מקום מגורים

חגית889

New member
מקום מגורים

לגור בקיבוץ זה אין? להתחבר לטבע וכאלה או הכי אין זה עיר? או אולי מושב כפרי? ומה אאוט לגמרי?

אני לא חושב שעל דברים כאלו אפשר

להגיד אין או אווט
ובקשר ללהתחבר לטבע
אני חושב שכל הקטע של ה'שנטיות' והרוחניות זה עכשיו אין...

adiko

New member
לא יודע אם אין אור אאוט

בקשר למקומות מגורים זה יותר לטבע האדם וקצב ההסתגלות שלו למקומות יש אנשים שמתחברים לשקט ולשלווה
ולא יכולים לסבול את חיי העיר המהירים
אני למשל חיי את העיר ומחובר אלייה ממש ואני מגיד את עצמי כאדם שמעדיף קצב מהיר של עיר... לא פוסל מקומות שקטים אבל שקט דופק תמוח לפעמים לדעתי... בקשר לשנטי כן זה הפך לטרנד חזק בשנים האחרונות

dark eyes

New member
לגביי מקומות מיגורים

אפשר בקלות להגיד שהעיר הגדולה זה עניין של אופי אני אומנם לא גר בעיר גדולה כל כך אבל אני בת"א פעם עד שלוש בשבוע ולפעמים יותר. אני נושם אותה חי אותה וגדל איתה
אבל הטרנד העכשווי ביותר הוא יציאה מהעיר לחופשות שלא בעיר! פעם לחופש הינו נוסעים לירושליים תל אביב או כל עיר גדולה אילת וכיו"ב.... השנה וגם בקודמת לה, הנהירה היא לצימרים בצפון בקיבוצים קטנים ונידחים. אז כדאי לגוון לחיות את העיר ללא הפסקה אבל אח לכמה זמן לרדת לשנטיות ולרוגע של הקיבוץ באיזה צימר מעץ....

O Boy

New member
חולה על ת"א...

אבל רק כמקום להסתובב בו. בתקופה הזאת של החיים שלי אני אוהב לגור איפה שאני גר, שהאיכות אוויר בו יותר טובה מהעיר. כשאני מגיע לת"א אני נחנק, חחח...

S w e e t Baby1

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תאמת בלי להעליב נראה לי היא צחקה על הפורום(עליכם....) ואם היא לא צחקה אז היא מטומטמתתתתתתתתת !! מה זאת השאלה הזאת!?!?!?

חגית889

New member
לא ממש לא..

אני קיבוצניקית גאה! ורציתי לראות מה בני נוער חושבים על הקיבוץ זה הכל תפסיק להיות פרנואיד....

keren201

New member
תראי....

אין דבר כזה אין ואאוט במקום מגורים... אני טוב לי עם איפה שאני גרה, למרות כל הצפונבונים פה,והסנובים...(מערב ראשון)וכל אחד תופס תחת.... אבל נעים פה,אווי שקטה כזאת.... ממש נחמד... ואם טוב לך שם,אז מה הקטע של השאלה.... שאם נגיד שזה אין ישר תעברי? לא הבנתי אותך...

למעלה