זה על שירת הסטיקר
נקרא שירת הפשקעוול פשקעוול זו מודעה ברחוב החרדי, בד"כ תעסוק בהחרמת בנאדם שלא שמר שבת או ששונאים אותו ממש אז רוצים להרוס לו את החיים. לעתים תעסוק ב"בת ישראל, יופייך נמדד בצניעותך". שכונה שלמה מחרימה את אברם מהמכולת. עם שלם עושה עכשיו כפרות עם תרנגולת אין שלום עם חילונים תזרקו עוד אבנים דתי זה הכי, אחי... גיור לכולם עוף לשבת אווווווף אבל אמא הבטחת יה יש"ע זה כאן נ נחמן מאומן זה כאן, משיח in town אין חילונים אין חטאים אז בוא, ותקרא תהלים העם עם יהודה העם עם השומרון קפוץ למקווה רוצים גם את חברון הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בוחרים באל הנורא הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו החילונים זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם קוראים לי צדוק ואני מתפלל אל ה.. אל השם.. זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם ברוך השם נאמר אמן ולכן... מדינת הלכה - הגיעה גאולה אלוקים הבטיח יגיע מלך המשיח יש לי אמונה בתשובה מלאה חסיד מאז ולתמיד ומי שלא בירך הפסיד בית כנסת ותפילת שחרית כהנא צדק אריה דרעי זכאי צריך מנהיג לש"ס הפעל את המונה, הקפץ את האברך בת ישראל ערכך נמדד בצניעותך הדוס עוזר לנזקקים רבי טוב ליהודים פושעי בית ראשון לדין אנחנו כאן הם שם שטחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לכופרים תנו לי כיפות סרוגות מוות לחילונים זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם קוראים לי צדוק ואני מתפלל אל ה.. אל השם.. זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם ברוך השם נאמר אמן ולכן... זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם קוראים לי צדוק ואני מתפלל אל ה.. אל השם.. זוהי תורה (תורתנו תנו) וקדושתנו (קדושתנו תנו) קב"ה תרחם קב"ה תרחם ברוך השם נאמר אמן ולכן... להתפלל, להרוג, לברך, להטעות קריאת שמע, להסגיר, פולסא דנורא, no fear לפאר, לקדש, לגייר, להלל הכל בגללך, פשקעוול