מקום של כבוד.

מקום של כבוד.

ב1998 החליטו במסעדה "בודהה-בר" הצרפתית לעשות מעשה ולבנות ליין אפ מוזיקלי משלהם ליושבי המקום. כלומר,במסעדה תנוגן מוזיקה עולמית ,מכל קצוות תבל,שתהייה יחודית למקום ותהיה מזוהה עימו. העניין מצא חן כל כך בעיני הלקוחות והפך לשם דבר עולמי עד שבעקבות בודהה-בר הלכו עוד המון מסעדות יוקרתיות בעולם . לאור הצלחת המוזיקה החליטו לפני 12 שנה להוציא מדי שנה דיסק עם שירים מכל העולם תחת הלייבל-בודהה בר. הדיסק שיוצא פעם בשנה נחשב לאבן הבוחן של כל מה שעכשווי במויזקה העולמית וזוכה להכרה והוקרה רבה מאד בכל העולם. לכן ההודעה הזאת היא חתיכת תעודת כבוד לשלומי שבת ולמדינה בכלל. תהנו.

באמת כבוד גדול

זיו יקר הם גילו עכשיו מה שאנחנו יודעים מזמן ששלומי היקר ז"א שלמה המלך הוא כישרון גדול . ולמה נעלמת ? ומזמן לא כתבת לנו ?

נועה גו

New member
איזה יופי!!!!!פלורנטין זה גם הצלצול שלי!!!

מהרגע שאפשר היה שהוא יהיה צלצול הוא שלי,והחברים שלי כבר ממשיכים לשיר באופן אוטומטי.שומעים פלורנטין אז ישר ממשיכים או פופופופו...וחוץ מזה יש לי כמה דיסקים של בודהה בר.אז בצרפת טרם הייתי אבל אם אני אגיע לשם אי פעם בטוח אני אפול על השיר הזה. אה...ולמי שמשום מה לא יודע מה זה פלורנטין,אז הנה הגרסה הכי ידועה,אבל יש 7 או 8 גרסאות,כולן פגזיות אחת אחת. זה מה שיצא בתור סינגל:http://www.youtube.com/watch?v=K20JSNGFT-Q זה היה ועדיין מעביר לי את הנסיעות לתל אביב ברמות כיפיות שאין לתאר!!! שימו ווליום ותיהנו!!!

karoleking

New member
זיו, מה שטוב בהודעות שלך זה שהן תמיד

מלוות בסיפור. אתה לא סתם זורק קישור כמו שרובנו עושים. אתה מספר את כל הרקע. תמיד טוב לראות אותך כאן.

רק למען ההגינות

יש לצייין שהנתונים בכתבה מעט שגויים והיו כבר ישראלים שזכו לקחת חלק בפרויקט בעבר: זהבה בן,אתי אנקרי,אישתאר,יסמין לוי ועוד.. עם זאת זה לא מוריד כהוא זה מההישג המכובד. זיו.

../images/Emo24.gifאכן כבוד.... יישר כוח

בשבילנו שלומי הוא כבר זמר השנה, שיר השנה ובעל כל התארים האפשריים.

למעלה