מקום ליום הולדת

מקום ליום הולדת

אני מחפשת מסעדה מומלצת (עדיף בשרית-עם הכשר גלאט) כדי לחגוג יום הולדת עם חברים. מספר המוזמנים הוא בערך 20 איש. המסעדה צריכה להיות באזור רמת גן.

חנהפ

Active member
בן גוריון פינת ז'בוטינסקי

יש שם מסעדה חביבה וגם גלאט

אלה 2

New member
../images/Emo207.gif גמני מחפשת מסעדב כשרה

עדיף בשרית, באזור ירושלים. אשמח לעזרתכם, כי אני התבלבלתי לגמרי. אנחנו לא חסידי מסעדות, אבל הפעם צריך לחגוג! ו...סליחה על הפלישה ללא רשות...

יש הרבה בירושלים

יש יוסי פקין בכיכר דניה נחמדה מאד מאד. יש במידרחוב קפה רימון שמחולקת לחלבי ובשרי. יש מסעדת גורמה שטוענים שהיא מעולה ביותר בכל קנה מידה אבל אני חושבת שהמחירים בהתאם. יש להם אתר קוראים למסעדה 1868. יש מסעדה חדשה שנפתחה במושבה הגרמנית כשרה למהדרין אבל אני לא יודעת מה שמה. ויש כל מיני סטקיות ברמה כזו או אחרת בינהם נעימות לישיבה אחת מהן בסנטר 1 בכניסה לעיר.

רותי410

New member
בירושלים יש ההממוון מסעדות כשרות

בכשרות רגילה ומהודרת. שם זאת לא בעיה. בתל אביב צריך לחפש בזכוכית מגדלת עד שמוצאים מסעדה כשרה. ועל גלאט כמעט אין מה לדבר. ורימון היא אחלה מסעדה. אני אוהבת יותר את החלבי. מסעדה פשוטה לא מפוארת אבל בהחלט כיף לשבת בה. ואם רוצים בשרי, יש את מרבד הקסמים ברחוב המלך ג'ורג', ליד בית הכנסת הגדול, האוכל טוב, אבל היא לא יפה למראה.

אלה 2

New member
תודה רבה לכולכם! אפשר עוד ../images/Emo35.gif

את רימון אני מכירה בחלק החלבי. האם הבשרי טוב?
מי מכיר את מרבד הקסמים בעמק רפאים- המושבה הגרמנית?איך המקום?

עיריתד

New member
אם עדיין את מחפשת מסעדה טובה בים

אצל פיני בחצר הייתה לא כשרה לפני שנים ועכשיו כשרה מעולה!! אכלתי לפני שבועיים בתחם הרכבת הישנה מחירים סבירים. עוד מסעדה נחמדה "אצל שמיל" אבל קצת מרעיש.. חלבי עוד מקום מצויין קצת יקר חלבי בטברנה ברח' נעמי בכיוון הטיילת מקום יותר פשוט בשרי נונה ברח עזה אבל מקום קטן בהצלחה

חנהפ

Active member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

לא יודעת מה התקציב, אבל בשריות יש מ- 1868, למשל יש בעמק רפאים את יוג'ה ועוד כמה חביבות,יש בפינת ז'בוטינסקי בי-ם, שכחתי את שמה והיא חביבה ביותר,אל גאוצ'ו במדרחוב.

חנהפ

Active member
יש את קורוסין במתחם הבורסה

יש את דרבי ברח' ראול ולנברג (באיזור קניון אילון), בת"א - השגריר ברח' הירקון

למעלה