מקומות בטיסה

זיוה 30

New member
מקומות בטיסה

אנחנו טסים עם איבריה לדרום אמריקה יש לנו פעמיים קונקשיין איך אני יכולה מראש לשריין לי את המקומות הרצויים לי בטיסה? ביררתי בחברה אז הם הפנו אותי לסוכן שאמר שהוא לא יכול פניתי שוב חברה הם אמרו שניתן 24 שעות לפני דרך אתר החברה אז ככה לא הצלחתי להיכנס לאתר החברה וגם לא לראות את המטוסים וגם ניראה לי שזה מאוחר מדיי לשריין מקומות אז איך עושים אש זה? מראש אני מודה לבעלי הניסיון אשמח לתשובה מהירה זיוה

guy red

New member
הזמנת מקומות

שלום תוכלי לבצע הזמנת מקומות בדרך כלל יום עד 3 ימים לפני תלוי בחברת התעופה כנסי לאתר שלהם ולכי לצק-אין און ליין שם תצטרכי למלא את שם משפחתך ואת מספר ההזמנה שלך משם מתחילה הדרך להזמנת מקומות במטוס אשמח לעזור בהמשך גיא.סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] 54-11-4371-8104 03-9789947

eynav br

New member
מניחה שזו אכן הדרך

אבל זוכרת שהרבה טיסות גם הזמנו מראש. נסי רק דרך האינטרנט, דרך אתר החברה, אני כמעט בטוחה שהזמנו תמיד מקומות מראש.

Mor167

New member
כל חברה והדרך שלה...

אני טסתי עם בריטיש ארוויס ואנחנו הזמנו את הכרטיס נגיד חודשים מראש אז חודשים מראש שריינו מקומות דרך האתר!

0 אור 0

New member
ולקוריוז שלי

אני אישית לא הצלחתי לשריין מקומות מראש, בדיוק ביום שנזכרתי שבא לי לנסות לעשות את זה השרת שלהם לא עבד, וכנראה שזה לא היה מספיק חשוב לי ממילא (חוץ מלא לשבת בטורים האמצעים של המטוס במטוסים רחבים, אין לי בדיוק מקום שנראה לי בעל יתרון על אחרים. בטיסות שנסעתי עם נכה וקיבלתי את המקומות עם ההרבה מקום לרגליים, תמיד היה מאד לא נוח מסיבות אחרות או שברגע האחרון מגיע מישהו מועדף וזורקים אותך) אבל כן הקפדתי לשריין מראש מקום בטיסה השניה כדי לא להסתבך עם צ'ק אין בשדות תעופה באירופה (עניין מאוס במיוחד). אז בטיסה האחרונה לארץ, דוקא באליטליה, אנחנו שריינו את המקומות לארץ עוד בארגנטינה. שוטטנו לנו בנחת בדיוטי פרי המושקע (ויקר בטירוף) ובסופו של דבר אחרי טרטורים הלוך ושוב של שינויי שער הטיסה, הגענו אל הטיסה המיוחלת ו ... המקום תפוס. אחרי שהסתבר שיש אכן שניים עם אותו מקום משוריין, הדיילת (לא ישראלית כמובן ) אומרת לי בלי בכלל להתבייש בכלל. טוב, הוא עשה את הצ'ק אין כאן אצלנו, אז יש לו עדיפות ולך אני אחפש מקום אחר במטוס. אבל אנחנו ביחד ... אבל זה המקום שלו , היא אומרת. מזל שהנוסע הנוסף היה ישראלי, אז הוא דוקא הבין למה בני זוג רוצים משום לשבת ביחד בטיסה.

למעלה