מקום ליום הולדת עם מתחם \ חדר VIP

דב שינה

New member
היי, אני מקווה שאני בפורום הנכון

האם אוכל לקבל כאן עזרה באירגון יומולדת לילדים ? תודה

Split Man

New member
מקום ליום הולדת עם מתחם \ חדר VIP

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם. אני רוצה לחגוג לחברה שלי יום הולדת 23 עם חברים (סביבות 15 אנשים). התכנון הוא חדר \ מתחם VIP פרטי במקום דומה לדאנס באר (ז"א יש אפשרות למוסיקה \ שתיה ואם אפשר גם אוכל. כל זה במתחם \ חדר נפרד מכולם). האם אתם מכירים מקומות בדומה לדאנס בארים עם חדר \ מתחם VIP פרטי? ראיתי שבמסעדת מסה יש חדר VIP שהופך לבאר בשעות הערב, אבל אני חושב שזה יהיה "מבוגר" מידי לגילאים שלנו (23+-). בנוסף ראיתי שיש חדר VIP בטמפל באר. האם זה מתאים לדרישות שלנו? תודה רבה !

מיכלג10

New member
מזל טוב...

כל הכבוד על היוזמה, יש לי רעיון נפלא וצעיר עבורך יש מקום בת"א שנקרא פאנץ ליין מוזיקה נפלאה, אפשר להכין מצגת עבור החברה שהם מציגים אוכל טוב בקיצור חגיגה בראש צעיר, אם תרצי עוד משהוא אשמח לעזור רק בשמחות :) מיכל

תתקשרי

לסינימה סיטי בגלילות או בראשל"צ היינו שם בארוע מקסים! מאורגן ומושקע . מזלטוב

מיכלג10

New member
יום הולדת הנה בא...

בשמחה אעזור לך לארגן , אם תרשמי לאיזה גיל מה הכיוון ? בן /בת ? יש המון רעיונות צריך לדעת מה הכיוון ובאיזה איזור בארץ יום הולדת שמח , מיכל

דב שינה

New member
תודה תודה..אז ככה הילדה בת 5

רוצה יומולדת נסיכות, אנחנו מחולון..מתלבטת לגבי כיבוד ואוכל ? בדאגה כמה יבואו מהגן ? אשמח לכל עזרה. תודה

ווקשה ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

באיזור התעשיה של חולון בכביש הראשי יש מחסן ענק של ממתקים הנקרא ממתקי שווצריה , המבחר גדול והמחירים זולים שווה לך לקפוץ לשם ולערוך קניות לחגיגה. לגבי דאגתך למספר הילדים שיגיעו , הטוב ביותר לשאול את הגננת מה הצפי........היא תשאל בעבורך את הילדים , וגם תקזז לך את אלו שחולים ( שמעתי שהגנים כמעט ריקים בגלל מגפת השפעת) ואולי לאור התוצאות תשקלי אם לדחות את יום ההולדת , עד יעבור וירוס.... החלטת לערוך אותה למרות הכל.... קחי אויר ו......... קני כתרים נוצצים לילדים הלבישי ואפרי את הנסיכה הפרטית שלך אפילו עם תחפושת של פורים הכיני עוגה עליה את יכולה להניח בובת ברבי לבושה כנסיכה כיבוד מלהיב לגיל זה יכול להיות פיצה, חטיפים וכיוצ"ב הזמיני קוסם או מפעיל קשטי את הבית בשתוף עם הקטנה קמובן ....וקדימה חגיגה
התכונני נפשית לבלאגן , רעש , לכלוך , ועל מנת לא להתאשפז אחרי הילולה עם 30 דרדקים בקשי עזרה ונוכחות של כמה מהמקורבים אליך , ותאמי מראש עם ההורים, וגם צייני על ההזמנה שעת איסוף היורשים . רעיונות נוספים תוכלי לקבל גם בפורום ימי הולדת ומתנות . שפע מזלטובים

דב שינה

New member
תודה רבה..אבל עוד כמה שאלות בבקשה

ראשית, שלחת לי כתובת אינטרנט במסר אישי וזה לא נפתח..אז אם תוכלי לשלוח שוב.תודה, שנית, אני רוצה לעשות את היומולדת לא בבית כי אין לי מקום אז אני מחפשת מקום להשכיר בימי חול ולא מוצאת..שנית, חשבתי על פיצות אבל זה עסק יקר מאוד יחסית. ואולי את יודעת ניתן להשיג שקיות לשיפודי ממתקים שאני מכינה ? יהיו לי בטח עוד שאלות אז אני מקווה שזה בסדר לשאול. תודה

מיכלג10

New member
יופי של רעיונות..

את יכולה להשכיר חדר במתנס, אצלנו בראשון בצהרון ליד הבית משכירם את המקום באמצע השבוע בעלות מזערית , שווה לך לנסות. כמו כן יש מקום נפלא באזור תעשיה הישן בראשון שנקרא "האחים", יש שם כל מה שצריך ליום הולדת בשקלים בודדים כולל השקיות שציינת קישוטים לעוגה דפים בצק סוכר ,נרות אותיות ברכה לעוגה הפתעות בלונים וכו... כמו כן את יכולה לשלב מאפרת ילדים שתהפוך כל ילדה לנסיכה לצלם במצלמה שלך ולשלוח במייל לכל משפחה את תמונת הילד שלו מאופר, לשלב כמה משחקים באופן עצמאי כגון חבילה עוברת, השחלה של עיפרון לבקבוק, משחק הכיסאות, וכו... את יכולה לכבד בבורקסים , פיתות עם שוקולד או חומוס, ממתקים ,פופקורן אם תרצי טלפון של מאפרת נפלאה לילדים בעלות נמוכה אשמח לתת, רשמי לי ואשלח לך בהודעה פרטית המון מזל טוב ורק שמחות

יש לך כמה אופציות ../images/Emo22.gif

ראשית, שלחתי אליך קישור לפורום לתשובה שנתתי לך , אבל אני רואה שהגעת גם בלי הקישור. שנית, את יכולה לשכור בכל מתנ"ס אולם קטן לערוך את המסיבה ,או לברר תחזית צפויה ( בדרך כלל בימי שני שלישי כבר ידוע מה יהיה מזג האויר בשבת) ולערוך את החגיגה בפארק או בגינה ציבורית וכך לחסוך בעלויות. שלישית, יש בחצי חינם, מגשיות פיצה קפואות במחיר מוזל , תתגברי עם תוספת של גבינה צהובה וזיתים וחסכת . גם להכין בבית זה קלי קלוט . רביעית, בכתובת מחסן הממתקים שנתתי לך תמצאי את כל הדרוש לשפודי הממתקים ועוד רעיונות. חמישית, אל תגזימי בממתקים, בגיל הזה חשוב לילדים לצאת עם הפתעה מהממולדת ופחות מהממתקים, כי למי בעצם חסר בבית? שישית, אל תסחפי כולה בת חמש , תשאירי כסף וכוחות לבת - מצווה . שביעית, את מוזמנת לשאול בשמחה, אנחנו עובדים כאן סביב לשעון על מנת לספק תשובות למצבי חרום שכאלה

למעלה