מקום עבודה- שאלה

dafdaf11

New member
מקום עבודה- שאלה

שלום למתקשרים היקרים. מקום עבודתי- מקום עם אנרגיות קשות. חוסר כבוד לאדם. אני מאושרת שאני עובדת במקום הזה, הוא מעולה לאמהות ויש תנאים טובים , השכר לא, אך זה בסדר לי. שאלתי היא- האם אעבור לעבוד במחלקה אחרת? כבר בקשות שלי בעבר (מהיקום) התמלאו בצורה מצויינת אך לי נגמרים הכוחות והאנרגיות. כל יום אני יוצאת מותשת נפשית ומרוקנת מהעבודה. יש בי ידע. מה יהיה אתי במקום זה? אשמח לעזרתכם. שמי רונית ת. לידה 21.1.66 שם אמא - סוזן

שלום סוזן../images/Emo13.gif

מרגיש לי מעט אפקט המראה, מרגיש כאילו את כועסת על כל העולם. הייתי אומרת משפט שאני שומעת שוב ושוב, " רפאי את עצמך וכולם ירפאו" את בהחלט יכולה לשנות את האוירה, במקום להמשיך את הביקורת שהם התחילו, עקיפי את האנרגיה הקשה, אל תלחמי.. במקום לחזק אצל האחרים את חוסר הכבוד, עקיפי את האנרגיה הזו , אל תלחמי... ברגע שתשחררי את התחושה שאת מותשת מהעבודה, תזרום אנרגיה אחרת. שני מחשבה, וראי זה פלא, האנרגיה הזו תפסיק לגעת בך, ובמשך הזמן תתפוגג. לשאלתך, אם תעברי למחלקה אחרת, נראה לי לא רלוונטי כרגע.. את טובה במקום בו את נמצאת. אם לא תשני את דפוס המחשבה שבך, בכל מחלקה ובכל עבודה, תרגישי את אותו דבר. |
ואל תשכחי, ש" אם תרפאי את עצמך, כולם ירפאו" אמרו זאת חכמים ממני. שבת שלום אור ואהבה אריאלה

למעלה