מקום מפגש....

מקום מפגש.... ../images/Emo163.gif

נראה שאנחנו מתקשים למצוא מקום מפגש טוב. הרוב רוצים את פארק הירקון, אבל אף אחד לא יודע איפה בידיוק בפארק הירקון. דנטל הציעה את הפארק המשולש. ואני כבר חושב שאולי נעשה את זה בסוף בגג של עזריאלי, ונפסיק לנסות להיות מקוריים. מה אתם אומרים?

noyy

New member
../images/Emo28.gifבגן המשולש אין ממש מה להסתבך

ברצינות. זה לא כזה מקום גדול, וזה בדיוק מחוץ לרכבת
ואני חוששת שלא אוכל להגיע בסוף... :$

mary lou

New member
אני עדיין בעד פארק הירקון

אין לי מושג מה זה המשולש ואני בטוחה שאני לא לבד בעניין הזה. מפגשים בפארק הירקון הם לא כאלו "מקוריים", הרבה עושים את זה. פשוט צריך שמישהו שמכיר את המקום יקבע נקודת מפגש ברורה רצוי במיקום שלא צריך GPS כדי להגיע אליו מתחנות האוטובוסים העיקריות וזו כל התורה.

דנטל

New member
התורה של הגן המשולש יותר פשוטה

וגם מפגשים בעזריאלי ובגן המשולש הם לא כאלה מקוריים. רוב המפגשים שהייתי בהם היו בגן המשולש בשביל להקל על אלה שמגיעים מרחוק. עזריאלי את בטח מכירה. רכבת מרכז את גם בטח מכירה. יופי! גן המשולש זה הגן שנמצא בין שניהם, במשולש שנוצר בין דרך נמיר, דרך פתח תקוה ועל פרשת דרכים (שזה הכביש שמחוץ לרכבת מרכז). יותר פשוט.

דם דם

New member
לא לא

תישארו בפארק הירקון עד שהודענו על זה ויש אנשים שיודעים שזה שם, עכשיו נצטרך להתחיל להודיע לכולם שזה במיקום אחר אינ חושב הכי טוב כמו שאמרת, ליד איזה פסל שיש שם קרוב במקרה הכי נורא יש טלפונים, מי שבא מרחוק ולא מכיר נחליף מספרי טלפון עם חלק ממכם ככה אפשר יהיה למצוא אחד את השני

דם דם

New member
אבל אני כן

כבר אמרתי לכמה אנשים...אני לא יודע אם הם יגיעו אבל איך שנוח לכם האמת...גם לי גן המשולש נשמע יותר נוח

חהמן

New member
חה!

עכבר, היות ואתה הפכת רשמית למארגן המפגש, ונשאר רק שבוע, הגיע הזמן להפסיק לדבר על זה, ופשוט לקבוע עובדות בשטח. תקבע בעצמך מקום ושעה, תפרסם על זה פוסט (רצוי עם רשימה של אנשים שאמרו שיבואו, ותצלום של מפה של המיקום) תכתוב הודעות גם כאן וגם בפרום הבלוגיה, תבקש מבצלאל לפמפם את זה, אם הם יכולים, אז גם בעמוד הראשי של הבלוגיה וגם בעמוד הראשי של תפוז. אח"כ כולנו (כל מי שבא) נלך בעקבותייך ונפרסם רשומות בנושא, כולל טיפים על איך להגיע ודברים מנהליים אחרים, כדי שהכל יילך חלק. כדי להקל עלייך, אנחנו מסכמים את מה שהבנו מכל ההודעות כאן עד עכשיו: א. תאריך: 24/06/07 - סגור ב. שעה: כרגע מסתמן שמ 16:00 עד 20:00 יהיו אנשים. זה אולי נראה ארוך, אבל אם חושבים על זה שהאנשם כל הזמן מתחלפים, זה דווקא סביר. ג. מקום: עד כמה שאנחנו הבנו, רוב האנשים מעדיפים מקום באוויר הפתוח. עד עכשיו עלו שלוש הצעות מיקום שנראות לנו הגיוניות לגמרי: 1. הגן המשלוש 2. גני יהושוע (ע"י תחנת הרכבת של האוניברסיטה, יש אוטובוסים לאזור ורוב האנשים מכירים את המקום) 3. פינת רוקח - נמיר (ע"י הגולפיטק, צומת שקל לנווט אליה, גם עם רכב וגם באוטובוסים) אל תשאל אנשים. פשוט תבחר אחד. זה שאתה מעדיף. זה יהיה בסדר. עכשיו יאללה, לעבודה. אנשי חה! נ.ב. א. מצטערים על התקיפות, זה מה שקורה כשאנחנו מנסים להיות ענייניים. ב. מן הסתם אנחנו אומרים את כל הדברים האלה, רק כי אנחנו לא רוצים להכין פוסט כזה בעצמנו.

דנטל

New member
לקח לאייקון הגבינה זמן להטען

ולי התרוצצו מחשבות על צורה של משולש...

למעלה