מקום מגורים

מקום מגורים

איפה אתם גרים? מרוצים אולא? בשכירות או קנייה? אריאל העיר מאוד נחמדה רק חסר פעילות תורנית וקהליתית לילדים ולנו קניניו את בתינו

ahiad8

New member
אז אנחנו שכנים

כפר תפוח קנינו מאוד מרוצים מהקהילה (אני לפעמים קצת מקטר בגלל הקירבה להורים שלה, הם גרים גם ביישוב)

ה ../images/Emo82.gif שלנו

כידוע אנחנו גרים בגן עדן (לפחות בעיניי) יישוב ירוק, שלו ורוגע :) לא קטן מידי ולא גדול מידי...תורני, אבל לא הטרוגני. דווקא פעילות תורנית וקהילתית לילדים ולמבוגרים לא חסר. מרוצים מאוד בינתיים ב"ה, אבל צריכים להתערות יותר חברתית... כרגע אנחנו גרים בשכירות- אבל בתהליך של בנית בית פה ביישוב בעז"ה. אחלה שאלה

שרונס21

New member
אם הייתי יודעת שאתה גר בעיר הזו,

החבילה כבר הייתה מגיעה אליך מזמן....
האחים שלי גרים שם. בכל אופן, החבילה מחכה בירושלים.

שרונס21

New member
אני גרה

קרוב לירושלים. מרוצה מאד מהחברה המעורבת ומעיצוב הבית. לא הייתי מקבלת בית כזה במחיר שקניתי אותו. ואגב, באריאל יש לי שני בני דודים ולבעלי דוד. ובאמת הם ברמה דתית נמוכה מאד.

אנו

גרים לחוף ים ... זוגתי מרוצה אני רוצה לעבור לבירת ישראל.ימים יגידו! ביתינו רכושינו...

אנחנו--

גרים כרגע אצל הוריי בי-ם. נחמד לנו ביחד אבל מאוד רוצים לחזור לעצמאות ולפרטיות של זוג נשוי.

yuvalmines

New member
י-ם

כרגע (כבר שנתיים) אנחנו גרים בי-ם עדיין לא התרגלתי לזמני נסיעה אחרי הכל באתי מהדרום הסביבה שלנו שקטה ביותר, חסר קצת אוירה של שקט בשבת כמו כן מה עם תושבי נצרים תובב"א שבאריאל הם לא מספקים אוירה תורנית

yuvalmines

New member
תודה

היינו טרודים במלא דברים עכשיו ב"ה יש הרבה מרווחי זמן

עונה:

הוד השרון. מרוצים קנינו אבל, חסרה כאן קהילה דתית ופעילות של שיעורים ודברים כאלה.

למעלה