מקום פיצוץ לדייג

liroyg

New member
מקום פיצוץ לדייג

אני חדש בפורום הזה ורוצה להגיד לכולכם שאני עוקב אחריו מספר ימים והוא ממש אחלה. בקיצור אני רוצה להמליץ על אחלה מקום באכזיב 200 מטר צפונית לאנדרטה על הריפים. לפני שבוע תפסנו שם אנטיאס של 18 ק"ג עם פתיון של דג חי

rondadon

New member
אתה מתכוון מאחורי בית ספר שדה?

ריף מעוגל די קטן? קוראים למקום "מילוז" אני חושב.... גם שנה שעברה ראיתי שמוציאים שם דגים עם פיתיונות חיים...

rondadon

New member
איך תפסתם אותו?

איזה חוט? 0.80? בורי חי? סרגוס חי? או תייר (בומחית)? וזרקתם מהחוף או ששחיתם עם הפיתיון?

liroyg

New member
סיפור התפיסה

עלינו על אותם ריפים מדוברים באכזיב. דגנו סרגוסים כרגיל עם רולר אחד עם חוטים משקולת וקרסים רגילים. אחרי שתפסנו מספיק סרגוסים חיים החלטנו לחבר אותם ל- 2 חכות גדולות שברשותינו עם חוט 80 וקרס ענקית לשרק ו"צלבנו" את הסרגוס עליה אבל הוא עדיין פיפר חי זרקנו ואז...

rondadon

New member
סליחה...שכחתי לשאול...

אחרי כמה זמן דפק עליכם האינטיאס??? כי אני זרקתי איזה פעמים והשארתי כמעט 3 שעות בלי תגובה........

rondadon

New member
זה לא קפץ למעלה - הקפצה!

הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצה

liroyg

New member
תשובה

רון האנטיאס נתפס אחרי 4 - 3 שעות בערך הפיתיון היה על החכה שישבה על סטנד מיוחד מפלדה. להוציא אותו מהמים לקח איזה 20 דקות + - .

למעלה