא תשובה סופית לכך.. לדעתי לפחות,ואני בטוחה שיש רבים שחולקים עלי-לא רק יוקו אשמה בפירוק הביטלס (כמובן),אלא הייתה רק חלק קטן ממנו... לדעתי-הקנאה בין לנון למקארטני הייתה הסיבה העיקרית לפירוקם. לנון^מקארטני-הצמד הבלתי נפרד-כותבי השירים (העיקריים) בלהקת הביטלס,נראו לי תמיד כשני אחים,אבל למרות כל האהבה,ניכר ביניהם מתח מסויים,ואני פירשתי זאת (אולי לא נכון),כמתח של קינאה כלשהי. אפילו עכשיו,לאחר שלנון מת,ניתן לראות איך מקארטני תבע כי צריך לשנות את סדר השמות ב"מותג" שלהם. אני חושבת שכשאונו הגיעה,פול ,אשר אמר זאת בבירור,הרגיש קצת מאויים מנוכחותה בגלל שלנון נעשה קנאי (במובן השני...) כלפיה,ולדעתי זה בעצם היה הקש ששבר את גב הגמל,אך בהחלט לא הסיבה העיקרית לפירוק הלהקה. אז מה דעתכם?

ויחלוק מקרטני על דעתך

לדעתי יוקו אונו היא אכן האשמה העיקרית בפירוק הביטלס, בין השאר מכיוון שהיא הייתה למעשה יריבה של הביטלס מבחינת ג'ון לנון, ולכן הוא החליט לבחור בה, דבר שהיווה הגורם העיקרי לפירוק הלהקה.

למעלה