מקום לחלוק רגשות וכאב

abigaillovesmj

New member
מקום לחלוק רגשות וכאב

השרשור הזה מיועד עבור כולנו - כולנו יכולים לעזור אחד לשני עם התחושות הקשות של היום הזה. רק לכתוב ולשתף כבר יגרום לכם להרגיש קצת יותר טוב.

אף אחד פה לא לבד

לא רק שכולנו חלק מקהילת המעריצים בישראל - יותר מכך אנחנו חלק מקהילה של מיליונים שאוהבים את מייקל בעולם - משפחת ג'קסון העולמית כמו שאני קוראת לזה.

איך אתם מרגישים?

שתפו

morigo

New member
לא מאמינה שעברו 3 שנים...

כואב לי, שורף לי, מציק לי... בקושי ישנתי בלילה, כל היום חושבת על מייקל-יותר מכל יום אחר-מחפשת אחרים שכואבים יחד איתי כדי לכאוב ביחד. כבר אמרתי פה פעם שלפעמים אני מאמינה שמייקל לא מת והוא זייף את מותו אבל דווקא ביום הזה אני יודעת שהוא כבר לא איתנו, הוא פשוט לא היה עושה את זה למשפחתו ולמעריציו... היום יותר מכל יום, מילותיה של פריס ג'קסון מהדהדות לי בראש... "אבא היה האבא הכי טוב שאתם יכולים לדמיין... ורק רציתי להגיד שאני אוהבת אותו... כל כך!" נשבר לי הלב לחשוב על ילדים קטנים בלי האבא שגידל אותם... מייקל, כ"כ הרבה למדתי ממך, כ"כ הרבה תכונות טובות הכנסת לי לחיים, למה היית חייב ללמד אותי גם מזה מרגיש שמישהו קרוב אליך מת?! לפניך לא ידעתי כאב של מוות... וכמו מלפני 3 שנים, גם היום אני מרגישה שעוקרים לי את הלב מהמקום...
בימים רגילים אני מתמקדת בשירים שלך, בטוב שבך, בתמימות שבך, במתיקות שבך, במלאך שבך...מתמקדת בך ומחייכת "למרות שהלב דואב" ומחייכת "למרות שהוא נשבר", היום אני מרשה לעצמי למחוק את החיוך ולהתמקד במוות שלך, היום אני מתמקדת בכאב שלי.

טוב זה הולך להיות ארוך...

אני נורא אוהבת את ההערצה הזאת, כי אני לא צריכה להסביר את עצמי.
כי אני לא צריכה להתבייש.
אני רואה את התמונות שמתפרסמות ואני מבינה כמה יופי וכמה רגש מועבר בתמונות האלה גם אם אני מרכינה את הראש לא כדי לבכות אלא כי סתם, עוד לא הסתכלתי למצלמה.
אני מבינה פתאום כמה חוזק, טוהר וקסם יש ביום הזה, במפגש הזה, באנשים שהיו שם.
כמה שאנשים אחרים יסתכלו מהצד ויראו את זה, בחיים לא יוכלו להבין מה זה באמת. להיות חלק מהמשפחה הזאת.
להיות חלק ממייקל.

מייקל - השם הזה נכנס לחיי לפני 3 שנים.
כבר 3 שנים עברו ואני מרגישה שמייקל היה איתי כל החיים, או לפחות רובם.
מייקל - השם שכבר כל כך התרגלתי להגיד.
שכבר לא נראה לי מוזר.
שאני לא צריכה להסביר לעצמי למה אני כל כך מעריצה אותו.
שאני לא צריכה בד"כ להסביר לאנשים "מה אני מוצאת בו".
שזה פשוט ככה. אני מעריצה. ונכון אין לי 100 חולצות שונות, גפרורים, מגבות, דיסקים, סיכות, שרשראות.
לא אכפת לי.
אני יודעת שהוא חלק מהלב שלי. אני לא צריכה רכוש שיראה את זה.
בשבילי מייקל הוא השינוי האמיתי והמקסים ביותר שעברתי.
הוא גורם לי להרגיש מיוחדת. לא רק דרך השירים, אלא זה שאני מסוגלת לאהוב אותו ככה.

