מקום עבודה
שלום,
אני עובדת כעו"ד במקום עבודה כלשהו. על הנייר זוהי עבודת החלומות שלי (השעות והחופשות מסתדרות לי עם גידול הילד והשכר סביר).
בחצי השנה האחרונה החליפו לי מנהלת ואני והיא ממש לא מסתדרות.
נראה שהכיוון כרגע הוא לעזיבה שלי. היא מכוונת לפיטורים שלי, והבוס שמעליה אשר גייס אותי ועבד איתי צמוד בחצי שנה של חופשת הלידה שלה מנסה למשוך קצת זמן לראות אם נצליח להסתדר.
קשה לי לעבוד איתה, היא לא נעימה, מלחיצה, חסרת סבלנות ואין כימיה בינינו.
אני יודעת שבהמשך לא תהיה ברירה וכנראה שיפטרו אותי (היא 8 שנים במערכת, היא כנראה תנצח ). השאלה שלי היא כרגע האם כדאי לי להלחם על מקום העבודה או פשוט לחכות לשלב הפיטורים. תחושת הבטן שלי היא שאני אצליח למצוא עבודה ושאני צריכה את המנוחה שטמונה ב- "בין עבודות" (עובדת מגיל 12).
שאלתי בפריסה:
"האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה?
קלפים:
קלף תומך/חוסם (מימין לקלף התשובה): קלף השוטה
התשובה: אס המטבעות
קלף תומך חוסם: אס המטות.
תודה על העזרה,
קרן
שלום,
אני עובדת כעו"ד במקום עבודה כלשהו. על הנייר זוהי עבודת החלומות שלי (השעות והחופשות מסתדרות לי עם גידול הילד והשכר סביר).
בחצי השנה האחרונה החליפו לי מנהלת ואני והיא ממש לא מסתדרות.
נראה שהכיוון כרגע הוא לעזיבה שלי. היא מכוונת לפיטורים שלי, והבוס שמעליה אשר גייס אותי ועבד איתי צמוד בחצי שנה של חופשת הלידה שלה מנסה למשוך קצת זמן לראות אם נצליח להסתדר.
קשה לי לעבוד איתה, היא לא נעימה, מלחיצה, חסרת סבלנות ואין כימיה בינינו.
אני יודעת שבהמשך לא תהיה ברירה וכנראה שיפטרו אותי (היא 8 שנים במערכת, היא כנראה תנצח ). השאלה שלי היא כרגע האם כדאי לי להלחם על מקום העבודה או פשוט לחכות לשלב הפיטורים. תחושת הבטן שלי היא שאני אצליח למצוא עבודה ושאני צריכה את המנוחה שטמונה ב- "בין עבודות" (עובדת מגיל 12).
שאלתי בפריסה:
"האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה?
קלפים:
קלף תומך/חוסם (מימין לקלף התשובה): קלף השוטה
התשובה: אס המטבעות
קלף תומך חוסם: אס המטות.
תודה על העזרה,
קרן