מקומות גאים שווים

• פותח הנושא OMO
  • פורסם בתאריך

OMO

New member
מקומות גאים שווים

אפילו שאני ה-מ-ו-ן זמן בקטע, ואמור כבר להכיר את כל המקומות השווים ביום חמישי הקרוב אני לוקח חברים סטרייטים שלי לראות מועדוני גייז אז יש את הדום (140 שקל כניסה? אני טועה?) והצ´אפס (זול ונחמד אבל קטן) והאאוט (אני לא רוצה להמר על מקום שלא יכניסו ילד בן 18) אז לאן? ועוד ביום חמישי??? אני זקוק לעזרה, בבקשה!

MARMELAD

New member
ביום חמישי יש רק אופציה אחת:

מועדון לילה בירושלים. ואם אתה מתעקש להישאר בת"א, אז מועדונים אני לא ממש מכיר. יש את הבארים ובתי הקפה - תיאו, קפקא, ריינבו, אאוט, דיווה. הדום לדעתי לא עובד בימי חמישי כמסיבות גייז אלא בימי ששי. והצ´אפס.. זה עניין של טעם

לירוי25

New member
אם כבר לצאת בימי חמישי

אז אני ממליץ על ה"קפקא" או ה"תיאו" (ששם סוגרים בערך בחצות אז תגיע מוקדם). רוב האנשים אחרי הקפקא בדרך כלל הולכים לאאוט, ואם לא מכניסים אותך זה לא כזה קריטי (לא שאני רואה סיבה למה לא כי ת"ז אף לא בדקו שם) כי ממילא כולם קונים שתיה ועומדים בחוץ. בריינבו הייתי פעם אחת ומאוד אהבתי - מוזיקת 80´ כמו שאני אוהב, כסאות נוחים (חסרון בקפקא) ותפריט חביב. צ´אפס? בלי לפגוע ביושבי המקום...איכס!!

OMO

New member
אין לי זמן...

הייתכן ומועדון הפרידום פועל בימי חמישי? ונחמד שם? וזול שם? ולא עושים סלקציות שם? זמני אוזל, עזרו לי אנשים חביבים אני חייב להותיר רושם טוב על ארבעה סטרייטים! ואנחנו לא זזים מתל אביב, אבל תודה על ההצעה, גיא

למעלה