חנה בית הלחמי
New member
מקומוני סוף השבוע
עברתי על זמן השרון, על השרון (ידיעות השרון) וקול רענן. עד שהגעתי לקפה ועיתונים היתה כבר שעת צהריים ולא נשאר העיר. הרושם שלי היה שהשבוע האחרון היה מנומנם משהו - לא היו הרבה התרחשויות. קיץ, חם, יושבים במזגן. לא קורה כלום (ואולי טוב שכך
). השינוי היחיד היה בלוגו והמיתוג החדש של על השרון/מקומוני ידיעות. כדי שלא יגידו "חנה אמרה כי....", אני מביאה ביקורת של מישהי אחרת וטובה ממני בביקורת עיתונות - הבלוגרית וולווט-אנדרגראונד (העיתונאית דבורית שרגל), בבלוג שלה בקפה דה מרקר: ----------------------------- מקומוני ידיעות הלכות בעקבות העיר, והם נקראים עכשיו על שם עירם: למשל, ידיעות תל אביב. הלוגו החדש מכוער ומיושן בצורה יוצאת דופן. אין קשר בין הפונטים השונים המרכיבים את המילים "ידיעות" ו"תל אביב", הלוגו מוצב אי שם בראש עמוד, כמעט נזרק מהגריד. לא טוב. העיתון כולו עוצב גרפית מחדש. עם לוגואי עמודים דקיקים, עיצוב שעורר בי דז'ה וו לימים רחוקים ולעיצובים לא פחות מהפכניים, כלומר דומים להפחיד למקומונים בהם עבדתי. המעצבת: אורית (שמה מופיע פעמיים בבוקסית הקרדיטים) קוסטנטינו. ---------------------------- לינק למקור:http://cafe.themarker.com/view.php?t=78991 כל מילה נוספת מיותרת. אולי אוסיף רק את תגובת רכזת המערכת של על השרון, שכתבה בווינט: "העיצוב החדש כפי שתראו מאוד נקי, מאוד קריא מאוד רענן וחדשני". בכל אופן, המקומונים לא נמדדים רק בעיצוב הלוגו שלהם ואני גדולת המאמינות בתוכן-תוכן-תוכן, שיוצר מיתוג אמיתי. ע"ע ערך עיתון הארץ (או המקבילה הדתית לאומית שלו - מקור ראשון"). לא?
העיתונאים המקומיים מוזמנים כתמיד להסתייע בנו כאחד ממקורות התוכן שלהם (חוץ מידיעות, כמובן - לפחות בעידן הנוכחי). רק תנו לינק לפורום
עברתי על זמן השרון, על השרון (ידיעות השרון) וקול רענן. עד שהגעתי לקפה ועיתונים היתה כבר שעת צהריים ולא נשאר העיר. הרושם שלי היה שהשבוע האחרון היה מנומנם משהו - לא היו הרבה התרחשויות. קיץ, חם, יושבים במזגן. לא קורה כלום (ואולי טוב שכך