מקום לנופש בצפון

ענבר.

New member
יום וחצי בגליל

מה עושים? מה רואים?לאן מטיילים? איפה אוכלים? אטרקציות מומלצות? זקוקה לעזרה בתכנון מסלול בגליל העליון (הלינה - ביסוד המעלה). המטיילים הינם מבוגרים ללא ילדים. כל עזרה תתקבל בשמחה. תודה.

האירוס

New member
עצירות בדרך ל "הגושרים" ../images/Emo73.gif

נוסעת לצפון לסוף השבוע עם המשפחה (זוג ושני בני עשרה). מחפשת המלצות למקומות קטנים ונחמדים כמו מוזאונים, גלריות,חנויות מיוחדות, מסעדות\בתי קפה ומקומות לתצפית שנוכל לעצור ולהנות ושלא תהיה סטיה גדולה מהדרך. מסלול הנסיעה: כביש 6 - יוקנעם - צומת המוביל - צומת גולני - ראש פינה - קרית שמונה עד הגושרים. תודה מראש לכל העונים. האירוס.

מתי במזג האוויר הזה או אחר כך?

בכל מקרה תלוי במה מעניין אותכם. המלצות לטיולים לא אני. לגבי אטרקציות תלוי גם איזה סוג קבוצה אם אתם עם אנשים מבוגרים -זקנים נניח צריך דברים שמתאימים לכולם שווה לבדוק את http://www.cal1plus1.co.il בשביל לקבל מושג כללי אם יש כרטיס שלהם. לגבי מסעדות זה כבר תלוי במסלול טיול אבל תמיד מומלץ לבדוק גם ביקורות בrest - http://www.rest.co.il/search.aspx?regions=9 אגב שמעתי דעות חלוקות לגבי דוריס קצבים, אני אישית נהנתי.

yoavkarmi

New member
כל מה שאני יודע זה

שמדובר בנסיעה ארוכה, בכל פעם שאנחנו עושים אותה עם האחיינים שלי, יש הרבה רעש באוטו. תדאגי להשתיק אותם עם כמה חטיפים מדי פעם :D אגב, שמעתם שמוציאים במבה בטעם חלבה?

danam20

New member
המלצות:

בתי קפה ומסעדות באזור התעשיה של בית זרזיר, ממש בירידה מהכביש הראשי, יש את "טארטין" שמגיש לדעתי את הבראנץ' הטוב ביותר בארץ . יש בופה חופשי עם מעדנים עשוים בקפידה ובמחיר מגוחך של משהו כמו 50-60 ש"ח לסועד. יש את בית הקפה ב"כחל" -"מקום יפה לקפה". מדובר במקום על קצה הר ממנו יש תצפית על הכנרת ורמת הגולן וכל האזור. נצא בין צומת קדרים לצומת עמיעד. האוכל סטנדרטי אבל הנוף בהחלט שווה. בראש פינה יש את "גינת המטבח" שפתוחה בימי שישי בבוקר, רק צריך להזמין מקום מראש. לא זול אבל מיוחד מאד מאוד טעים טרי ובריא. אטרקציות שמורת החולה ואגמון החולה, כמובן, איך לא. גם אם הייתם בעבר שווה לבקר שוב בגלל ההתחדשות והתוספות שיש כל פעם אפשר לסייר במושבה ראש פינה שתמיד יש מה לגלות בה , מלאה בגלריות וחנויות מיוחדות. אפשר לסטות מעט לבית לחם הגלילית - שפע של חנויות מיוחדות, גלריות ובכלל מושבה מקסימה

החולה אופציה מצויינת,

מכיוון שיש ילדים ממליץ על פעילויות ממוסדות לכיוון הזה בדקי אצל כאל אם יש משהו http://www.cal1plus1.co.il/h זה יכול לחסוך. יש גם מסלולי טיולים נחמדים בכל האזורים ההלו אבל אני מניח שזה מוגזם לזמן המוקצב ולסבלנות של ילדודס.

מזמינה אותך ואת כל ....

הנעזרים בעצות ובהכוונות שחברי הפורום מעניקים לחזור ולספר לנו חוויות והמלצות טיול נעים

SSSSS2

New member
רעיונות

המושבה בת שלמה, יש שם חממת סחלבים מאד נחמדה. עצירה לא ארוכה. על כביש 65, רגע לפני הפניה למע'ר, יש פניה ימינה, נוסעים שניה וחצי ויש שלט-נחלה בטבע. מקום נחמד מאד, באמצע הכלום,עם נוף יפה. שייך לדרוזי שהוא טיפוס מיוחד, צנחן שלעבר והיום חולה על כסא גלגלים שנאבק להחזיק את המקום. אפשר לשבת,לשתות משהו חם ולאכול משהו. אבל כדאי להתקשר ולתאם (אפשר כמובן לנסות בלי, מקסימום התעכבתם ל-3 דקות..), כדי לוודא שפתוח, האדם לא בריא ואי אפשר לדעת. שמו קאסם 050-3095250. ממליצה צאד בחום על המקום. וברמות נפתלי יש יקבי בוטיק מאד נחמדים שכדאי לבקר בהם.

תפן 1

New member
מוזמנת לבקר ב..

www.omuseums.org.il המוזיאון הפתוח לצילום שנמצא ממש קרוב...

SSSSS2

New member
אם אתם בקטע של יין

יש הרבה יקבי בוטיק קטנים באזור. מוזיאון השומר פתוח בכפר גלעדי באמצע השבוע(סגור שישבת).

Mr Gil16

New member
רכיבה על סוסים באזר קרית שמונה

יש דבר כזה? אהלן! הייתי רוצה לקבל טיפים על מקומות כייפים ששווה לבקר בהם באזור קרית שמונה לזוג. נודה מאוד על כל עזרה! תודה!!

אשאל גם פה -

צפון יותר :) חרמון, רוצה לנסוע עם החברה לפני שהשלג יגמר. זה גם בהנחה עכשיו של כאל (1+1). כסף הרבה אין- יש לכם המלצות לצימרים זולים אולי? אני עוד אבכה לאמא בקצב הזה ונראה לי שחאלס עם זה...

למעלה