מקום 1 שוברי קופות בארהב

kfir number 1

New member
מקום 1 שוברי קופות בארהב

מקום 1 בשוברי קופות בארהב: הטורף נגד הנוסע השמיני נתן 38 מיליון דולר. אחרי ששנה שעברה ראו כי טוב בפרדי נגד גייסון בהוליווד ראו שזה משתלם ומביאים דו קרב למלחמה.

elenwee

New member
לא!!!

זה אומר שיש סיכוי גדול שיצא "פרדי נגד ג'ייסון נגד אש" ואסור שזה יהיה! (אם כבר עדיף "מוות אכזרי 4")! אגב הנוסע השמיני נגד הטורף מגיע בעוד חודשיים ואפילו פחות לארץ... אני לא יודעת אם אני אראה את זה למרות שהלילה של זה יותר מעניינת משל פרדי נגד ג'ייסון".

milkshakit

New member
אני לא מתפלאה שזה גרף כ"כ הרבה

כסף, לעשות דו קרב בין 2 מפלצות מעניינות ומפחידות שהסרטים שלהם הצליחו מאוד - זה צפוי ביותר... אני כבר מתה שזה יגיע! חרשתי על כל הנוסע שמיני והטורף! לא נמאס! האמת גם פרדי וג'ייסון היה מעניין, אבל לא כמו הנוסע השמיני והטורף.. זה כבר מפלצות והם "רק" רוצחים... זה גרף יותר מפרדי נגד ג'ייסון ובצדק.. ואם יחליטו לעשות המשך לפרדי נגד ג'ייסון, למה לא? נראה איך זה ייצא כבר... אמור להיות מעניין.. ואם אחרי זה יעשו עוד המשך... זה כבר יותר מדי. והאמת שגם את מוות אכזרי מיצו קצת יותר מדי. ה3 היה בסדר ולא צריך עוד המשך. ובקשר לנוסע השמיני 5 - למישהו יש מידע מורחב על הסרט במקרה?

elenwee

New member
יהיה גם הנוסע השמיני 6

לפחות ככה אומרים והנוסע השמיני נגד הטורף זה בעצם הנוסע השמני 5. ולפי דעתי לא מיצו עדיין את מוות אכזרי ויש עוד מה להראות. דרך אגב יצאו שני משחקי מחשב של מוות אכזרי והם לא הצליחו (אחד מהם גם הגיע לארץ אבל אין לי מושג איפה ניתן ליקנות אותו).

elenwee

New member
אני דווקא חשבתי על משהו אחר.

Ash Vs.Hannibal (אש ממות אכזרית ודוקטור חניבעל לקטר משתיקת הכבשים, דרגון אדום וכו..) יש לי אפילו סיסמאות: "משסע הדייטיס פוגש בקניבל" "גם המתים וגם החיים לא בטוחים יותר" "אולי ניצלתה מהמסור אבל מי אמר שתינצל מהטירוף" "אורחת הערב מוגשת עם מסור" "המצח אוכל אותה" (אולי זה רק מתאים אם חניבעל ינצח) איך זה נשמע?

elenwee

New member
חשבתי על עוד רעיון

קנדימן נגד בן וויליס (אני יודע... ואני עדיין יודע...) מעניין איך יהיה המפגש בין המקור להעתק. למרות שם בן וויליס נגד צעקה זה יכול להיות נחמד...

למעלה