עכשיו אני מסתכלת על סרטונים שלו וכל מה שבא לי לעשות זה לחבק אותו.
מייקל היה בן אדם אחד מהמקסימים, הטהורים והטובים ביותר שהתהלכו על האדמה הזאת.
10 השנים האחרונות בחיים שלו היו משהו שהעולם צריך להתבייש בו.
הוא אחד למליארד. בחיים לא יהיה עוד אחד כמוהו.
וכן, שוב, אני יכולה להתרגש כל השנה מדברים אחרים, לבכות מלימודים ומרגשות... אבל למייקל תמיד יהיה מקום בלב.
שכרגע הוא כואב, וזה כאב ישן כזה, כאב מזכיר. כאב ידוע. כאב שיצא לי קצת לפרוק.
הנר נשמה שלו, שלקחתי בזמן המפגש, כיביתי אותו והדלקתי מחדש בבית. והוא עדיין דולק.

וזה עושה לי כואב.
"מלאך שלי" זה כל מה שיצא לי להגיד כשראיתי שהוא עדיין דולק.
אני רוצה להאמין שהוא במקום טוב יותר. אני רוצה להאמין שאני לא סתם רוצה שיהיה משהו חשוב וגדול יותר - כי יש משהו כזה.
ואני כן חלק ממנו ואני כן מיוחדת.
מייקל מוכיח לי את זה כל פעם מחדש. מייקל חשוב, תמיד היה ותמיד יהיה.

אני אוהבת אותו כל כך. לנצח.

--------------------------------

תודה לפורום, למועדון, לכל האנשים, שמבינים, שתומכים, שבעצם שם בדרך כ"כ מיוחדת ושונה - זה מסמל המון בעיניי.

spirit0805

New member
וואו, אני לא חושבת שאפשר להוסיף, אמרת הכל :)

אני גאה בך ותודה, את פשוט חסכת לי כתיבה, זה מדהים כל מה שכתבת, זה כל כך נכון תודה יפית

Aneduune

New member
באמת שלא יכולתי להסכים יותר.

מזדהה איתך כל כך, כתבת את זה בצורה מדהימה

abigaillovesmj

New member
גם אני אנסה

וואו ה-25.6 הזה היה לי קשה במיוחד. הגעתי אליו מאוד תשושה פיזית ונפשית והתרסקתי קצת באמצע אבל כמו שתמיד קורה לי - ברגע שהתאריך עבר התחלתי להרגיש יותר טוב.

קשה להסביר את זה. אני אוהבת את מייקל בצורה שקשה להסביר. בלי לרצות שום דבר ממנו - חוץ מזה שיהיה מאושר ואני מקווה ומתפללת שטוב לו איפה שהוא נמצא. הוא חלק ענקי מהנשמה שלי והמוות שלו פער חור ענק בלב ואיכשהו זה נסבל במהלך השנה אבל בתקופה של יוני הכל מתעצם ומתגבר עד שהכאב המנטאלי והרגשי הופך כבר לכאב פיזי וכנראה שהדמעות הופכות לחום. אני מקווה שזה לא יהיה ככה תמיד - אני מקווה שלאט לאט אגיע למצב שה-25.6 יגיע ואני לא אהיה חולה. אני תמיד אהיה עצובה אבל אני יודעת שזה לא מה שמייקל היה רוצה - הוא לא היה רוצה בכל הסבל הזה.

לי המפגש בתקופה הזו הוא מאוד חשוב - כמו שיפית כתבה - התחושה של קהילה ומשפחה. אנשים שאת יודעת שרק הם יבינו. יש פעמים שבהם מעריץ שרק פגשת יכול להבין אותך במצבים מסוימים יותר מאשר אדם שמכיר אותך כבר זמן רב. בגלל שיש לנו משהו מאוד בסיסי במשותף ולהיות ביחד בתקופה הזו עוזר.

אני מקווה שנתאושש לנו לאט לאט מהיום הזה ושבקרוב ניפגש לכבוד משהו משמח

GM1988

Well-known member
מקסים לקרוא את כל ההודעות שנשלחו מכם.

לאו דווקא בגלל שמדובר במייקל, אלא שמדובר באנשים שמשתפים ברגשות שעוברים עליהם, וכמות הרגש שיכולה לצאת במוגבלות של מילים, אך היא ברורה גם ללא השימוש בהן. ואני שמח עבור כל אדם פה שמוצא את החום והאהבה שמתקיימת ביחד ובלב כל אחד בנפרד

למעלה