מקומות בילוי באילת

girl547

New member
מקומות בילוי באילת

היי.. אני כנראה נוסעת לאילת שבוע הבא ורציתי המלצות מכם למקומות יציאה בערב, שגם יתאימו לגיל שלי (כמעט בת 20) תודה..

בנזיר

New member
בתור אחד אילתי יש לי המלצות

אוקי אז ככה אם את נוסעת לשבוע ובא לך אחלה מקומות אז אגיד לך יום ראשון יש הטראנד מועדון אחלה נמצא באזור התעשייה אחלה קהל אחלה מוזיקה כמובן משלמים כניסה , יום שני יש את הגוטיקה או במילים אחרות הגהה אחלה מקום אולי הכי טוב באילת באמת מאוד דומה למסיבות התל אביביות יום שלישי יש לך את הליין של המוזיקה השחורה של מועדון האליקסר במלון הנסיכה לדעתי המועדון הטוב ביותר באילת !!! עבדתי שם אחלה מועדון שבעולם אחלה מוזיקה שבעולם אחלה אנשים באמת הקהל הכי טוב של אילת מגיע לשם באמת מקום שאני נהנה בו המון יום רביעי אולי כדאי לך לגוון וללכת למקום שהוא פאב כמו פארק אווניו מקום שאני ממש אוהב ומחבב מול מלון דן פנורמה יום חמישי אממממממ את אמת שלא זוכר אז עדיף שתעדכני שם , יום שישי האליקסר המועדון מפוצץ יום שישי מוזיקה פגזזזזזזזזזזזזזז כמובן לכל מקום את יכולה להגיע עם מונית הן זמינות בכל שנייה והן לא יקרות חוץ מאלה שנוסעות לאליקסר בנסיכה שהמועדון הכי מרוחק באילת אבל ממש לא נורא בקיצור תבלי כי באילת יש אחלה מסיבות מוגבלות מאוד לעומת התל אביביות אבל אחלה מסיבות

matan sh

New member
אני אתן לך המלצות קצת שונות

מרכז תיירות- יש שם הרבה פאבים (הגהה שזה שמעליי הזכיר), טרויה, באבוג'י ועוד ועוד. בימי שני יש ליין מסיבות עבריות בפלטיניום- מאוד מומלץ. בימי רביעי יש מסיבות "רגילות" בפלטיניום- גם נחמד.. מעבר לזה, יש את המאנקיס שזה אחלה מקום עם מוזיקה טובה (יש שם מסיבות טובות במוצאי שבת, אבל גם במשך השבוע כיף שם).

למעלה